March 13, 2011

my cinta tak mati pon

assalamualaikum,
wats up everibadi??yup, it me ai'na.
today i want to talk about justina biebera a.k.a justin bieber.

korang semua mesti tau sapa mamat nie kan?!!?
kalau x tahu memang peliks abis aahh sebab mamat nie memang fofular abis!
tapi aku tak minat dia laa.i don't know why i hate him.maybe dia punya suara macam orang yang belum reach puberty atau pon dia dah couple ngan selena gomez tu yg aku jadi benci.oklah..let's make a confession .. i'm little bit jealous of selena ok!! hahaha.. dah keluar kegatalan kau wahai ai'na.


ahh... tipu je tuu..
diaorang berlakon jee.


kalau justin bieber tu islam dah lama aku masuk minang dia!! aghh.. kenapa dia tukar rambut dia yang pondan kepada seorang lelaki normal?!? aku baru tahu dia potong rambut dia lepas balik dari Sekolah!!
sampai hati sekolah tak bg aku balik.tak pasal2 pakwe aku dah kerat rambut diri sendiri.


OMG!!OMG !!
(saje bg efek saspen)


aku mesti lupakan mamat nie . lg pon perangai dia hodoh gila.kau tengok dia makan macam ne




woohh..papa..umi.. tak jadi nak masuk minang

aku terpaksa putus dengan kau wahai justina biebera.i'm sorry bebeh.right now..there's gonna be one more lonely girl.isk.. i need somebody to love.but i will not never say never to couple.my world is only ALLAH.you get it?ahh.. cinta pada manusia selalunya tak kekal.baik kita bercinta dgn ALLAH lagi syok.
babai wahai pondanku a.k.a. justina biebera. Kau bajet ah!

justin bieber real world:


aku carik gambar justin bieber,tibe2 keluar gambar nie.=D

adioss everibadi!!

p/s:entri nie sebenarnya ditulis pada tengah2 malam buta kalau ada benda yang aku merepekss sori ok.kecik hati ke apa ke.. sori!! kalau terasa pedas,ludah laa..kalau terasa manis kemam dalam mulut diam2.

ASSALAMUALAIKUM