March 20, 2011

Missing You

ASSALAMUALAIKUM......
maybe nie entri last dan aku maybe takkan hapdate belog untuk sebulan since aku dah nak balik asrama.........



so kalau korang tulis dalam shoubox tu mintak follow ke hape sori ekk........ aku maybe follow korang sebulan lepas nie.


dahlaa aku nk kemas barang.lagi setengah jam ayah aku nak start enjin dan angkut aku pergi KIBLAH...


ADIOSS EVERIBADI

ASSALAMUALAIKUM =)

THIS IS WHAT WE CALL LIFE

ASSALAMUALAIKUM TO ALL MUSLIM AND MUSLIMAH SEMUA,,,,

wahhh.....alim plak intro hari ni.well..Ni kan ai'na. sebenarnya takda idea nak tulis apa. Tak ada mood nak menulis sekarang.rasa macam nak tulis sesuatu tapi takut laa..



dah nak balik kiblah! ! ! ! TAK SUKA OKAY. dah laa kerja sekolah bertimbun tak siap lagi.asyik stressed je..ARGHH!! makin banyak laa uban aku macam ni.


oklah,since aku takda benda nak cerita ,i nak cerita benda yang i really-really-really remember until now.kisah ni buruk laa.Ehh... kalau kau tak nak baca sudah.WTF I CARE kann.

Orang kutuk family aku!!!.This shit happen to when i was in year 5.They call my atuk with ahli gusti punya nama.YUP,, ahli gusti punya nama. Tak payah ahh cerita apa yang diaorang panggil tapi mulut diaorang memang cibaizz.Yang kutuk pulak semuanya boyzz.Ohh...memang geram gila okay.Aku punya tahap kesabaran dah sampai tahap kepala boleh teleng okay.not only they insult my grandpa,they also insult my papa and my brader.WTF..WTF.. sabar je aku tau!See kan dah banyak mencarut.



cerita bermula since aku start masuk CUIS.I'm not afraid untuk menulis cerita nie semula.if you want to sue me....sue laa apa aku kesah.Sampai sekarang aku still rasa nak nangis bila ingatkan benda tu okay.this thing that happens to me tak la teruk sangat but that thing create a deep wound inside my heart that will never be healed ..hambik kau aku tacing gilerr.
Ye laaa pada waktu aku darjah 5-6 laa year yang paling banyak scene bawang merah bawang putih.asyik nangis je.air mata aku waktu tu macam air paip.shoshhh turun jeee..fedap ok. sakit hati tu still ada sampai sekarang.. nak je aku cerita,,tapi sampai besok takkan habis.patah jari aku menaip.lagipun cerita yang mengaibkan aku baik tak payah.nanti kalau aku rajin aku tulis laa ye.




hokelahh..tiba-tiba pagi2 buta ni meluahkan perasaan pulak.sumpah aku rasa macam nak backspace je semua yang aku tulis kat atas..tapi nak buat camne aku dah taip penat-penat pastu padam. tapi dalam entri nie aku asyik mencarut .sori okiee..my fault.aku rasa nak hentak kepala nie kat dinding.ye laaa kan masalah nie kita kena luahkan dekat seseorang kalau simpan otak pon naik mereng.

apa yang boleh buat hati kita tenang??solat,wuduk,zikir hanyalah pengubatnya


haishhh.... aku dah penat menaip.besok nak balik kiblah.. adios my famili,fren,my cat yang sampai sekarang malu2 kucing bila nak tangkap gambar,my comp,my kondo,,my camera,, my MR.N. yang sekarang aku tak tahu dia pergi mana dan adioss laa semua yang ada dekat hati aku ni.aku akan balik ke tempat asal ku....KIBLAH..BAI..BAI..








kenapa aku letak gambar pantai.kiblah bukannya tepi pantai.but i wish kiblah pindah tepi pantai.




ASSALAMUALAIKUM



March 18, 2011

Everything just a matter of Choice





ASSALAMUALAIKUM TO PAKCIKS COMEL AND MAKCIKS MACHO..

saje je tulis tajuk gempak.Gempak tak??

I'm tired and exhausted. DO I REALLY NEED TO FACE THIS THINGS HA?!!
Sebenarnya banyak gilaaaaa kerja sekolah tak siap.Dengar nie.

Sebenarnya ada banyak gila rahsia aku nak bagitahu ni..



aku rasa malas nak menulis. Eh... makcikzz ai'na nie memang seorang yang pemalas hokayy.Kalau kau malas nak menaip pegilah main TUMBLR.tak payah menyebok dekat sini.Tumblr tepek gambar je kann. okay finee...aku pergi.aku tak nak hapdate belog untuk sebulan!!nie adalah ugutan yang tipu.heh..janganlah caya cakap makcik ai'na ni.

Aku rasa nak berazam laa.
aku ada banyak janji nak buat dengan belog ni.
janji aku yang pertama adalah tidak untuk menggelakkan D.A. yang asyik ngompol je. Ngompol tu bahasa jawa.pandai-pandailah cari maksud dia. Aku berjanji tidak akan mengajak Ieman,pariahin,Puteri dan K.sya gelakkan D.A. lagi.Aku juga berjanji tidak akan memanggil C.K. Mr.Gebang or Pendek or apa-apa kutukan aku yang kejam yang membolehkan C.K. menangis dan mengadu dekat awek dia.Aku juga berjanji untuk tidak lagi membeli makanan makcik tengah-tengah malam lagi.Aku juga berjanji tidak akan lagi mengingati MR.N,,kALau teringat dia tak fokus aku belajar tau tak??!DANN.. JANJI AKU TERAKHIR IALAH.....

aku berjanji untuk gelakkan siapa-siapa yang percaya janji aku tu.hahahahahhahahahahahaha....kawan kita kena tipu eyaeya yo.Nostalgia sungguh.lama tak nyanyi lagu tuu.ahh..korang ni pegi caya buat apa??



sesungguhnya korang nie patut di >>


Korang pernah rasa tak diri korang tak sempurna.alah tak payah nak tipu ahh.aku pun selalu rasa macam itu.



kadangkala korang rasa diri korang tak cukup lawa laa,,tak cukup hot laa,,tak cukup macho,,tak cukup tu laa ni laa...eishh..cuba laa jadi Hamba ALLAH yang tahu erti syukur. OH EMM GEEE... RASA NAK SEPAK JE ORANG SELALU KATA " ALA..AKU DAH MEMANG DITAKDIRKAN HODOH , 3G , TAK LAWA, NAK BUAT MACAM MANA" SENANG CAKAP AYAT PASRAH AHHH.pantang gilaa aku orang macam tu.kau tau tak ALLAH firman bahawa manusia ni adalah sebaik mekhluk yang dia cipta.

Sebenarnya..aku tengah ngantuk gila.Dah pukul 1.05 a.m n i still didn't sleep.Makk...aih lagi 2 hari nak balik kiblah.semingggu lagi nak praktikal 2.Makk mati aku.dah la kerja sekolah aku tak buat apa lagi.ONCE AGAIN..MAKKKK!!!!!! matiks aku macam nie.Pengetua jangan sebat i..

aku nak tampal gambar banyak-banyak untuk menyempitkan lagi belogs nie.Enjoy la quotes and ntah apa pe ni y'all.










ADIOSS EVERIBADI


kalau terasa pedas,ludah laa..kalau terasa manis kemam dalam mulut diam2.

ASSALAMUALAIKUM

March 17, 2011

BILA DEKAT RUMAH ADA SEBIJIK KOMPUTER INILAH JADINYA PADA REMAJA ZAMAN SEKARANG

ASSALAMUALAIKUM BUAT PAKCIK CANTIK N MAKCIK KACAK SEMUA...

panjang tak tajuk dia??
ieman suruh aku cerita pasal kiblah.okay bed time story hari ni adalah pasal kiblah...

wahh...cantik tak? tak? ok..aku reda



ok lahh kiblah terletak di mana semuaaa??? Di Dengki,Selangor.opss..dengkil sori.Keyboard punya pasal laa ni.Kiblah ni lahir pada 1993.alaa..setahun tua dari kakak aku jee.Kalau nak tahu sejarah pasal Kiblah nie Kelik sinii .Baca laa sendiri.Lemak ah semua aku nak beritahu.Kiblah sekarang ni adalah tempat baru.Tapi bangunan dia tak adalah baru mana.
Kadangkala takde air.siksa aku nak tahan cirit you know..

Kiblah ni warga gurlss atau banat disini majoritinya pakai purdah.

AHH...comelnya warga banat kiblah


kawan dekat sini boleh laa.ada yang baik gila macam dua orang budak yang jiran katil ngan aku tuuu.Ada juga gewdikzzz tahap nak aku rasa OMG.. auuwww geram i rase nak sepakzz dua das je.Selalunya yang gedik nie fofular skettz.Aku ada tiga orang kawan yang boleh teman aku pegi cirit pukul 2 pagi.Ingat senang ke nak dapat kawan yang boleh teman kita cirit pukul 2?? Last-last dia biar kau cirit atas katil sorang.hahaha..meraung la kau.Tapi kawan aku baik (laa jugak)
Ada jugak warga T.M. dekat kiblah.Act bersepah.T.M. is not telekom malaysia okay.It's TAYANG MUKA.ada faham??aLaa..perangai yang baik pon ade.Common laa tu.


Sekolah Kiblah juga amat-amat-amat-amat tidak sangatlah menjaga sangat batas pergaulan lelaki perempuan.Maksud aku.. bukannya dia biar diaorang buat ringan2 ke projek ke tapi biarkan diaorang berkapel n everthing.diaorang siap boleh bercerita pasal kapel diaorang dekat cikgu.tapi waktu first2 masa orientasi diaorang dah tulis besar dekat kertas jangan ada kapel semua tu. Wat De hal?!

Aku tengah luahkan perasaan nie.Janganlah kiblah saman aku sebab tulis ni.Aishh..
tapi ramai yang baik okay.RAMAI.LET ME REPEAT.RAMAI JUGAK YANG BAIK.Antaranya my own friend laa..Ieman.dia pantang woo cakap pasal kapel nie..

Sumtimes i feel like nak pindah jee tp aku sabar je.Pelajaran yang penting.pedulikan semua yang lain.
aku tak nak aku jadi macam aku yang lama.


hmm..aku nak kutuk lagi tapi tak baik tau.ACT,aku takut kena saman okay.Aku nak cekau duit kat mana.spendex pon mak aku belikan =_="

Jadi kalau ada makcik/pakcik nak hantar boleh tapi sekarang dah penuh tapi kalau nk hantar tahun depan boleh laaa.Kalau otak anak makcik memang pandai 5A,9A,10A punya otak hantarla dia kat sini tahun depan.KELIK SINI UNTUK HANTAR YOUR SON/DAUGHTER KAT KIBLAH

pEngajarannya... Post nie bukannya aku dibayar oleh sesapa untuk cerita pasal benda nie.tapi nie luahan aku okay.Jangan marah ya encik pengetua kalau ada baca post ini.Pengetua marah laa budak yang kapel tu ke yang gewdikzz tu kee jangan marah saya ataupun pengetua marah laa D.A. yang kuat ngompol tuu.

Akhir kata:JANGAN SAMAN AKU SEBAB TULIS BENDA MERAPU!



p/s:dalam mood tak nak balik kiblah.tsk..tsk..bila je boleh rasa mak masak udang lagi ?

kalau terasa pedas,ludah laa..kalau terasa manis kemam dalam mulut diam2.

ASSALAMUALAIKUM

March 16, 2011

I'M BORED

only boring people get bored - anonymous

tak tau nak buat apa.boring you know!!Rasa nak hentak kepala kat dinding.Tapi kalau hentak kepala kat dinding mati.Lepas tu sia-sia aku tulis belog nie.Ish..ish..I WANT to talk about random stuff.AHAHH!!Jepun kan dilanda tsunami,gempa and nuclear reaction.
it's so scary you know.maybe ianya balasan tuhan.ada hikmah di sebalik setiap kejadian. kita tak tau apa yang akan berlaku right?
Contohnya, tengah sedap-sedap menaip dekat lappy pada waktu awal pagi yang sunyi(seperti aku)tiba-tiba rasa macam goyang-goyang.alaaa maybe sebab terlampau ngantuk,brain system pun dah tak betul.rasa macam semua benda goyang.
Tiba-tiba terdengar siren kuat sangat.Terdengarlah jeritan kuat manusia.Tiba-tiba kita tengok koleksi barang kaca kesayangan mak korang jatuh pecah.PRANGG!Semua buku jatuh dari rak.meja bergoyang-goyang.Berdiri pun rasa tak stabil.Mesti korang terfikir adakah kiamat?Korang lari selamatkan diri.Contoh laa rumah korang kondo macam aku. Korang lari turun bawah dan lari ke tempat lapang.
Tiba-tiba teringat mak,ayah,adik,kakak,abang korang masih lagi tengah sedap tidur.Korang cuba lari naik ke atas nak selamatkan famili korang tapi dihalang oleh orang ramai dan tiba-tiba.....















Ehsan google


BOMMM!!!!!!!!!!!!Kondo korang rebah mencium bumi.Mengalir air mata korang.Tetapi perjalanan korang tak habis.Ramai yang berlari-lari cuba menyelamatkan diri.Ahhh...jeritan kuat ada dimana-mana.Korang jalan raya terbelah dua.Bangunan runtuh dimana-mana.Nauzzubillahhiminzalik.....
Selepas itu gegaran itu berhenti.Korang rasa lega.Ehhh..tiba-tiba gegaran tu muncul semula.Kali ni lagi kuat.Siren bomba ada di mana-mana.Banyak bunyi manusia mengerang di mana-mana.Ada yang menjerit.Korang rasa takut sebab tiada yang dapat membantu.Aghhh tibe-tiba pula bandar tu jadi gelap gelita.eletrik terputus.you're now alone without your family or friend.Everyone is a stranger to you.Suddenly,korang tengok tiang eletrik sebelah korang bergoyang-goyang dannnn terbalik menghipap korang ..................





it was just a dream.Fuhhh... jangan lega okay.sebab situasi ni akan berlaku jugak.nauzzubillahhiminzalik.Berdoalah supaya waktu kiamat berlaku korang semua dah meninggal sebab manusia yang tinggal waktu tu adalah yang kafir dan waktu tu juga pintu taubat memang dah tertutup serapat-rapatnya.Oklah aku ni bukanla alim sangat tapi tahu sikit-sikit tu bolehlaa.biasalah budak kiblah (ehhh..jangan nak riakzz pliss)Jadi sekarang persiapkanlah amalan untuk dibawa mati.Mana tahu kalau tengah baca karangan ni tibe-tiba kita kena heart attack ke mana tau.ye laaa qada dan qadar ALLAH kita tak tahu.Oklah sekian sahaja segmen ustazah nurul ai'na.

oklay aku nak bebel benda lain.Tiba-tiba teringat ikan keli kiblah.OMG!OMG! IT'S SO DELI DELI DELICIOUS.hingga menjilat tv bak kata cik ieman kita.Lagi-lagi kalau makan dengan sambal hitam!!nyum..nyum.everibadi dah tanya bila nak diet.Oh Peliss..fed up i dengR QUESTION TU TAU. I tau badan i nie jeniss besar ok.Let me tell you my height and my weight.Aku punya tinggi dalam 167 cm dan berat ???? My Bmi is 28.Tekalah ok.
I miss kiblah ok.okk..gelissss..plak terconfess plak yang aku rindu kiblah.i'm a dead meat.kakak aku gelakkan aku bila aku cakap macamtu.what the hal?!?! is not funny okay.i really really miss kiblah.i miss the food.i miss dayah the girl that love to ngompol.act,i don't miss her but aku rindu untuk mengutuk dia makcik yang kuat mengompol.ahak..ahak..tuih!!i miss my crazy friend.ieman and pariahin.
i misss my favourite teacher.Every single teacher in the school.Oklahh..janganlah buat gossip aku minat C.K. Oh noooo..that big headddd (ieman yg panggil okay =)

oklay penat nak menaip.kalau taip panjang-panjang pon bukan ada orang baca.balik-balik aku paksa adik aku baca.kalau tak baca aku tak bagi makan.padan muka.hahhahahahaahha.... evil tak??oklah dah penat.
ADIOSS EVERIBADI!!!

kalau terasa pedas,ludah laa..kalau terasa manis kemam dalam mulut diam2.

ASSALAMUALAIKUM

P/S:Please ignore the terrible english grammar okay.you know that my english is rojak.alamak teringat rojak.dayyum!!i'm hungry

March 15, 2011

Mari memasak bersama Cik Ai'na

Assalamualaikum every makcikss/pakcikss sekalian,
hari ni chef ai'na akan mengajar anda bagaimana hendak membuat pancakesss atau nama islamnyaa lempengzz.

okay semua.. first of all you guys need to prepare the ingredient.okaayyy yeee...bahan-bahanyya adalah:

4 sudu besar Pancake Mix Original jenama Betty Crockers.kalau nak cari ni silalah cari di pasaraya besar okaayy.guna tepung gandum pon boleh tapi tak berapa mengancam laah rasa dia.Biasalah i kan lidah taste omputih tu yang pakai jenama berbelit lidah nak sebut

setengah cawan air.susu pon lagi gojes and meletupss!awww..nyah panas nyahh (tibe2 feeling justin bibir lak)

gula berapa sudu korang nak letak.letak banyak pon tak apa .boleh cepat innalilah.takde korang nak menyusahkan parents korang dok mintak tulah ni laa.

tempat masak mesti bersih okay!!
ahh..yg bagi markah tu jeles sebab dapur dia lagi tongkang pecah dari aku.

cara masak dia adalah:
sebatikan semua adunan.after that, campak semua dalam kuali.nak buat satu-satu kecik pon boleh.i lagi suka bentuk bulat bulat.nanti dah siap sebagai penambah perisa you guyss semua boleh sapu peanutss butter dalam each lapisan okay!!

Inilah Penkek nurul Ai'na Tajaharis:


YANG MASIH LAGI ELOK DAN BOLEH DITELAN:
yang hitam kat lempeng tu sebab ada coklat.tak hangus okay.


yang dah lunyai:
sori you guys yang dah lunyai selamat masuk ke dalam tong makanan kucing aku



kalau you all masak jadi ajaklah i merasa sekali okay.jangan laa makan sorang2. makan ngan madu pon sodap.i try wat caramel tapi hancuss jadinya karamel tu.

i tak tau bentuk apa jadi dah.last-last selamat masuk ke dalam tong makanan kucing i je.

sian kucing i yang didajal oleh tuannya.aisshh...
EHH..ni arnabun.silap haiwan.

OKLAH NIE GAMBAR KUCINGNYA:
EHH..nie tuan kucing.kucing ni taksecomel tuan di okaayy


okaylah aku mengalah.nie gambarnya:
sebenarnya gambar di belas kasihankan oleh pakcik google.kucing aku pemalu sikit.macam tuan dia jugaklah.alim-alim kucingss.


oklah kelas tamat hari nie.kite jumpa lagi pada hari yang sama waktu yang sama tapi tahun lain.adiosss everibadi.

P/S:perasan tak aku asyik cakap okay ngan tambah 'ssss' dan 'zzz' kat perkataan.mood gewdikzz datang dah..aishh

kalau terasa pedas,ludah laa..kalau terasa manis kemam dalam mulut diam2.

ASSALAMUALAIKUM

March 14, 2011

Gambar panas aku dan kawanku di tepi kolam!!

ASSALAMUALAIKUMMM..KUM.. (macam hantu kum kum lak)

hello everibadi!! it's me makcik gojes lagi gonjeng ingin bercerita :D how are u guys? tak sehat? makan laa ubat ok :)

korang mesti pikir lain kan bila aku tulis tajuk macam tu kan??? you know that curiosity kills the cat.itu peribahasa inggeris.

FYI,sebelum ni aku tak sekolah dekat kiblah masa f'1. Aku sekolah dekat skolah yang diberi nama SMK Dato' Ibrahim Yaa'cob! Wahh.. panjang gila nama dia.Sekolah aku yang baru ni pendek je nama dia.

I found couple of great friends there.Semua rock giler n' 'alim2 ayam'.Walaupon pakaian diorang same as other typical teenager but we don't judge book by it's cover right??Kita kena tengok isi dan dalaman diaorang dulu.Jangan la kita tengok minah tu pakai tunduk pendek sikit ke freehair ke... dah kata dia minah gewdikzz laa, minah rempit.tengok dia pakai seluar jeans dgn t-shirt ketat je dah kata diaorang ni dah gatal nak menarik perhatian lelaki laa apa laa.Aishh.. orang melayu nie sket2 nak fikir lain.Kita tak tahu perangai diaorang Macam ne kan??
Kadang kala budak yg freehair atau yg pakai tudung yg terlebih pendek baik drpd org yg bertudung labuh nie.tapi aku tak kata semua macam tu okay.ada yang separuhnya baik dan separuh lagi hancusss.okay laa..aku tulis bukan nak cerita pasal tudung atau freehair okay. aku nak tunjuk gambar kawan2 lama aku je.

BUDAK DIY I MISSSSSSSSSSS YOU GUYS SO MUCH..THIS ENTRY IS DEDICATED TO YOUR GUYS!! =)

My Happy Momentzz =)


let me list down my 3G Friends (gempak/great/gorgeous):

1)Faizatin :)

D
DIA YANG PAKAI SPEK MCM NENEK TU.NENEK YANG PALING BOLAT MATANYA =)


fAizatin nie jenis yang otak gila2.Lepas tu dia jenis yang baik la jugak.Otak sama2 putus urat cam aku.dia laa yang selalu teman aku pergi toilet bila aku nak tercirit kat skolah.sekarang kau dah tak de..sapa nak teman aku pegi cirit?? :(


2)Nisaa
dia duduk sebelah aku dari awal aku masuk 1Diamond pagi.Gosip sama2 rehat sama2 kena marah ngan cikgu sama2 balik pon sama2.Kalau gaduh ngan geng lain pon sama2.cuma perbezaan kitaorang adalah saiz.You know that she is the smallest girl in class and i'm the tallest and the biggest girl in the class.see perbezaan dia.Kitaorang ttp kawan =)

DIA NAMPAK TINGGI SEBAB DUDUK ATAS MOTOR.=)


3)SHaHrina

wahh...makcik nie mmg happy go laki selalu.Tapi dia ni kuat tacing sket.susah kan.tapi aku punya cara nak pujuk dia dengan buat lawak kat dia.Hambek kaauuu gelak mengilai mcm pontianak baru jumpa baby dia.terus tak jadi merajuk.Dia la paling rajin datang rumah aku walaupon rumah dia jauh gila dari rumah dia.Rumah di jauh dalam 10 km.dah la kena tukar 2 bas tapi dia datang juga rumah aku.Love you my friend :)


muka dia nampak merah sebab aku salah edit.tak pasal macam udang kena grill.alamak sedapnya :)

4)Najwa a.k.a. wawa
first2 waktu petang aku ingat makcik ni bajet gedik tau.bila pindah pagi.. aku slow2 rapat ngan dia.MAKKCIKKKSSSS.... rupa-rupanya dia jiran rumah lama aku sblum aku pindah rumah lain.kitaorang pon dijaga oleh makcik yang sama jaga dia.so we know each other since baby laa.tp aku pindah rumah lain pada umor 3 tahun.jadi tak sempat nak main masak2 skali.tup..tup dah besar panjang jumpa.wah... jejak kasih betol.dalam kamera aku penuh gambar aku ngan dia aja.x tau nape.

WAH COLORFUL GAMBAR NIE



oklah aku penat list down my friend.oklah tajuk atas ni adalah gambar panas kawan aku tepi kolam kan...ni lah gambarnya.....


memang gambar ni panas sebab kitaorang photoshoot waktu tengahari.Memang panas membara ahh..


tu jelah aku nak tulis.panjang giler aku tulis.aku boring tu yang rajin sangat.aihh.. kalau nak kenal diaorang,mesej kat fesbuk maybe bertuah dapat no. diaorang keww :)

ADIOS EVERIBADI!!

kalau terasa pedas,ludah laa..kalau terasa manis kemam dalam mulut diam2.

ASSALAMUALAIKUM

March 13, 2011

my cinta tak mati pon

assalamualaikum,
wats up everibadi??yup, it me ai'na.
today i want to talk about justina biebera a.k.a justin bieber.

korang semua mesti tau sapa mamat nie kan?!!?
kalau x tahu memang peliks abis aahh sebab mamat nie memang fofular abis!
tapi aku tak minat dia laa.i don't know why i hate him.maybe dia punya suara macam orang yang belum reach puberty atau pon dia dah couple ngan selena gomez tu yg aku jadi benci.oklah..let's make a confession .. i'm little bit jealous of selena ok!! hahaha.. dah keluar kegatalan kau wahai ai'na.


ahh... tipu je tuu..
diaorang berlakon jee.


kalau justin bieber tu islam dah lama aku masuk minang dia!! aghh.. kenapa dia tukar rambut dia yang pondan kepada seorang lelaki normal?!? aku baru tahu dia potong rambut dia lepas balik dari Sekolah!!
sampai hati sekolah tak bg aku balik.tak pasal2 pakwe aku dah kerat rambut diri sendiri.


OMG!!OMG !!
(saje bg efek saspen)


aku mesti lupakan mamat nie . lg pon perangai dia hodoh gila.kau tengok dia makan macam ne




woohh..papa..umi.. tak jadi nak masuk minang

aku terpaksa putus dengan kau wahai justina biebera.i'm sorry bebeh.right now..there's gonna be one more lonely girl.isk.. i need somebody to love.but i will not never say never to couple.my world is only ALLAH.you get it?ahh.. cinta pada manusia selalunya tak kekal.baik kita bercinta dgn ALLAH lagi syok.
babai wahai pondanku a.k.a. justina biebera. Kau bajet ah!

justin bieber real world:


aku carik gambar justin bieber,tibe2 keluar gambar nie.=D

adioss everibadi!!

p/s:entri nie sebenarnya ditulis pada tengah2 malam buta kalau ada benda yang aku merepekss sori ok.kecik hati ke apa ke.. sori!! kalau terasa pedas,ludah laa..kalau terasa manis kemam dalam mulut diam2.

ASSALAMUALAIKUM

tak ada tajuk so sila bace je entri ni

Assalamualaikum ...
ok, this is the first time aku tulis belog so aku x berapa pandai nk ckp or tulis sgt .kalau makcik/pakcik semua x paham ,buat2 lah paham.kalau aku buat lawak tp tak lawak,gelak je okay?? garang tak?tak =,=" ??

first of all,i would like to thank to my friend,Ieman, the person who encourage me to create a belog.thanks ma frend. balik kiblah aku belanja kau mkn popia =)

second,aku tak kesah ada follower ke tak.Aku just tulis saje.kalau rasa belog ini boring ke hape sila blah ok...

ok lah dh x de idea nak menulis.adioss everibadi!!

kalau terasa pedas,ludah laa..kalau terasa manis kemam dalam mulut diam2.

ASSALAMUALAIKUM