October 11, 2011

Jatuh in Love

Assalamuaalaikum to all bapuk girls and tomboy men

Pernah tak korang duk dekat rumah tanpa mak bapak ?apa yang korang buat.adakah korang tidur doplohempatjam atau korang keluarrrrrrrrrr meronggeng di BB?

kalau aku akan bukak semua lagu Miley Cyrus sambil nyanyi kuatand menari-nari macam orang gila sampai bergegar kepalahotak jiran bawah sampai jiran aku mengamuk lepastu aku cakap sorang sampai Jmaru lempang aku lepastu aku lari-lari keliling rumah pakai towel jee *ermmmm.
seriyesly best takde orang dekat rumah.semua keluarrrrr.lepastu part paling besttttttttttttttttttt

order pizza makan SORANG.
 ceh.....aku nampak korang punya air liur meleleh sebaldi.jangan jeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssss
 cheese meleleh wa cakap lu.sekali lagi jangancemburujelesamalansyaitannnnnn .
muka cuak makan piza takut gemuk.

okay apa tujuan aku letak gambar penaik nafsu ni?adakah aku model baru Dominos pizza?.ye laaaa dengan muka cun aku ni sure-sure korang takkan datang kedai tu lagi.sebenarnya takde tujuan pun letak.saje bagi korang sakit hati.aku makan sorang tak ajak.dalam gambar
1.beef pepperoni pizzaaaa
2.Garlic cheese onion ring
3.air coke 
okay sila call 1-300-888-tekan2takdapat .malas aku nak tulis.silalalala pergi website dorang kay
http://www.dominos.com.my/
saja aja nak promote :) dominos sila bayar.aku dah promote niiiii .AKU nak guna duit tu pergi slim world.sumpah lemak 4 tingkat renovate jadi 5 tingkat =___=". sila menangis sekarang nurul aina.
-----------------------------------------------
ahad haritu keluar with my DIY friend.sangatsangatsangat best :)
walaupon kena marah dengan tuan kedai cina,terpancut air dekat tandas duduk takda paip tiba2adajinpancutairdarilubang jamban sampai terkena makcik cina, terlanggar orang cina,ceh apahal semua orang cina ni?sungguh tak 1 Malaysia betul kau ni. tapi best awesome.tapi makanan food court Midvalley sangatlah nak bagi aku   mati cepat.harga mahal,makan puihh...jmaru pun tak selera.ceh mengutuk nampak.tak pasal indon Midvalley yg masak tu serang kau baru tau.lepastu semua kereta mainan letak 2x50 sen lepastu gerak-gerak pasang lagu merry go round kitorang bantai main.memang sangatlaa happening.and my kakak,cik Ameera Nabila sebagai babysitter.pening kepala nak jaga kitorang.
 KTM kampung Batu


 budak tak matang memang patut kena tembak



 baju memang mimpi kalau aku muat

 jamban memori airjinterpancut



kartun ni aku berebur-rebut dgn dorang.last-last fai dapat paling tak hensem skali.ye laaa dia paling muda kann.reda je laa =__=

ok tu je.terima kasih kerana sudi jahanamkan mata tengok gambar-gambar ni.

adios

p/s:saya rasa saya menisssssssssssssss