August 31, 2011

Tumpang merepek


assalamuaalaikum to all gewdikzzzzzz and bajetz sekalian :)

macam mana raya?ada pertambahan lemak dalam perut ?kalau ada saya ucapkan tahniah laa kerana aku pon SAMA!! ini best nie.ada geng.boleh main laga perut sama-sama ;)

memandangkan orang lain masih lagi gila semangat nak celebrate raya dan aku sorang2 kesepiantakadaboyfrenapakaitanakutaktau aku hanya menaip sorang di sini sambil ditemani alunan lagu  Cinta Mati-6ixth senses *aku tak tau kenapa aku tulis bahasa skema



yadaaa...yada... okey malam raya tu bingit giler ahh dengan bunyi pung pang sana  sini mengalahkan bunyi bom meletup dekat palestin.sumpah rasa nak je aku tarik telinga anak  jiran aku tapi memandangkan aku takut disaman di pagi raya dan takut duit raya aku licin disebabkan nak membayar saman dan maybe aku aku akan disumbat penjara kerana mempulas telinga budak sampai maut di malam raya dan sebab itu aku hanya duduk diam-diam anyam ketupat sambil bersimpuh nyanyi lagu dendang perantau *oh oke tipu . bayangkanlah rumah depan aku berlawan dengan jiran sebelah aku.rumah nenek aku  ditengah-tengah . memandangkan kitorang tak nak ditangkap polis waktu malam raya,so hanya duk dalam rumah tengok dorang berlawan FIFA MERCUN 2011. sekali pommmmmm...dorang baling depan rumah.sungguh sungguh kurang hasem punya budak. aku pon mencarut sepuas-puas hati dalam hati.ye la kan malam tu kan geng aku semua terlepas dahh.terus aku keluar dari rumah dan pergi rumah jiran aku dan baling mercun bola 10000 biji sampai terbakar rumah dorang.hahahahahaa. sape percaya memang tertipu lah kan.aku just dengar nenek aku membebel marah-marah.biasa laaaaa nenek aku tengah mengaji lepas tu tiba-tiba orang baling mercun takke melatah nenek aku terus bukak silat.janganlaapercaya nenek aku dah tua. dia just bebel dekat sepupu-sepupu aku.apa kelas nek bebel,kalau na kan dah lama ikat dorang kat pokok lepastu sebat lepas tu simbah asid.hahahaa lepas tu kita duk penjara yaa nek =_=" sepupu-sepapat aku dorang baik je .main ps3 walaupon dorang tahu malam tu malam raya orang pergi bertakbir dorang main call of duty *simbah asid baru tau*.alaa sekurangnya tak la main mercun.takke haru kau nak salam sepupu kau sekali tengok jari sepupu kau tak cukup lima.haaa mau pengsan hempatpulohharihempatpulohmalam kau dekat situ.oh yaaa..nie first time aku tak usung kamera kehulur ke hilir dok syok sendiri tangkap gambar.FIRST TIME.kalau tak aku duk tangkap gambar buat muka bajetlawacunsangatlakautu.eh memang cun pon Lisa Surirumah tengok aku pon terngangamelelehairliuryusrynakmasukpinangterustakjadi wa cakap lu.jangan main-main sekali aku buat muka  bajet cun lawa tu, Shahz Jazsle pon melutut mintak kahwin dengan aku.itulah kuasa cinta.woowowowwwwwoooo <3



oh yeah tadi baca TERFAKTAB.best-best-best.blog tu kebanyakkannya pasal cinta.ai  ni kalau bab bab cinta ai suka tawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. ye laa kan girlssssss .walaupun muka aku macam jamban tak siap tapi dalam hati ada garden taww.jangan main-main.sekali aku kenyit mata,adoidoidoi meraung ke tergoda gituu.
waktu raya ni aku kempunan betul nak makan kuah kacang.arrrrrrrrrrrr aku mengidam ni.walaupun perut aku macam ibu beranak enam tapi aku nakk jughakkkk.plissssss...siapa baik hati boleh poskan kuah kacang dekat aku.ataupon korang ada bua rumah terbuka  bolehlaaaaa aku buat muka tak malu pergi makan.rezeki jangan ditolak,boyfriend jangan di cari.*okey tak ada kaitan.
yaa........aku merepek je dari tadi.family lain semua dekat luar seronok borak-borak aku sorang je macam beruk bawah meja sorang-sorang dalam bilik main lappy.nak buat mcm mana aku memang susah bergaul dengan umat manusia.sorry to say.aku nie memang jenis peramah tegur sana sini tapi aku bukan jenis yang suka berborak sangat.aku memang alahai mesra alam boleh buat menantu dah ni TAPI aku tak banyak cakap sangat.tak tahu kenapa bila aku masuk kiblah aku jadi manusia yang macam susah nak berborak.Okay fine,nampak aku seronok borak2 tapi dalam hati Ya Allah rasa akward tu selalu datang menyerang 'kay.eh tapi kalau nampak aku jangan lari dekat mak kau kata "makkkkkkk ni laa orang gila dalam blog yang susah nak borak,dah la muka macam perogol pembunuh bersiri..dalam belog dia tulis dia kata dia ada masalah nak berkawan/berborak .mesti dia tak ada kawan .bla...bla..bla.."
okay kalau ada jugak orang macam tu meh aku simbah asid *serius niee.kalau aku marah aku rasa nak bunuhhhhhhh semut.hahahahhaha...lawak kering.ok tiba-tiba teringat CK.wawawawaaaaa.... :'/




aku rasa rindu dekat 'someone' .dia dah la JARANG on FB.i mean like fb je la satu-satunya tempat aku nak stalk usha dia.sedih tak ? aku nak call dia tapi tak berani.aku rasa pernah call sekali.aku menyamar jadi Bangla tong gas.hahahhahaaaa..sebijik suara muka pon sebijik.wakakakakaaa.... sweeeeeettt gitueww.tapi  sekarang di Fb langsung tak on.maybe twitter kott.tapi aku dah nak patah jari search nama dia.tak jumpa.waaaa..nie yang buat aku hentak keyboard macam baru kena hantar surat saman dari jiran sebelah.JMON pun pandang slack je dekat aku.waaaaa.. mana kau ---- ....aku mishhhh you like nak mati.takpe nanti aku buat prank call dekat kau.kata aku ni bangla jual gas lagi.walaupon kau hangup telefon tu , aku akan call sampai kau rasa jatuh cinta dengan aku.hahhhaaaa... okay..mak datuk jiwang gitu.




Okeh sayang korang walaupon takde orang yang baca.=_="
kesah hape
adios

SELAMAT HARI MERDEKA DAN RAYA AIDILFITRi

August 26, 2011

R-A-Y-A

assalamuaalaikum to all banat and banin

Selamat Hari Raya!
hye,,,,,,okay selamat berhari raya to u olszzz.dan juga selamat menambah beberapa kilo yaa semuaaaa.jangan makan banyak nanti naik 10 kg *pesanan untuk aku memandang perut aku dah 3 tingkat lemak,,. jaga aurat,jaga suara,berhati-hati ketika memandu yaaaa .pesanan khidmat masyarakat ni ini dibawakan khas daripada awek Shahz Jazsle :)
---------------
yaaa...semalam bukak puasa terakhir di kiblahh.sedih sampai meleleh air mata darah.oh tipu tipu.llalalalalaa...waktu tengah syok-syok melantak macam anak jin waktu berbuka tiba-tiba blackout.tak ke romantik waktu kita makan gelap gelita tak nampak apa2.waktu makan tu aku tak nampak apa2 .kang tak pasal2 tertelan lidi ayam cocok acik naya je aku.tak pasal2 raya dalam kubur.nauzzubillah.

ada lagi best.... waktu tu lepas terawih,farahin kena pggl dengan k.hikmah yang hot tu.aku tengok dorang berdua serius gilaa ah muka tu macam bapak farahin bagi surat ugut bunuh je dekat k.hikmah.rupa-rupanya bapak farahin suruh farahin ambik surat berhenti.N-I-C-E malam tu menangis gila-gila-gila-gila ahh.pergi mintak maaf dekat semua budak kiblah.yang aku menyampah buaya 1 tu menggedikkkkkkkkk.haram.pegi mam laa ya dik oiii.sumpah rasa nak bagi penampar je.malam tu farahin tukar barang aku.dia bagi aku keychain lembu ting-ting-ting nama bf dia dkt aku.aku bg keychain teddy bear kudung takda kaki dkt dia.malam tu tidur dgn dia dgn sas.okay...dia tak tidur bawah pon.dia tidur katil taqwa jiran yang baik hati balik awal.dia pun join sekaki dgn jiran aku ,ieman,balik awal.okay berbalik kepada kisahnyaa..besok pagi lepas perhimpunan tergemparrr daripada bf ieman,u.awin kitorang pergi pejabat.sekali dapat tahu farahin tak jadi pindah.hoyyeahh seronokkkkkkkkkkkk laaa kan .tak jadi terjun klcc :) macam ni aku nak tuntut hadiah aku semulaa.main2 je laa.farahin awak ambik laa buat kenangan k :)

------------------------------------------

okay aku ucapkan selamat hari raya kepada kawanku yang berada di DIY and kiblah.you guys always in my heart.ieman buat pantun aku pon nak buat satuu.

hari-hari makan ikan,
lagi-lagi kalau cicah dgn kaya
kalau ada salah silap tolong maafkan
saya ucapkan selamat hari raya

ieman,farahin,adlin,wan,sas,nisa,ain,ardini,qoyyah
alia,nurul,izzati,hanuni ,finas
sori kalau ada salah silap tawwww.korang shweeeeeettttttt selaluuu :)
jangan gadoh2 tauuuu

oklah aku ada berita sedih.ipod yang aku dapat bukan ori pon.huhuuuhhuuu sedihnyewwwwwwww.tapi takpe still boleh digunakann.

baii

p/s:tahun nie aku raya pakai sneakers .baru rockkkk

adios

August 21, 2011

Story-morey ye kekawan :)

assalamuaalaikum to all people who is super excited celebrate hari raya,

DEYMM.. panjang gile intronya . yee.. raya dah nak dekat.tapi raya tahun tak SEMERIAH yang sebelum nie.aku tak tahu kenapa.Yang aku tahu bulan puasa ni aku banyak menangis.bukan menangis sebab tobat hapee... Nurul Ai'na nak tobat.tunggu raya tahun depan ntah biler aa.okay..berbalik kepada tajuk aku meraung macam hilang laki tu disebabbkkan aku banyakk problemm.most of all about family laa kan.lepas tu friends.tak tahu kenapa aku rindu DIY.yeahh dekat sana bebas.walaupon ilmu agama tak setinggi KIBLAH but manusia di sana mempunyai manners yang dikatakan baik.i love when dorang ajak masak.aku ingat lagi waktu masak biskut choco chips dgn fai,qis,wawa and sheri :) lepas tu abg qis bergaduh dgn qis.dorang pujuk Abg qis dgn cookies tuu.sumpah lawak.habis je rasa cookies tu,terus hilang merajuk.yang bangganya cookies tu resepi aku.wahhh ini yang buat hidung aku kembannnggzzz .wehh...boleh buat calon bini mithali nieyyyh :D

============

aku ingat lagi arwah ipod aku yang telah meninggalkan aku pada awal bulan puasa hari tu.ni yang buat aku meraung sepuluh malam ni.



muka nak iras tuan dia :'(

tapi takpe..terima kasih kepada encik eBay  yang baik hati..oh i lap youu so muchh...aku telah membeli ipod baru .yeahhh...boleh dengar lagu jiwang doplohempatjammmmmmmm.saya suka saya suka :)



sumpah aku suka warna ni.

so boleh dengar lagu raya lamalamalamalamalama .sukewww.
okayy... aku beli yang 8GB punya so boleh laa aku sumbat gambar bf aku banyakbanyakbanyakbanyak .




pandai tak aku pilih bakal laki ? :p statement yang korang boleh ramai-ramai-ramai boleh bagi penampar :)


=========================

yeahh...hari tu aku and ieman and pariafarahin buat lagu :) so shweet kann...kann... aku syg korang okay.alololoooo.... cepat carik beladii. *baldi



 saat kita bersama,
banyak cerita yang tercipta,
hari ini disini dan saat ini
Tuhan takdirkan diriku harus pergi

Bila saatnya tiba
kita akan berpisah jua
Kasiih terimalah seadanya

Jangan bersedih lagi
kita akan bertemu nanti
Jangan kau tangisi permergianku ini












dalam gambar: warga banat f'2 :)



Okayh nice .tadi aku bukak belog ieman.yelaa aku baru skarang berkesempatan untuk online.semalam satu hari busyyyyyyyyyyyy mengalahkan najib.tengok video kahwin sepupu diaa.ahh shweet gituee.aku dah imagine nanti macam mana bakal suami aku akad nikah nanti





papa:aku nikahkan dikau Shahrizal Jaszle Bin Jasmin dengan anakku Nurul Ai'na Bt Mohd Tajaharis yang cute comel pandai masak pandai kurus tinggi dengan mas kahwinnya RM1OOOOOOOOOO.11 tunai





Shahz Jaszle: Aku terima nikahnya Nurul Ai'na Bt Mohd Tajaharis dengan mas kahwinya RM1OOOOOOOOOO.11 tunai.





wAH...jauhnya imagination aku.nice. pastu honeymoon dekat Lombok.tipu.apa kelas Lombok.PARIS-KOREA-CARRIBEAN laa kan.kita ambik tiga tempat baru besssssssshhh gitueww.


dah laa penat merapuu.oh yeahhh nak tengok rupa family aku?










bakal keluarga mertua Shahz Jaszle



ok that all.cari laa aku dlm gambar tu.sonang jewwwww.





adios:)





p/s:jemon dari tadi duk tarik wayar thumb drive aku.hape problem kau.aku buang kau dekat pasar baru tauuuuuuuuu. 


August 06, 2011

150 JUTA

assalamuaalaikum to all girls boys fondans and tomboys

intro je tak boleh blah.okay short post je.malas nak post panjang-panjang.aku nak letak gambar yang aku edit untuk ieman.Dia dengan JB. sila belikan roti canai mak'e setiap kali rehat tak termasuk cucikan baju aku selama sebulan,cucikan pinggan aku selama dua minggu dan kena sentiasa senyum dekat mr.a(win) setiap kali kelas dia.itu je upah dia :)


ok ,, sweet nyewwwww



justin bieber kahwin lagi.okay,kejap lagi aku nak terjun KLCC


ieman,sorry kalau aku edit tak lawa.nanti kalau kau kahwin dgn sape2 *seperti contoh mr.a(win)*biar aku jadi photographernya okay :)

update shah jaszle ada cerita baru tahajjud cinta.check it out every friday lepas isyak di tv3.
tapi jangan berani-berani ter'suka' ter'jatuh' cinta keeee dengan diaa okay ! amaran! kalau tak........ hidayah si kaki ngompol datang tenung korang waktu tidur nanti :] *senyuman jahat sambil gosok-gosok misai and bulu dagu a.k.a janggut.

imagine dia datang pakai macam ni lepas tu kata "will awak marry saya" sumpah pengsan bangun lapanpulohlapan kali pon aku tak kisah.ahhh renungan mu menembus kedalam hati ku dan bisa mencairkan semuanyaaa.

terjumpa pulak video ni dekat youtube.dia dengan faesah belai tu lagi.dalam asmara dah romantik-romantik cukuplaaaaa yye dak.abang!!kalau ayunk nampak abang dengan dia lagi hantar ayunk balik rumah mak bapak ayunk!huhuhuhuhuuhuhuhuuu meraung sepoloh malam


tu jeeeeee

adios

August 03, 2011

journey

assalamuaalaikum to all beloved fansss

fans by the meaning is kipas.kipas aku gila tak boleh on so aku decide nak beli baru and lupakan kisah silam between kipas and me.okay merepek.biasalaaa kan orang yang ditinggalkan kekasih memang macam ni kann?hahahaa...sejak bila aku ada boyfriend pon tak tau laaaa.maybe dah gatal sekarang?yup..aku tengah menggatal sekarang.shah jaszle you tengok i sanggup menambah kegatalan dalam list perangai buruk Ai'na tapi you tetap tak terima i.napewwwwww?
okay stop this lovey-dovey moment.aku nak cerita trip ke Kelate Darul Naim nieee.very wonderful trippp :)

first day-Friday-tak tahu tarikh berapa.maybe 31 Ogos.
bangun awal.tipu . aku bangun pada waktu anak dara se-melaysia selalu bangun.alaaa..pukul 10 je kot.bangun aapalagi online laaa sayang.first thing first is update my belog cyunk bucuk babi baby ala muahhhh mehh kiss sikittt.lepas tu .FACEBOOK.lahai kiblah sorang pon tak balik lagi.aku jeee yang terlebih terlajak balik.itulah bak kata pepatah 'terlajak perahu boleh diundur, terlajak balik awal tanggung laa kau tak ada orang chat facebook' .sila gunakan pepatah ni setiap kali kalau aku balik awal.pengajaran kepada cik Cik Nurul Ai'na.ehh merepekk.habis online ..aku pack barang.ahh super excited.ye laa nak naik eroplen tu yang i semangat 1 malaysia niee.lepas tu naik keretapi pergi kl sentral.memandangkan aku naik ketapi waktu peak hour jadi orang Ya Allah ..gila ramai.lepastu ada laaa india tuttttttt tu pergi tolak aku yang 4 kali ganda besar dari dia.oklaaa biarla india tu menyambut Deepavali dengan aman..aku pergi KLIA naik KLIA ekspresss.sampai sana makan duluuu.important kay.perut saya yang berlipat empat tingkat ni meminta belas ehsan tuan dia untuk mengisi perut.okayy...cian awak.jomm makan sandwich.sandwich kemain mahal.rm 9 untuk sandwich yang ada salad tomato and cheese.sampai hati.tak tahu ke aku ni buruk lantak.takpe balik kelantan aku belasah laksa cukup2!akhirnya TAKE OFF.yayayyyy my favoritaaa part.aku kali terakhir naik time darjah 4.so sedikit jakunn disini.
yaa aku berjaya ushar steward sumpah hencemm.auww nyahh gugur  iman derhaka dekat suami. haktuihhhh.... ketika nak berlepas tu kapal terbang tu bergegar dan aku menjerit sekuat hati.steward itu datang dengan senyuman menawan dan menghulurkan tangan .aku menyambut tangannya dan kami menari tango di dalam kapal terbang itu.wahh...romantik sekali.tiba2 aku tersedar.okay mimpi.dah sampai kelanTAn.wohohoohohooo....sesampainya di sana aku disambut dengan paluan kompang dan iringan polis .tiba-tiba datang laa limousine.pemandunya shah jaszle laaa opkos.tiba-tiba'
'na mace mano sekolah?lamo dok jumpo.'


aduhh rupa-rupanya tok ma aku.shah jaszle hanya laa ingatan lampau.takpe....kesedihan aku di balas dengan durian.waktu tu pukul dah dekat doblas.kesah hapee bantai je laaa durian.after that..tidoo


second day-Sabtu-7 Julai .okie tarikh tipu.aku tak ingat sebenarnya


pagi -pagi buta dalam pukul 10 pagi (mengikut persatuan anak dara se-malaysia pukul 10 amatamatamat awal pagi) aku bangun.semangat main bowling!!sukeeeee.first main asyik masuk longkang.cedeh betul laaa.dasar muka longkang betul aku nie.after that double strikes.seee..see aku dah boleh ganti nicol ann david.caye ahhh.bagi menyelebrate aku telah membantai air kelapa, air slurpeee,cek mek molek,kuih apungan,kuih topi.sampai rumah tok ma bantai laksa dua mangkuk.nyammm...takpe puasa nanti diet *alasan nak tambah sampai empat mangkuk :)


third day-Ahad-27 Julai *birthday Ieman.sajaa nak tayang tarikh



penghiasan semata-mata

okay ahad bestttt.sumpah besstttt.ye laaa kan beli baju rayaaaaa.ehh tak tu aktiviti malam.ni pagi.okay pagi aku bangun sangat awal .ketika itu ayam betina belum berkokok lagi sebab ayam betina tak berkokok tu yang aku tak bangun.hahahahahaaa lawak kering =_=.
setelah hampir separuh rakyat malaysia kejut aku baru aku membuka mata ku.ibarat sleeping beauty baru bangun tidur aku bangun dari tilam keras kejung tu dan mandi.lepas tu take offffffff

kitaorang *me,mat,papa,cikna berlepas ke Kampung Laut untuk pergi ambik serunding.nyummmm.aku tengok dorang wat serunding besar-besaran.best habiss ahh.memang meleleh airliur ahh.nak je aku terjun dalam kawah serunding tetapi sebagai gadis bandar metropolitan yang ingin mengekalkan imej hidung belang tinggi dan egonya yang setinggi blok banat kiblah niee..hanya memandang sambil melelehkan air mata,ye laaa air liur geli sangat so use new way right?ahhh merapu.habis beli we olls pegi ke Pengkalan Kubor untuk menggali kubur.tak ada laaa.pengkalan kubor is Bandar bebas CUKAI.aku ingat nak cari jersey Kelate kat situ.sekali terjumpa patung PATRICK STAR SUMPAH COMEL RASA NAK BUAT SERUNDING JE PATRICK.OH WAIT?PUASA.KENAPA  CAPS LOCK NI ROSAK KE??.ok caps lock dah okay.adik duk pujuk papa suruh beli satu.papa macam biasa tak layan.adik aku sedih terus terjun sungai kelantan.hahahahaaa...tak mungkin berlaku.tiba-tiba adik aku kata
"kak na ,patrick asal kelantan ke?"
hadoiii...kenapa kau tanya soalan u.tanyalah soalan pyhtagoras theoresm boleh laaa aku banggaaaa sikit nak jawab.
"......tak tau la agikk.."


adik aku pon hampa.tak pa dik.walaupun Patrick bukan asal kelantan dia tetap suka nasi kerabu.
setelah jauh menapak sepanjang 100000000 cm akhirnya jumpa satu kedai jual jersey kelantan.waaaaa..sukaaa.terus beli.habis beronggend di kubor..kitorang terus ke  Pantai seri tujoh and makan abc coklat.part makan memang aku suko :)
balik rumah dan ke KB MALL UNTUK SHOPPING BAJU RAYA.malas ahh nk cerita .skip terus ke Puasaaa.

ISNIN&SELASA-PUASA-TERUS BENGONG TAK INGAT TARIKH


macam biasa melantak tak ingat duniaaaaaaa.tapi yang best dah beli novel SITI ROSZMIZAH BESTSELLER-LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU.AKU SUKAAA WEHHYHHYHYHYH.best .first baca dah nangis.alolololololoooo jiwang gila kott.takpe..balik kiblah cover kata mata bengkak kena tumbuk dengan 'abang' kat rumah.ehemm...
novel paling best dalam semua novel aku baca.best..best..best..best..
SINOPSIS---->



Tengku Aqilah, seorang anak yang di sisih oleh bapa kandungnya sendiri. Kecetekan iman Tengku Hisham menyebabkan beliau menyalahkan anak bongsunya sebagai punca kematiaan isterinya. Selama 13 tahun Tengku Aqilah hidup di perantauan membina kehidupannya sendiri. Selepas tamat belajar Tengku Aqilah berhajat untuk kembali semula ke pangkuan keluarganya namun kepulangannya itu telah membuka tirai luka dalam hidupnya.


Tengku Natasha yang tidak pernah padam api dendam terhadap adiknya, telah menggunakan tiket sebagai anak kesayangan Tengku Hisham, memperlekehkan Tengku Aqilah dengan memberikan Tengku Aqilah jawatan sebagai seorang penyambut tetamu merangkap tea lady di Syarikat milik keluarga mereka. Demi untuk menagih kasih seorang bapa Tengku Aqilah akur jua.


Tengku Ryan Ameer, jejaka tampan kacukan Inggeris melayu itu begitu angkuh dan sombong, di tambah pula dengan kedudukan bapanya, Tengku Hashim sebagai pemegang syer terbesar diSyarikat Megah Holdings. Kehadiran Tengku Aqilah di Syarikat itu begitu menjengkelkannya, sehinggakan mereka tidak boleh langsung bertembung muka pasti perang mulut akan meletus. Tengku Aqilah sedar di mata Tengku Ryan Ameer begitu membara api kebenciaan terhadap dirinya.

Tengku Hashim, bapa saudara Tengku Aqilah amat menyanyangi gadis malang ini. Manusia hanya mampu merancang namun perancangan Yang Maha Esa lebih hebat dari segalanya. Sebelum menghembuskan nafas yang terakhir Tengku Hashim telah membuat satu wasiat yang telah mengubah segala-galanya. Apakah wasiat beliau itu? Mampukah Tengku Aqilah mengapai kebahagiaan dalam hidupnya? Mampukah Tengku Aqilah terus menagih kasih dari bapanya? Begitu utuhkah api 
kebenciaan Tengku Ryan Ameer pada Tengku Aqilah? 

 bestt.malam tu aku berlepas ke KL.bai..bai..kelantan.see aku dah lama sangat tak balik kelantan tu yang sanggup berjam-jam lamanya menaip macam nak patah jari nieeeeeeeeeee.ehh japp nak ulas novel.okay bajet la kau Nana.

overall best kott cerita nie.Suami dia dah la baik,penyayang,sanggup terima isteri dia walaupun tak sempurna,hensemm,sembahyang tak tinggal,tahu banyak hadisss..okay dah siapa ada ciri-ciri ni sila call Nurul Ai'na di talian 999.cepat.tawaran terhad.aku dah desperate ni.gatal sangat nak berlaki.hahahahaaa geli.aku main2 je.PMR pon aku tak lepass.meh...shah jaszle pinang aku.aku dah la ramai dalam waiting list tapi i nak u  sorang.cepat youuuuuuuuuuuuuuuuuu.ai ni bukanlaa hawa rajin nak tunggu adam  sebab ai bukan hawa.awak tu lawak kering jeee.ai tunggu you bina taj aina sebagai bukti cinta agung youuuu yeeeee


adios

p/s:entri last hanyalah sekadar lakonan.tiada kaitan dengan yang hidup,yang tengah nazak ataupun yang tengah kena soal dengan munkar nakir .hanyalaahhh gurauannn :)