July 29, 2011

memori luka harus dilupakann

assalamuaalakum to all my cyunkkk cemuaa

intro tak boleh blah.

wooottt...birthday aku dah lepas.okay cerita basi.7 julai hari tu. tak sangka C.K. wish aku.hahahaaa...okay habis red cheek aku niii.gelii.tapi dia baru pindah sekolah.sambung belajar.haii dah tua pon nak belajar.biarlaaa diaaa nak mengembang kan otak diaa.dia berhenti tak bagi salam.main cabut jeee.folio aku mana??? bawak lari sekali.okayy laa entri aku bukan pasak pakcik tu aku nak cerita benda lainn.

pada tarikh tak ingat berapa tapi hari aku ingat iaitu SELASA telah berlaku satu kejadian yang amat menyayat hati warga KIBLAH.begini ceritanyaaa>>

Pada petang yang permai,aku dan warga gadis suci murni form 2 sedang bermain kejar-kejar bak budak tadika terlebih minum ribena.Aku berlari tahap mengegar padang.tiba-tiba aku tersangkut pada tanah yang berbonjol dan akhirnya jatuh ke bawah ampaian tempat aku 'berkerja' setiap pagi.semua yang ada di situ tergamam.aku cuba mengangkat kepala ku tapi kabur.tiba-tiba shah jasle datang mendekati aku.mukanya yang kacak tiba-tiba berubah menjadi najib.aku menjerit sekuat-kuat hati.sebenarnya aku tipu.shah jasle tak ada pon.IEMAN my best buddy datang membantu aku bagaikan Wonderpets.dia datang dengan membawa ambulans,helikopter dan angkatan tentera form 2.tipu lagi.aku memang kuat menipu. sebenarnya,Ieman membawa aku ke hospital berdekatan iaitu bilik warden.di situ seorang doktor muka comel tapi garang bernama Ustazah Ayu memberikan sebuah ubat yang comel dipanggil gamat.aku sapu ke muka ku .selesai menyapu ubat, aku meminta teman Wonderpets ku,Ieman menemani ke dress room atau nama lain tandas untuk melihat luka di wajah ku.apabila melihat wajah ku yang cantik seperti Selena Gomez berubah menjadi sehodoh Lisa Surirumah menyebabkan aku menangis menyebabkan tandas tingkat tiga blok banat banjir.Aku pasrah kalau Shah Jasle menceraikan aku selepas melihat wajahku ini.SHAHIR kan ada.hahahahhahaaaa.Kesimpulannnya berlari kena ingat  dunia.


boleh masuk bersamamu niee.aku tak tahu laa kenapa aku cerita kisah tu mneggunakan bahasa skema.maybe sebab terlampau sedih dan meruntun jiwaaaaaaaaaaa.ramai yang tanya pasal tu.aku kata c.k. tumbuk mata aku tapi c.k. tak bersalah .hahahaaa..fitnah.tak pasal-pasal tak sempat mintak maaf.ok rasa semacam pulakkk.tutup cerita.Tapi tak silap aku shah jasle meraung dengar mata aku  lebam.alololo cyunk...mata ai okeyy jewwww.you don't worryy lhaaa.i'm fine.tak payah nak hantar satu bonet bunga macam  seth tan tu.ai bukan nora elena tawwwwww.

oh yeahhh...... tak lama lagi kelas aku akan berjiran dengan kelas banin memandangkan form 3 akan bercampur.alahaii cedey.tak boleh buat karoke jamban dalam kelas dahh.nak memekak pon tak boleh dahh.ai gerammm.sabo je laaaa.

kiblah cuti selama 4 hari tapi aku tambah sampai enam.wohooooo....malam ni berlepas ke Kelantan naik flightt.ai sukaa youuu.kot..kot ...ada steward yang hencem boleh tackleee.hahhahaaa gatal miang eh kau.shah jaszle campak manee?sori cyunk.ai jajnji tak curangg hokay ;)



info.dia lahir bulan july sama dengan aku..30 July 1987 
alahaiii.. 


oklaaaa banyak sangat gambar lelaki ni.tak pasAl-pasal dorang kata aku gatal laaaa......nanti maria farida dengan neelofa serang aku.habis laaaaaaaaaa.


adioss cyunk


p/s:jemon berak banyak.fedap aku bau nyaaa.dah laa selalu stalk aku.seram meyhhhhhh

July 10, 2011

lap

assalamuaalaikum to all gorgeous out there :)

nak bercerita pengalaman jatuh cintaaaaaaa

saya ingat lagi saya pandang awak first time.selalunya saya ignoreee jeee.ye laaa sye kan hotzz gitueww. tapi bila awak selalu pandang saya ...alahai terasa semacam pulakk.awak selalu tunggu saya setiap hari selasa.saya ingat lagi awak bertumbuk sampai berdarah.ouchh...saya tak mampu nak tengok.sakit sangat!!saya ingat lagi awak kerja dekat supermarket.saya tengok awak kerja sungguh2.tapi satu hari saya dapat tahu saya nak berpisah dengan awak.KENAPA? sebab saya perlu menyambung pelajaran ke tempat lain.saya sedih.sekarang bila saya balik...setiap selasa saya tunggu awak tak ada dah.ohh sedeyy.buat encik SHAHZ JASLE bila awak nak berlakon Asmara 3?? saya menantiii



p/s:entry tak ada point.sekadar melepaskan rindu *alolololo jiwang makkk





adios

July 02, 2011

cat

assalamuaalaikum to allllll cat loverrrrrrrr..

I GOT A GREATEST NEWS EVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
dah ada kucing baruuu :)ohhh hepii
walaupon kucing tu kurus keding macam tak cukup makan *mmg tak cukup ponn *tapi ttp comell nokss.okaylahhh sila ushar kucing aku yang comelll niee












yaaa habit kucing adalah jilat kaki and tangan aku.tak tau laa spesis apaa suka sangat jilat tangann oranggokiee.tah---kau nie anjing kott orr maybe mix.kucing+anjing=kunjing? *pointtt?okeyy seram
lepas ni samak tangan semulaaaa.
comel tak diaaa?comel kann.aku balik dari kiblah terus main dengan diaa.alololoo kiut miut jeeee.dia tak makan apaa lagi.just minum susu. takpe lagi senang hidoppp .aku lagi suka kucing dari budak2 .i don't know why.maybe aku ada gen keibuan kucing kottt.nampak kucing kelaparan jee aku mesti 'alaaaaaa ciannyaaaa'
aku share sikit makanan aku.tapi kalau nampak budak lapar mintak makan aku gelakkan jeeeee.hahhhahahahaha.tipu jeeeee.aku taklaaa kejam sangat.aku baik boleh buat bini mithali tauuuu
and satu hari aku dok photoshoot kucing aku.tak pasal2 kucing tu feeling2 artiss plakk.wah bajet lady gaga pulak kucing aku nii.imagine kalau kucing aku mix dengan lady gagga....how it look?




kucing aku memang tak comel bila jadi lady gaggaaa


aku jugak ada buat videoo khas untuk diaa




okayy..lagu dia jiwang sangattt.aishiteru-ziviliaa
arghh..biar laaaa.nanti aku tulis kat fb aku in a relationship with jemon.
i forgot to introduce la nama dia.nama dia jemon a.k.a junior doraemon. doraemon kucing aku yang hilang tak muncul2.oh sedihh...takpa laa.redha jewww.kucing lupakan kulit betoll doraemon niee.dengar cerita kucing aku berhijrah ke blok A(selang tiga blok dari rumah aku).takpe..aku tau kau dah jumpa tuan yang bagi kau makan ayam KFC hari2.moga -moga kau sehat yaaa.
jangan lupa aku tauu.walaupon kau pernah berak dalam bilik aku and pernah curi makan lauk aku tapi aku tak kesahh.aku harap Jemon tak sejahat doraemon.lagipon jemon tu besar tapak tangan aku jee.mana larat berak banyak2 kan ? :) i love youu.tolong jangan berak dekat pasu okeyy ;)

p/s:aku jadi AJK ampaiann.bangga kannn.hari2 tengok bra dengan spender orang =-="

adioss