May 01, 2011

OLD SWEET STICKY MEMORY

assalamualaikum to all my lovely and cute readerss..

Okay beloggerss, i got this tag . 'YOUR-Love'
first, upload your picture, and describe about yourself.
Then, your bestfriend picture. Describe she/he/them.

thanks ieman , my bestie in kiblah ,, for tagging me :)


This is me : ) picture when i was year 6. serebeh right.that the real me.seorang gadis yang suka pakai tudung senget. sori lah tadi saja nak perkenalkan diri kot-kotlah ada orang yang masih belum mengenali aku yang sememangnya amatlah tak popular.i don't have a lot of best friend but i have a lot of friend. best friend(s) is not easy to find.meh aku kenalkan kawan2 lama yang dah lama tak dicontact dan lama tak jumpa.

BUDAK CUIS : -


She's a joker. dia ni boleh buat aku gelak gila.but sometimes she annoys me with her joke too.tapii... aku tetap sygkan dia. tadi aku terserempak dengan dia dekat PWTC BOOK FAIR. caya tak??!?! sebesar-besar KL nie pon kitaorang boleh terserempak.wahh... memang hepi giler laa waktu tu.dia pergi dengan Zarifah skali. tapi tak boleh jumpa lama2 sebab my daddy was rushing that time.so... sempat jumpa kejap je.op... forgor to introduce her.her name is Najihah


okaylahh... dia yang tudung pink tu je.yg di sisi akak tudung pink hanyalah sebagai penghias gambar je.akak tudung pink kitaorang kenal sejak tadika.the bast part is.. she live next block jeee from my kondo.faham tak? maksudnya dia tinggal blok sebelah. dia memang cantik, suara pon sodap dan yang penting pandai. but when she become one of the DIY student.. she changed. sedih tauuuuu... sekarang ni dah tak rapat langsung. alaaa... bila lagi kita piknik macam dulu2 ? selalu piknik tepi tempat parking.rindu plak :'(. miss you intan walaupon you didn't miss me at all.

zaman DIY

i think is the best memory among the rest.






rasanya sebelum ni dah cerita kot pasal diaorang.special entri untuk diaorang.click here
tak payah cerita panjang-panjang. only 3 words to describe them. THEY ARE AWESOMESS


sekarang ni aku nak mencipta sebuah memory baru di kiblah. so tunggu tahun depan maybe ada entri untuk bestie terpilih. who knows right?
oklah adios everibadi

P/S:SORRY FOR TERRIBLE MANGLISH :(