March 13, 2011

tak ada tajuk so sila bace je entri ni

Assalamualaikum ...
ok, this is the first time aku tulis belog so aku x berapa pandai nk ckp or tulis sgt .kalau makcik/pakcik semua x paham ,buat2 lah paham.kalau aku buat lawak tp tak lawak,gelak je okay?? garang tak?tak =,=" ??

first of all,i would like to thank to my friend,Ieman, the person who encourage me to create a belog.thanks ma frend. balik kiblah aku belanja kau mkn popia =)

second,aku tak kesah ada follower ke tak.Aku just tulis saje.kalau rasa belog ini boring ke hape sila blah ok...

ok lah dh x de idea nak menulis.adioss everibadi!!

kalau terasa pedas,ludah laa..kalau terasa manis kemam dalam mulut diam2.

ASSALAMUALAIKUM