June 01, 2011

Rindu setengah mati .. ehh tak mati pon

assalamualaikumm

oklahh i want to confess somenthingg...

I WINDUUU KEYBLAHHH OMAIGOD. . RINDU OHH RINDU DENGAR AJS BEBEL RINDU IKAN KEMBUNG ACIK KANTIN RINDU NAK MEMEKIK DEKAT KOOP RINDU DEKAT GENGSTA DORM C RINDU DEKAT BILIK MANDI SELALU BANJIR RINDU DEKAT PEJABAT BAU MACAM KELINIK RINDU DEKAT ........ RINDU DEKAT TU RINDU DEKAT NIII


OH yeaa semua benda aku rindu. dekat rumah ada berapa orang jee. malam nak borak dengan farahin tapi aku takot adik aku ingat aku gilaa ye laa cakap sorang2 hokee seram tak tibe2 dengar kakak dia yang selama nie sehat tembam comel ni bercakap dekat tedi bear sorang2. dah terlampau rindu kann













hmm.. sumtimes i feel like i'm the most lonely person in the world (sila nyanyi lagu Lonely : Akon) ok ada orang lainn yang lebih sunyii dr aku. i should be thankful because i am surrounded by a couple great friendss like ieman , farahin and a lot laaa. and the great news is ieman tak jadi pindah . hoyeaah jadi tak perlulah aku terjun Jambatan pulau Pinang sebab nak hilangkan duka nestapa.


you know what.. my biggest enemy is GONEEEEE. syikin Ismail. well i never mentioned her name in any of my blog post. i only mentioned Dayah name only ( her kakak angkat) syikin is the most ugliest, aswadunn, putarvelit alam , mulut manis macam najib , and bad thief yupp dia pencuri terhandal kiblahh. biarlah aku nak lepaskan gerammmmmm. haritu curi hanger aku lepastu curi selipar after that my money maybe lepas ni kau kebas laki aku plaak ( aphal masuk bab laki ) dia pindah tak tahu pergi manaa. aku harap hidop kau aman cik enon oii. semoga kau bahagiaa laa. oh yeaah dia ada fesbuk. terkezut aiiii. 

ahh closed the story hokaayy

meh citer plak situasi dorm aku. what can i sayyy>> dorm nie memang GEMPAKK tengok aku tulis dlm warna pink that mean dorm nie memang terlebih gemppakk okay. sayang dorm c :)
let me list down the gempak oness
1. kak gurl ( f'5) dia suka lompat dari katil atas ke katil laen. omaigodd kak gurl kiblah kaya boleh beli katil baru. katil aku pon dah bengkok tau tak sebab dia selalu bwk "adik beradik"dia yg ramai tuuuuu. ye laa kan jiran sebelah kenalah selalu 'berbudi bahasa'
2. kak ain (f'4) Omaigodd kalau dengar dia gelak sumpah seram lagi2 malam. dalam gelap tiba2 dia gelak tak ke rasa nak ngompol.dia suka panggil aku syndrome down. ohh myy rupa aku ni sangat OKU ke? x pe laa redha apa yg tuhan tentukann
3.Ieman& farahin: x lengkap without diaorang. yang ieman duduk bawah aku dan akan sepak katil aku bila x tidur and farahin welll... she's my jiran. katil kitaorang rapat so katil jadi queen size bedd. memang besar ahhh. and farahin akan ajak berborak. dia cerita pasal mak dia pasal rumah dia, pasal makanan dia sukan . hari2 dia cerita benda sama. i was likeee  oh myy cerita laa pasal shah jakel kee, shaheizy ham , baru laa mata i segar youu *oh gatalnya kauu*




warga dorm C





i wWINDUU diaorangg sebenarnya ramai lg budak dorm c tp patah jari kalau nak describe sorang2. rindu kelas f'2 yg sebijik macam karaoke jamban. korang nyanyi satu lagu dan orang lain akan sambung dan sambung dan everyone will sing along with you. happening right? 


if you guys nak join marilah mendaftar dan meramaikan lagi warga kiblah :)










ok byeeeee :)