November 27, 2011

bai-bai-bai

assalamuaalaikum to atuk,mak,ayah,nenek,
saya nak pegi kem ibadah masjid negara. wish me luck.
semoga tak tergoda dengan imam masjid sudaaaaaaaaa

adios

November 25, 2011

bila saya jumpa EDWARD saya bunuh BELLA

Assalamuaalaikum to malaysian,asean,african,american,artantikan.
me n najihah :D
hahhahahahahahhari ni best :) keluar dengan budak cuis. tengok wayang dekat bremmall . tengok cerita BREAKING DAWN.
At first aku bangun gila lambat.janji pukul 9 setengah.aku sampai 11 setengah. biasalaa orang hot kena datang lambatlambat *penyepak sejibik*
waktu dalam bas boleh pulak ada cina gaduh. aku duk belakang cina tu je. ya allah betapa bingitnya lubang telinga aku dengar cina tu merepek-repek. apala dosa aku ni. auntie,you dah tua laa. duduk dekat rumah baca novel jiwang cukup laaa .takmo gado-gado yaaaa *i hope auntie tu baca ni.insaf sikit*
BTW,waktu sampai yang lawaknya, Sobia and Najihah je yang datang.yang lain tak datang. heihh,aku panas je . tukang 'host' tak datang. tiba-tiba nampak tiga jembalang jantan  hamba Allah duduk dekat hujung dekat food court. aku usha lama-lama sikit. oh okay host dah sampai lama. buat malu je. aku yang last. ni yang buat rasa nak terjun KLCC. bayangkan puak girls duduk selang dua meja makan bulat besar *perluke explain*  drpd budak laki. aku peluk-peluk dulu dengan jiha and sobia.yang lawaknya sobia panggil aku Ai'na .tak glamer weh. panggil la lisa surirumah kewww. gurau laa, aku ada orang pernah panggil nurul la , ina la , ana la , miley cyrus laaa. gila. back to the story. aku tanya dorang pehal duk kemain jauh. dorang sopan ayu jawab
" malu  malas nak duduk dekat"
lantak weh. mula duduk borak2 lepas tu aku tanya nak buat hape. ye la kan datang hape kejadah duduk tunggu usha bangla cleaner lap lantai. dorang kata tengok wayang. aku pegi dekat banin *feeling alaala kiblah* . okay naim,faiz n fikri. hai naim awak pakai fair n lovely ke? aku tanya dorang tengok cite apa,muka tak layan. dua tahun tak jumpa muka sama je. lantak la kan.last-last tengok cite

nanti la cite pasal movie ni
okay movie ni banyak *muah2 cyunk kamooo* waktu scene tu Sobia like tutup muka dia dengan air n popcorn. Jiha pulak pegi cakap dekat popcorn tu " muka popcorn ni macam spongebob.hahahahha" aku pulak nak tertidur. seriyes tak best mana
pun cite ni. baik baca novel. price 59.50 but it worth it. boleh baca banyakbanyak kali kan. tengok wayang setakat tengok jacob bukak baju banyak kali baik tapayah. naseb badan kau tough dik oiii. kalau tak aku bako je cinema.
habis tengok wayang pegi makan aiskrim and singgah rumah jiha kejap.and then balik tumpang kereta sobia. seriyes penat. *penat balik jalan kaki.bas rapid yang salalu ulangalik tu tak ada. siap kau bas nanti aku saman *
benda yang aku perasan lepas dua tahun tak jumpa
-najiha rupa dia sama je. tu yang pelik. hahaha.. dia asyik buat lawak je. sampai aku dengan sobia and jiha kena marah dalam panggung sebab gelak banyabanyak. sobia LOLLOLOL makin tinggi weh. makin cun.biasala budak mix kan :)

tangkap gambar tak banyak sangat. malas lohh :P . tapi gambar budak laki tak ada. heww heww dorang kan lelaki melayu terakhir malu nak masuk gambar:P *sepak lapanpulohlapankali *
actually, dorang duduk selang dua row dengan kitorang . bapak jauh. hehehe nak mengelakkan maksiat --''
tapi suara faiz seriyes terkentut aku dengar. garau wehh. fiqri aku tak dengar sangat .dia macam tak cakap banyak. naim , well suara sama je. apakes komen pasal suara ni? dorang semua tinggi dari aku. tak boleh jadi ni. faiz rendah sikit dari aku *huww naseb baik*
tapi best la jumpa. walaupun geng banin macam tak layan kitorang sangat . kfine ! *nada merajuk lisa surirumah *
eh kalau nak keluar lagi ajak saya yeaa. aku sudi je menyemak-menyemak dekat situ :)

okay blah dulu. saya mengundur diri semuaaaaaaaaaaaaaaa

# The Twilight Saga - Breaking Dawn Part 1
adios :)

November 24, 2011

Like yeahh

assalamuaalaikum :)
hey bebeh.new skin. syukur alhamdulillah. it took me 5 hours to finish it :/ yeah sekarang 2:39 A.M. wow. i stay up. besok i mean harini *wehh tidur lambat terus nyanyuk* keluar dengan year 6.
hatiku berdebar-debar rasa tak menentu leyy macam lagu pernah dengar. watever

theme color : pink blue purple
name:breaking twilight-moonless night- based on breaking dawn <#
made by: lisa surirumah
don't you dare to tiru tiru ahhhh. ALLAH SEE!
if you dare to tirutiru
i will


adios :)

November 21, 2011

Korea,Novel and boyssss

Assalamuaalaikum to good girl and naughty boy :)
hei,hei anda semuaaaaaa.pekabar? saya sihat.masih single-mingle-jingle lagi.takde brain tumor.belum lagi mimpi klon SJ. tak bunuh Jmaru lagi.
apa aku buat sampai tak hapdate blog?lohhhh rindu sayeee kewwwww???tau laa tak menghadap blog comel ni sehari tak sahh kan :D *perahsantan sila sepak tujuh kali*
yee, aku sibuk dengan keluar sana sini.oh yee,aku dah fallllllllllll in lovvveeeee dengan cerita KOREA. yeahhh,dah lama aku stop ushausha cite korea.tah macam mana terklik website korea waktu tengah online facebook.dah jodoh nak buat macam mannaaa :P
http://www.maaduu.com/
best kot.wajib try tengok cerita korea.sekali tengok mat-mat guava a.k.a jambu air ni sure-sure korang terus nak tengok.
 tengok comelcomel hahahahhahahaha. muka macam kucing aku comelllllll :]
weh gatal nak mam la mu ni.okeyhh cerita korea yang aku berjaya habiskan ialahhh---SPY MYEONG-WOL.
Tahniah kerana berjaya buat cik Nurul Aina Tajaharis tidur dekatdekat azan subuh.okey sinopsis cerita-->
An elite North Korean spy, Han Myung Wol, and her partner, Choi Ryu, infiltrates South Korea on a mission to disrupt the Hallyu Wave by kidnapping one of their top stars, Kang Woo. Despite her proficiency at her job, Myung Wol's one weakness is her uncontrollable curiosity. Hijinks ensue when she falls in love with Kang Woo instead.
tak paham sila pegi jumpa uncle kesayangan saya,pakcik google translate okay :)
cerita ni best laaaaaaaaa. okay typical korean story of koss. cerita ni hero wajib HENSEM-KAYAKAYAKAYAKAYAHARTAGILABANYAK-EGO-POPULAR-CUTEEEEEE-DEGIL-ROMANTIIIKKKKKNAKDEAD-CUTEEE

ceritanya beginiiinini >>

Myeong-wol( Han Ye Seul )ialah seorang spy yang hebat dekat Korea Utara.memang terer laaa weh.tapi satu masalah.dia buat sesuatu tanpa berfikir.*macam aku looo* dia hampir kena buang kerja sebagai spy.tapi dia merayu gila merayu akhirnya dapatla jadi spy semula.Ketua dia Choi Ryu (Lee Jin Wook) bagi dia chance tapi dia kena selesaikan satu misi.misi dia ialah untuk dapatkan buku SaHap daripada seseorang ni.Dia kena dapatkan buku SaHap daripada bintang popular Korea Selatan , Kang Woo (Eric Mun).Pihak atasan (Korea Utara) nak si Myeong Wol ni berpura-pura kahwin dengan si Kang Woo ni supaya boleh dapatkan buku SaHap ni. Myeong-Wol ni kena buat Kang Woo jatuh cinta dengan dia . Tapi dia tak boleh jatuh cinta dengan Kang Woo ni.Kalau tak kena bunuh. tapi last-last Myeong Wol ni betul-betul jatuh cinta dengan Kang Woo.Ketua dia,Choi Ryu dapat tahu yang Myeong-Wol jatuh cinta dengan musuh dorang.dia marah habis-habisan .Myeong-Wol tak tahu yang ketua dia pun tankap cintan dekat dia.Macam-macam benda jadi.Tapi last-last Kang Woo tahu jugak yang Myeong-Wol tu sebenarnya spy.Malas nak tulis.pegi tengok sendiri lowww apa jadi lepas tu.


episode:18
tengok laa dekat : maaduu.com
pelakon: semua hensem+cute
rating aku : 7 SJ out of 10 SJ

mulut kau busuk.please tutup kay.silalala guna fresh n white.nafas bau suresure macam beruang nanti :)

disebabkan kau kata mulut aku busuk,aku akan tembak kau dengan pistol ni. BALASAN.huahuahuahua
weh,walaupun nafas kau bau macam qada' hajat tapi aku sanggup XOXOXO dengan kau *18181818 bhahahaha
weh,tolong jangan jadi bajetdepankameramuntahmuntahmuntah aku tak.
yeah,we're kahwin rempit instead of kahwin lari :P

lalalaaa aku dah merepek kot.aku paling suka Episod 13. lelehleleh dah keluar muka gatal aku.tengok laa kalau nak tau ada apa. AKU SUGGEST TAK PAYAH PUN TAK APA. :P
----------------------------------------

lepasni aku nak review novel>>

tengoklaa kalau rajin aku reviewwwww  yaaa :D
Cinta Aku Seadanya -Murni Aqila
Cinta Kontrak-Nurul Ain Syuhada


masalah dah banyak selesai.Syukur Alhamdulillah :D
saya heppyyyyyyyyy cangatcangat.

adios

p/s:biarlah aku kaki jiwang. weh besar nanti kau pun akan terjebak jugak dengan benda jiwanjiwang niiiiiii :P

November 18, 2011

tam-bler

assalamuaalaikummmm
rasa nak buat TUMBLR :D

November 17, 2011

Assalamuaalaikum :p


p/s:Rasa macam tutt jew

dream

(banyak benda pelik aku tulis.jangan terpengaruh plisss)

assalamuaalaikum to kids,teen,adult and old people pretending they're young
malam tadi mimpi pelik.yeah lepas borak macam gila dengan ex-darjah 6 tu,aku ngantuk terus pergi tidur.sebelum tidur macam berangan.one of them ialah berangan of kos  la babybuchukasamhaktuih aku ,shahz jaszle :P
malam tu doa-doa dia masuk mimpi aku.weh,kalau boleh nak buat solat hajat.ye laa sepanjang jadi peminat sejati dia,tak pernah mimpi *sheesh,gatal kau PMR belum lepas,spender pun bapak belikan ada hati nak gatalgatal.
watever,lalala aku nak cerita mimpi ni jewww.


first,waktu tu budak Kiblah ramairamai.i don't know what are they doing but tempat ianya lain daripada SEKOLAH. i mean pernah tengok Princess Diaries 2? tengok ballroom dia.macam tu laa i don't know what.maybe surau dia ke *sebab tu je la tempat paling besar dekat Kiblah.
thanks pakcik google :D
there's alot of people.tapi ada dua tangga tepi.kira macam lampu tu kiri and kanan ada tangga .imagine sendiri.bawah lampu ni ada big stage. yang pelik budak kiblah banat pakai tudung pink and baju muslimah pink.macam orang umno pun ada.banin,ntah laaa lantakla mak enon dorang.aku tak perasan pulak.ada kerusi banyakbanyak.macam ada konsert.maybe konsert greyson chance :P seriyesly aku pelik gila mimpi ni.tapi semua ignore aku.tak layan.dorang borak-borak.f'2 banat pun pun tak layan aku.nak majukk laaa.*gedik gila babun ka.Pengacara dia pulak klon SJ.adeleewww. yeah.baru aku tahu Kiblahilton yang baru ni dia buat setiap minggu ada banat akan nyanyi atas pentas*What the haalll ?
yeah,weird dream.eh jap belum habis.asrama banat ada lif. fuhhh...best kot tak payah kau penat-penat panjat tangga exercise.lagi-lagi bawak baldi baju seminggu tak basuh.seriyes penat kau bawak naik tangga. eh back to dream.aku penyanyi terpilih untuk nyanyi minggu ni.aku kena nyanyi lagu RUANG RINDU. fuhh jiwang siot. waktu tu dekat dalam asrama.aku lupa macam mana rupa asrama.tapi waktu tu time aku kena nyanyi tu sampai.aku turun bawah dengan lif.tiba-tiba lif tu bawak aku ke tingkat lain. aku nak pergi ballroom/surau/tapakperhimpunan watever la kan tiba-tiba lif tu bawak aku pergi tempat lain.aku keluar tempat lain.sheeshh masuk lif balik.tengok aku tekan butang apa ntah.bawak aku ke tempat lain.tak silap aku lambat 10 minit pergi .merepek tempat yang lif tu bawak.tiba-tiba aku sampai dekat ballroom/surau/tapakperhimpunan .aku tengok semua bersurai.likee ehh sedih lohh.aku baru nak nyanyi.aku jerit dekat klon SJ, dia pengacara :D

"eh,turn saya nak nyanyi!!saya dah practise"


"awak lambat semua malas nak tunggu"


aku marah gila.ceh,mana pergi sifat malu aku.lantak laa.aku pergi dekat stage and amik microfon . aku pegi nyanyi lagu tu.padahal takde orang.fuhh,aku SS jugak kan .suddenly dengar orang nyanyi sama-sama.ehh,terkejut jugak klon SJ nyanyi samasama .heyho sukaa laa :)
tiba-tiba
"Kak Na jom main badminton kakna dah janji"
orang yang sama hancurkan/kacaukan/jahanamkan mimpi aku tuu
MOHD AMEERUL TAJAHARIS.
hey kau aku mimpi best tawwww.jangan kacau boleyy?ya mimpi pelik kan.aku nak dengan real SJ not the klon.but klon ok apa pandai ngaji,suara sedap cuma dah ada anak tu je =_="
yeahh.. aku ada baca ni semalam . sebab tu aku beria-ria nak mimpi tuuu :P

Dreams are common in most people whether kids or adults. When you dream about someone that you like, there are high chances that you were thinking about that person before you went to sleep. It is also possible that you might have been with the person for a  few hours. When you dream about someone that you like, it does not necessarily have to be at night. You can dream about the person even during the day. This means that there are different types of dreams that take place at different times.

When you dream about someone that you like, it also shows that there is some bond between you and the person. This bond can be in several ways such as love.  It is possible to dream about your loved ones such as parents, siblings, marriage partner or someone you are in love with. You can also dream about your friend who is valuable in your life.

The dream shows that you have some feelings toward the person. The feelings does not necessary refer to sexual feelings, but unique feeling that make you feel attached to the person. Such feelings are witnessed in the case of parents, loved ones, friends or some important people in your life.  This dream is also a revelation of your fascination about the person in the dream. This though will depend with what you are dreaming about the person.  You can dream negatively or positively about someone thus the interpretation will be based on the actual dream. When you dream about someone that you like more often, it is good to let your friends know of the dream and maybe they can help you come up an interpretation. It is also good to get in touch with the person you dreamt about so as to find a solution to the dream. There are chances that he or she might have dreamt about you too.
eh,kalau korang faham kannn.tak faham pergi google translate.seriyes aku melompat baca benda alah ni semalam.okay selama ni kalau aku mimpi ajnabi maknanya dorang minat aku.sehheeheeeeeeee A-W-E-S-O-M-E hahaha SS doh anak no.dua tajaharis ni. like tuuuuuut je.kalau nak tahu lebih banyak pasal mimpi tu click ni
http://www.google.com.my/search?rlz=1C1CHNU_enMY325MY325&gcx=w&ix=c1&q=when%20we%20dream%20someone%20they%20is%20thinking%20of%20us&um=1&hl=en&biw=1024&bih=653&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw
mimpi memang best.tapi agak bahaya.maknanya klon SJ ppunt teringatkan aku?? wahh,ini sudah hebat.ada bini pun teringatkan aku :D
Dear Nana,
      Mimpi tu Mainan Syaitonnirrajim.baguslaa kalau kau percaya.
                                                                                   Sincerely,
ketua Syaitannirrojim,IBLIS :) 

dah laa sebelum aku merepek lagi teruk baik aku blahh.
adiossss

p/s: nasib bukan mimpi basah :P GATAL 

November 16, 2011

Maluwwwww

assalamuaalaikum to ex-darjah 6

yes,seriously dorang dah baca blog aku. dey,gila lah mati aku.macam mana nak keluar rumah ni!!!
eh aku jumpa aku sembelih dorang hiduphiduphidup
faiz especially youuu!! aku dah tak minat Naim
SUMPAH wehhh.tu aku saja cerita zaman-zaman muda dulu *konon
ehhss...aku edit post laa macam ni.=-=
but thanks najihah.aku baca blog.dia lawak gila babenggg

adiosss

#WORDLESS WEDNESDAY (as usuallll)

assalamuaalaiku to all people who have lost their hope in life

duh,life make me crazy :P

November 15, 2011

heyyo :)

assalamuaalaikum :)

ieman here's ur banner.taktau laa cun ke tak

click gambar tu boleh tengok jelas ke tak.
kalau banner tak cun,cakap ngan aku.biar aku tukar kay :)

adioss

girlssssssssssssss

Assalamuaalaikum to sweet talker everibadi
hahaha,sebenarnya brain tumor yang aku sibuk aku cakap ada tu actually is a false alarm.dey,buat shock je kan.Aku tanya someone and the someone said aku sakit kepala sebab aku online sampai pagi buta and besoknya bangun awal.as example, kau tidur pukul tiga and bangun pukul sembilan besoknya.tidur kejap and tak cukup.mesti sakit kepala gila-gila bila bangun.not that you have brain tumor laa idiot.cey,waktu aku baca artikel tu semalam mengalir air mata pretending like i'm facing nazak,
"Ya Allah i'm gonna die.maybe tomorrow,maybe after this.dey,dey nehi Nauzzubillah.Shahz Jaszle marry me first before i die"


yep since aku sihat walafiat lagi no brain tumor or bla..bla.. aku nak celebrate dengan Jmaru .nak goreng fries and buat birthday cake banyakbanyak *seriyesly ape kaitan dengan birthday cake.wut eva. at least Jmaru kenyang makan tuna dia.aku habiskan satu tin untuk dia semata-mata majilis kesyukuran takde brain tumor :)
Alhamdulillah, listen here Mrs.Jaszle, kalau baca buku tak payah nak obses sampai penyakit dia pun kau nak ikut sekali feeling ala-ala nak menghayati cerita. okey aku selalu bayangkan aku heroin dalam satu cerita tu.sometimes aku cakap sorang-sorang sampai Jmaru naik heran fikir kau meroyan ke wahai perempuan.kesimpulannya jangan berangan kau kena kawin paksa, kucing pun rasa nak bagi kaki jee.
malam tadi aku kemas bilik.first time aku alih almari semua katil rak abis.memang aku mekap cukup-cukup bilik aku.memang cun abis ahh.macam perempuan.semua cantik.cuma cara dia menjaga diri tu yang mencatikkan seseorang.Tapi tak semestinya kau kena pakai bedak tebal 10 inci nak bagi cantik!!! no tak penting.it just show the real monster in you.macam bilik aku tu.tak guna kalau bilik cat lawa-lawa pinku biru kuning merah rainbow me gustah ke kalau tak kemas.bersepah sana sini.bela lipas bawah katil.perempuan jangan terlampau pentingkan perhiasan.yang penting kekemasan okay.perhiasan nombor dua.tak guna kau pakai eyeshadow 1000 warna kalau tak mandi seminggu.jangan terasa.i'm just saying it :P
waktu kemas bilik tu,baru aku ingat yang barang-barang dari kiblah aku langsung tak kemas.citt,teruk punya perempuan .agak lipas tu dah beranak sepuluh baru kau nak kemas beg balik kampung.and then i suddenly found two letter from My Best friend.hayyi terkejut jugak.actually aku tak terkejut pun farahin punya letter,sebab aku dah baca awal-awal.waktu dekat kiblah lagi.hish farahin no suprise at all.tapi terkejut jumpa surat ieman.hahaha thanks my best buddy.ye laa aku baru perasan surat and keychain tu wujud dalam beg lepas aku kemas.
thanks :D
hahahaa,garang gila muka angry bird.muka iras Mr.A. oh sorryy kau dah tak berharap pada dia.that's okay.Lee Min Ho single-mingle-giggle tu ada :P ehh terinduuuuu pulak Minah POYO  ni '--'
ahahahaa sekarang aku mau mandi .bau aku mengalahkan jamban JMARU .seriyesly.bilik dah kemas,aku sorang jeww yang tak kemas ni.macam mana nak jadi bini Mithali niiiiii?

JMARU IN DA HAUSSS
adiosssssssssssss

p/s:lagu blog ombak rindu.seriyesly dengar lagu buat aku nak nangis.hushhh..jiwangzz amatlaa kau ni

November 14, 2011

Doktor Aina in da house

Assalamuaalaikum to trolls and trolley everibadi
aku saja baca cerita pasal brain tumor. eh,eh,eh obses dengan andai itu takdirnya.ini websitenya

BRAIN TUMOR
okay koraanng.info yang aku dapat tu aku akan simple kan kay .

gejala ni selalu berlaku pada golongan umur -->
(3-12 tahun)omaii budak UPSR .kesian dorang
(40-70 tahun ) nenek Sally?
 
tanda-tanda --->
1.sakit kepala yang teruk lagi-lagi waktu pagi
2.Loya dan rasa nak muntah (bukan loya pregnant :P )
3.perubahan dalam pertuturan,pendengaran and penglihatan.
4.masalah dalam keseimbangan badan waktu berjalan.
5.perubahan dalam tumpuan.cepat terganggu.
6.Cepat lupa.Masalah dengan memori
7.otot menggeletar ataupun kejang (sawan)
8.kebas atau mencucuk pada lengan atau kaki

okay kalau korang ada tanda-tanda ni baik cepat pergi check doktor.karang terlambat,bahaya!!

aku pun ada tanda-tanda tu. tanda 1 , 3,4,5,6,8
jom ramai-ramai check doktor. actually aku pernah rasa macam sakit kepala.memang teruk laa sakit tu.since awal tahun.kadang-kadang tak tahan aku tibai jugak panadol pejabat kiblah tu.Aku kadangkala kata aku sakit perut sebenarnya aku sakit kepala.aku ingat lagi ubat doktor Noh aku makan overdose sebab tak tahan sakit kepala.doktor suruh ambik sekali sehari aku pegi telan sekaligus 5 biji mana tak bengong.dah la ubat tu kuat.hai,lama-lama jadi minah addict jugak aku ni kan. banyak ah tanda-tanda aku dapat tapi malas nak tulis.kalau aku tulis bukannya orang kesah kan :) so simpan diam-diam cukup. dah la nak blah
adios

p/s: Don't be afraid . Have faith in Allah :]

November 11, 2011

Something 'bout love

Assalamuaalaikum to hotzz guy and Gedikss girl ,



macam biasa aku letak video over-over sebagai pembuka selera korang.lepas layan jiwang baru syok nak baca belog aku kannnn :)
sebenarnya aku tak da post.sekarang ni 11.11.11. tarikh ni kira ada ong la.saja nak post.ye la hari ong kan.mana tau shahZ Jaszle baca post aku ni,bertambah-tambah ong la aku.
Aku takde ide untuk blog.hari tu aku dah tulis 2 bab.lepastu aku delete.aku rasa tak ada feel.kena ambik feel dulu.tengok video shahz jaszle sampai lebam bijik mata baru aku ada feel kot.hmm..
feel free tu visit MY TULESAN-NANA
okay semua.Kita hidup untuk jiwang-.jiwang untuk hidup
sah kena hantar Hospital Bahagia ni

adios

p/s:ong ialah nasib baik.cina punya language

November 07, 2011

Pak haji suami Mak Hajjah

Assalamuaalaikum to muslim,muslimahhhhhh semua

*video diatas takde kaitan antara yang tengah baca blog ataupun yang tengah buat haji.saja nak menggatal jewww.

sebenarnya sekarang tengah cuti raya haji so happy hajihajihajihajjah everibadi.percaya tak..aku baru balik dari kiblah.pecah rekod budak paling last balik.hewww....hewww sila bagi anugerah kepada aku.ye laaa kan selalunya muka aku kaki balik awal.terbalik pulak seyh.
emmmm haritu aku ada laaa korek BB my bapak.sekali jumpa gambar waktu aku menyemak/melepak/mensepak lantak laa apa kan  dekat hospital waktu tu aku sakit.siaannn aku .cepat laaa ramai-ramai cakap kesiaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
*orang sakit bajet sihat atas katil hospital tepi tingkap seram malam-malam nampak pontianak bergayut.

seriyesly hospital ni mahal tahap gaban.tapi layanan dia memang tahap 50000000000000000bintang.ececehhhhh bajet luu.dudukhospitalmahaltapisebenarnyainsuranbayartapistillbajetbapakkaukaya.itulaa cik nurul aina.
bilik tu best aku duk sorang tak payah duk wad ramairamai orang.tak ke haru orang kanan kau diabetes kaki kena potong orang kiri kau tengah sakratul maut orang depan dah meninggal sejam lepas tinggal katil kosong memang seram berdiri semua bulu ketiak kau???dengan belas ehsan KPJ hospital dengan nurse pembunuh penyayang dapatlaa kau duk sorang-sorang bilik vip tarap 50000000 bintang tuuu.
first night duduk hospital...aku sorang jewwww.memang takde teman tapi mesra dalam bilik tu.MEMANG SORANG JEWWWW.
sumpah aku dah imagin Hantu kak limah merangkak keluar bawah katil cabut wayar air aku.ahhh mamtik kering aku.tapi tak pun.just langsir tingkap bilik aku tu terbuka dengan seluas-luasnya bagi aku tengok pemandangan bangunan tak siap memang seram ahhh kalau kau kenyit mata doploh kali nampak ju-on duk main dengan Jmaru dekat tingkap tu. aku nak tutup tingkap memang sahlaaa tak boleh tangan penuh wayar kiri kanan.pernah sekali aku cuba pergi tandas sendiri,sedap aku jalan tiba-tiba aku perasan darah naik kat wayar.penuh darah kat wayar.nasib aku tak buat drama pengsan karang tak pasal-pasal besi wayar air tu himpap aku,mati kejung je.aku pun tahan hajat jeww laaa.malam tu nurse tu hantar tandas magik iatu tandas bergerak.so kalau aku nak kencing just alih badan sikit,tanggal seluar dan qada' laa segala hajatmu ituuu.yang sedih nyaa jamban tu my lovely sistahh nur ameera nabila yang kena cuci.tahniah,anda berjaya tahan bau hajat adik mu itu.sebab aku jugak laa kakak aku tak jawab periksa.semua 0 je dekat kertas dia.elehhh ciannnnnn nyewwww.end lepas seminggu 3 hari aku blah dari hospital yang menyebabkan berat badan aku naik 8 KG .caya tak??
*****************************************************
^^^^^post Sabtu,5 November 2011

tak sempat post.aku repost balik.deyyy..selamat hari raya haji.dengar cite ada budak tu nak pindah Kiblah??gilakkk kau.
STAM my future prison.welcomee aboard bebehhhh :)

husbang no.3 
ce teka sapaaaa?
adios