March 14, 2011

Gambar panas aku dan kawanku di tepi kolam!!

ASSALAMUALAIKUMMM..KUM.. (macam hantu kum kum lak)

hello everibadi!! it's me makcik gojes lagi gonjeng ingin bercerita :D how are u guys? tak sehat? makan laa ubat ok :)

korang mesti pikir lain kan bila aku tulis tajuk macam tu kan??? you know that curiosity kills the cat.itu peribahasa inggeris.

FYI,sebelum ni aku tak sekolah dekat kiblah masa f'1. Aku sekolah dekat skolah yang diberi nama SMK Dato' Ibrahim Yaa'cob! Wahh.. panjang gila nama dia.Sekolah aku yang baru ni pendek je nama dia.

I found couple of great friends there.Semua rock giler n' 'alim2 ayam'.Walaupon pakaian diorang same as other typical teenager but we don't judge book by it's cover right??Kita kena tengok isi dan dalaman diaorang dulu.Jangan la kita tengok minah tu pakai tunduk pendek sikit ke freehair ke... dah kata dia minah gewdikzz laa, minah rempit.tengok dia pakai seluar jeans dgn t-shirt ketat je dah kata diaorang ni dah gatal nak menarik perhatian lelaki laa apa laa.Aishh.. orang melayu nie sket2 nak fikir lain.Kita tak tahu perangai diaorang Macam ne kan??
Kadang kala budak yg freehair atau yg pakai tudung yg terlebih pendek baik drpd org yg bertudung labuh nie.tapi aku tak kata semua macam tu okay.ada yang separuhnya baik dan separuh lagi hancusss.okay laa..aku tulis bukan nak cerita pasal tudung atau freehair okay. aku nak tunjuk gambar kawan2 lama aku je.

BUDAK DIY I MISSSSSSSSSSS YOU GUYS SO MUCH..THIS ENTRY IS DEDICATED TO YOUR GUYS!! =)

My Happy Momentzz =)


let me list down my 3G Friends (gempak/great/gorgeous):

1)Faizatin :)

D
DIA YANG PAKAI SPEK MCM NENEK TU.NENEK YANG PALING BOLAT MATANYA =)


fAizatin nie jenis yang otak gila2.Lepas tu dia jenis yang baik la jugak.Otak sama2 putus urat cam aku.dia laa yang selalu teman aku pergi toilet bila aku nak tercirit kat skolah.sekarang kau dah tak de..sapa nak teman aku pegi cirit?? :(


2)Nisaa
dia duduk sebelah aku dari awal aku masuk 1Diamond pagi.Gosip sama2 rehat sama2 kena marah ngan cikgu sama2 balik pon sama2.Kalau gaduh ngan geng lain pon sama2.cuma perbezaan kitaorang adalah saiz.You know that she is the smallest girl in class and i'm the tallest and the biggest girl in the class.see perbezaan dia.Kitaorang ttp kawan =)

DIA NAMPAK TINGGI SEBAB DUDUK ATAS MOTOR.=)


3)SHaHrina

wahh...makcik nie mmg happy go laki selalu.Tapi dia ni kuat tacing sket.susah kan.tapi aku punya cara nak pujuk dia dengan buat lawak kat dia.Hambek kaauuu gelak mengilai mcm pontianak baru jumpa baby dia.terus tak jadi merajuk.Dia la paling rajin datang rumah aku walaupon rumah dia jauh gila dari rumah dia.Rumah di jauh dalam 10 km.dah la kena tukar 2 bas tapi dia datang juga rumah aku.Love you my friend :)


muka dia nampak merah sebab aku salah edit.tak pasal macam udang kena grill.alamak sedapnya :)

4)Najwa a.k.a. wawa
first2 waktu petang aku ingat makcik ni bajet gedik tau.bila pindah pagi.. aku slow2 rapat ngan dia.MAKKCIKKKSSSS.... rupa-rupanya dia jiran rumah lama aku sblum aku pindah rumah lain.kitaorang pon dijaga oleh makcik yang sama jaga dia.so we know each other since baby laa.tp aku pindah rumah lain pada umor 3 tahun.jadi tak sempat nak main masak2 skali.tup..tup dah besar panjang jumpa.wah... jejak kasih betol.dalam kamera aku penuh gambar aku ngan dia aja.x tau nape.

WAH COLORFUL GAMBAR NIE



oklah aku penat list down my friend.oklah tajuk atas ni adalah gambar panas kawan aku tepi kolam kan...ni lah gambarnya.....


memang gambar ni panas sebab kitaorang photoshoot waktu tengahari.Memang panas membara ahh..


tu jelah aku nak tulis.panjang giler aku tulis.aku boring tu yang rajin sangat.aihh.. kalau nak kenal diaorang,mesej kat fesbuk maybe bertuah dapat no. diaorang keww :)

ADIOS EVERIBADI!!

kalau terasa pedas,ludah laa..kalau terasa manis kemam dalam mulut diam2.

ASSALAMUALAIKUM