July 29, 2011

memori luka harus dilupakann

assalamuaalakum to all my cyunkkk cemuaa

intro tak boleh blah.

wooottt...birthday aku dah lepas.okay cerita basi.7 julai hari tu. tak sangka C.K. wish aku.hahahaaa...okay habis red cheek aku niii.gelii.tapi dia baru pindah sekolah.sambung belajar.haii dah tua pon nak belajar.biarlaaa diaaa nak mengembang kan otak diaa.dia berhenti tak bagi salam.main cabut jeee.folio aku mana??? bawak lari sekali.okayy laa entri aku bukan pasak pakcik tu aku nak cerita benda lainn.

pada tarikh tak ingat berapa tapi hari aku ingat iaitu SELASA telah berlaku satu kejadian yang amat menyayat hati warga KIBLAH.begini ceritanyaaa>>

Pada petang yang permai,aku dan warga gadis suci murni form 2 sedang bermain kejar-kejar bak budak tadika terlebih minum ribena.Aku berlari tahap mengegar padang.tiba-tiba aku tersangkut pada tanah yang berbonjol dan akhirnya jatuh ke bawah ampaian tempat aku 'berkerja' setiap pagi.semua yang ada di situ tergamam.aku cuba mengangkat kepala ku tapi kabur.tiba-tiba shah jasle datang mendekati aku.mukanya yang kacak tiba-tiba berubah menjadi najib.aku menjerit sekuat-kuat hati.sebenarnya aku tipu.shah jasle tak ada pon.IEMAN my best buddy datang membantu aku bagaikan Wonderpets.dia datang dengan membawa ambulans,helikopter dan angkatan tentera form 2.tipu lagi.aku memang kuat menipu. sebenarnya,Ieman membawa aku ke hospital berdekatan iaitu bilik warden.di situ seorang doktor muka comel tapi garang bernama Ustazah Ayu memberikan sebuah ubat yang comel dipanggil gamat.aku sapu ke muka ku .selesai menyapu ubat, aku meminta teman Wonderpets ku,Ieman menemani ke dress room atau nama lain tandas untuk melihat luka di wajah ku.apabila melihat wajah ku yang cantik seperti Selena Gomez berubah menjadi sehodoh Lisa Surirumah menyebabkan aku menangis menyebabkan tandas tingkat tiga blok banat banjir.Aku pasrah kalau Shah Jasle menceraikan aku selepas melihat wajahku ini.SHAHIR kan ada.hahahahhahaaaa.Kesimpulannnya berlari kena ingat  dunia.


boleh masuk bersamamu niee.aku tak tahu laa kenapa aku cerita kisah tu mneggunakan bahasa skema.maybe sebab terlampau sedih dan meruntun jiwaaaaaaaaaaa.ramai yang tanya pasal tu.aku kata c.k. tumbuk mata aku tapi c.k. tak bersalah .hahahaaa..fitnah.tak pasal-pasal tak sempat mintak maaf.ok rasa semacam pulakkk.tutup cerita.Tapi tak silap aku shah jasle meraung dengar mata aku  lebam.alololo cyunk...mata ai okeyy jewwww.you don't worryy lhaaa.i'm fine.tak payah nak hantar satu bonet bunga macam  seth tan tu.ai bukan nora elena tawwwwww.

oh yeahhh...... tak lama lagi kelas aku akan berjiran dengan kelas banin memandangkan form 3 akan bercampur.alahaii cedey.tak boleh buat karoke jamban dalam kelas dahh.nak memekak pon tak boleh dahh.ai gerammm.sabo je laaaa.

kiblah cuti selama 4 hari tapi aku tambah sampai enam.wohooooo....malam ni berlepas ke Kelantan naik flightt.ai sukaa youuu.kot..kot ...ada steward yang hencem boleh tackleee.hahhahaaa gatal miang eh kau.shah jaszle campak manee?sori cyunk.ai jajnji tak curangg hokay ;)



info.dia lahir bulan july sama dengan aku..30 July 1987 
alahaiii.. 


oklaaaa banyak sangat gambar lelaki ni.tak pasAl-pasal dorang kata aku gatal laaaa......nanti maria farida dengan neelofa serang aku.habis laaaaaaaaaa.


adioss cyunk


p/s:jemon berak banyak.fedap aku bau nyaaa.dah laa selalu stalk aku.seram meyhhhhhh