June 04, 2011

Hati jangan sedih lagi

assalamuaalaikum.......



aku nak luahkan perasaan. pada malam yang hening lagii panas tak hujann . bilaa la nak hujann panas laa.okay let me tell you sumthing..
 AKU TENGAH GERAMMMM..
Cukup besar tak font tu? aku tengah marah dekat sorang tuu. Actually that person is my admiree. aku add Dekat FB.aku tak harap pon dia tegur and suddenly dia mesej aku . masa tu reaction aku
a)pengsan tujuh hari tujuh malam
b)menangis tujuh hari tujuh malam
c)aku jusst balas mesej diaa
oklaaa jawapan dia c, dah tak payah nak tekaa. ok laaa kitorang start balas mecejj . i'm feeling sooooooo hepiiii that time and suddenly pada hari SELASA tu dia stop hantar mesejj. aku hantar mesej kat dia and he didn't replyy. wowowowowo hancurdukanestapasedihjiwangkarat hati ni. firstt admire aku nama Mr.N aku  mesej marah dia and suddenly dia langsung tak hantar comment ke mesej ke even YM pon x on dah. sekarang kau pulakk. hadoiii... dah la aku ni jenis susah nk suka dekat sorang lelaki tuu lepas tu jadi pulak macam nie. redha je laa cik Ai'na yang kau tu memang ajnabi takkan minat kau. what i meant is aku just borak untuk jadi kawan tapi dorang macam tak sukaa. tak kee rasa kecik hati kann :'C ye laa lepas nie aku remove semua kawan lelaki lepas tu emo dengar lagu jiwang bila cinta doplohhempat jam.ehh japp I'M NOT THAT TYPE OF GIRL OKAAY. sekali orang tak layan babaii laa


okay laa cik Nurul Ai'na Tajaharis. Istighfarr lupakan benda tu.ianya hanyalah sekadar permainan dunia (facebook too) remember ALLAH IS THE BEST LOVER AMONG THE REST.JUST FORGET ABOUT THAT STUPID STUFF.

yada...yada...yada... tadi borak dengan my best friend Ieman dekat YM. as usual, we talk about miss pariafarahin , asyikin,my abg,her admire dot..dot.. my pass boyfriend (ehh since when i got boyfiee nii) memang bestt ahh. dan kitorang tukar default fb jd sammaa.. wah ni laa baru ''sehati sekiblah'


 sila kelik kalau anda nak resolution pic yg comell

ehh Cik Ieman aku ada cite gempakkss.nanti on YM tauuuuwwwww.

oklaa adioss