March 20, 2011

THIS IS WHAT WE CALL LIFE

ASSALAMUALAIKUM TO ALL MUSLIM AND MUSLIMAH SEMUA,,,,

wahhh.....alim plak intro hari ni.well..Ni kan ai'na. sebenarnya takda idea nak tulis apa. Tak ada mood nak menulis sekarang.rasa macam nak tulis sesuatu tapi takut laa..



dah nak balik kiblah! ! ! ! TAK SUKA OKAY. dah laa kerja sekolah bertimbun tak siap lagi.asyik stressed je..ARGHH!! makin banyak laa uban aku macam ni.


oklah,since aku takda benda nak cerita ,i nak cerita benda yang i really-really-really remember until now.kisah ni buruk laa.Ehh... kalau kau tak nak baca sudah.WTF I CARE kann.

Orang kutuk family aku!!!.This shit happen to when i was in year 5.They call my atuk with ahli gusti punya nama.YUP,, ahli gusti punya nama. Tak payah ahh cerita apa yang diaorang panggil tapi mulut diaorang memang cibaizz.Yang kutuk pulak semuanya boyzz.Ohh...memang geram gila okay.Aku punya tahap kesabaran dah sampai tahap kepala boleh teleng okay.not only they insult my grandpa,they also insult my papa and my brader.WTF..WTF.. sabar je aku tau!See kan dah banyak mencarut.



cerita bermula since aku start masuk CUIS.I'm not afraid untuk menulis cerita nie semula.if you want to sue me....sue laa apa aku kesah.Sampai sekarang aku still rasa nak nangis bila ingatkan benda tu okay.this thing that happens to me tak la teruk sangat but that thing create a deep wound inside my heart that will never be healed ..hambik kau aku tacing gilerr.
Ye laaa pada waktu aku darjah 5-6 laa year yang paling banyak scene bawang merah bawang putih.asyik nangis je.air mata aku waktu tu macam air paip.shoshhh turun jeee..fedap ok. sakit hati tu still ada sampai sekarang.. nak je aku cerita,,tapi sampai besok takkan habis.patah jari aku menaip.lagipun cerita yang mengaibkan aku baik tak payah.nanti kalau aku rajin aku tulis laa ye.




hokelahh..tiba-tiba pagi2 buta ni meluahkan perasaan pulak.sumpah aku rasa macam nak backspace je semua yang aku tulis kat atas..tapi nak buat camne aku dah taip penat-penat pastu padam. tapi dalam entri nie aku asyik mencarut .sori okiee..my fault.aku rasa nak hentak kepala nie kat dinding.ye laaa kan masalah nie kita kena luahkan dekat seseorang kalau simpan otak pon naik mereng.

apa yang boleh buat hati kita tenang??solat,wuduk,zikir hanyalah pengubatnya


haishhh.... aku dah penat menaip.besok nak balik kiblah.. adios my famili,fren,my cat yang sampai sekarang malu2 kucing bila nak tangkap gambar,my comp,my kondo,,my camera,, my MR.N. yang sekarang aku tak tahu dia pergi mana dan adioss laa semua yang ada dekat hati aku ni.aku akan balik ke tempat asal ku....KIBLAH..BAI..BAI..








kenapa aku letak gambar pantai.kiblah bukannya tepi pantai.but i wish kiblah pindah tepi pantai.




ASSALAMUALAIKUM