April 12, 2011

me in kiblah

hey..assalamualaikumm to all kiblah-kiblahhhhh...........

salamm sayang dari KIBLAHH. IEMAN bila kau nak balik KIBLAH hahh?!!?

di kiblah.. dengan bangganya saya memberitahu dekat miley cyrus the new hottie in kiblah about my personal belog.dia adalah paling hot sebab banin selalu bergaduh sebab nakkan dia. apahal kau comel sangat.mentang2lah aku tak ada misai ngan bulu putih macam kau boleh laa kau action nan aku?? wah ini suda lebih !!! dah laa nak merajok. bye
wahh mana satu aku? cube la carii..
dah laa tak payah cari.aku tak ada pon dalam gambar tu


SI COMEYL GERAM DENGAN KUCING NAMA MILEY CYRUS
:-

NURUL AI'NA
ANAK TAJAHARIS