September 06, 2011

bila future geologist bercakapp

assalamuaalaikum to all girls boys,pondan and tomboy

duhhh..besok balik kiblah.wawawawwaaaaa.... malas .ayooo ma aku rasa macam nak berkurung dalam sangkar sekali dengan Jmaru and Jmon.demm...

aku tengah selsema dengan sakit tekak.waduhhh... macam nak demam la pulak .mencikkk betul laaa.hidung ni waktu malam malam laa nak mengalir air mata.sheeshh....sumpah bersepah tisu depan pc.sape yang nak kena bersihkan semua ni???akuuuuuuuuuu punya adik jugak yang kena bersihkan.haritu check penimbang.berat naik 4kg.takyah cerita laa berapa sekarang.wowowoo...sedih laaa.tak kira balik kiblah aku nak main bola jaring tiap petangg.biar laa memori luka tu kenangan lama.tu laa akibatnya kau melantak mengalahkan hantu raya.tak pasal perut 3 tingkat jadii 4 tingkat

besok balik kiblah .weeeeeee sukew gituewwww.takk aku tipu.gila ahh korang aku suka balik kiblah.memang carik nahas laa kan.balik dengan wajah baru,sifat baru dan perut baru.adoii..baju tak gosok lagi.problem,problem.
perasan tak lagu dalam player aku semua Miley Cyrus?perasan?mengaku pun kau kuat perasan.hahahaaa*lawak kering macam c.k.selalu buat .
saja jaa letak.agak-agak kalau dia baca belog aku kann.mana tau?biasala aku kan popular =__= *penampar sebijik

yaaa haritu ada beli tiga novel .yang aku bangganya guna duit raya sendiri.wooooo suka .baca dengan hati tenangg .
YES BOSS BY AREILA SAHIMI
 BAJU PENGANTIN MAK ANDAM BY AREILA SAHIMI
 DOKTOR CINTA BY DYADILA

doktor cinta je aku belum baca.malas ahh tebal sangat.tunggu aku balik rumah nanti baru baca.ahahahaaa semua novel jiwang kann.tau tak aku dah ada 25 novel jiwang.semua harga dalam rm 20. 20 x 25=RM 500.wow .banyak jugak yang aku spend dalam novel.
tu belum kira koleksi Twilight Saga dengan novel bukan jiwang yang lain.duh..duh..
takpewwww...novel ni membantu aku untuk berangan dengan lebih banyak.akusukaakusukaakusuka :D
penat menaip.bubye

p/s:adroid kini menjadi hak milik sekejap.oh yaa nanti aku tempek gambar kucing baru aku yeww ;)

adios