November 25, 2011

bila saya jumpa EDWARD saya bunuh BELLA

Assalamuaalaikum to malaysian,asean,african,american,artantikan.
me n najihah :D
hahhahahahahahhari ni best :) keluar dengan budak cuis. tengok wayang dekat bremmall . tengok cerita BREAKING DAWN.
At first aku bangun gila lambat.janji pukul 9 setengah.aku sampai 11 setengah. biasalaa orang hot kena datang lambatlambat *penyepak sejibik*
waktu dalam bas boleh pulak ada cina gaduh. aku duk belakang cina tu je. ya allah betapa bingitnya lubang telinga aku dengar cina tu merepek-repek. apala dosa aku ni. auntie,you dah tua laa. duduk dekat rumah baca novel jiwang cukup laaa .takmo gado-gado yaaaa *i hope auntie tu baca ni.insaf sikit*
BTW,waktu sampai yang lawaknya, Sobia and Najihah je yang datang.yang lain tak datang. heihh,aku panas je . tukang 'host' tak datang. tiba-tiba nampak tiga jembalang jantan  hamba Allah duduk dekat hujung dekat food court. aku usha lama-lama sikit. oh okay host dah sampai lama. buat malu je. aku yang last. ni yang buat rasa nak terjun KLCC. bayangkan puak girls duduk selang dua meja makan bulat besar *perluke explain*  drpd budak laki. aku peluk-peluk dulu dengan jiha and sobia.yang lawaknya sobia panggil aku Ai'na .tak glamer weh. panggil la lisa surirumah kewww. gurau laa, aku ada orang pernah panggil nurul la , ina la , ana la , miley cyrus laaa. gila. back to the story. aku tanya dorang pehal duk kemain jauh. dorang sopan ayu jawab
" malu  malas nak duduk dekat"
lantak weh. mula duduk borak2 lepas tu aku tanya nak buat hape. ye la kan datang hape kejadah duduk tunggu usha bangla cleaner lap lantai. dorang kata tengok wayang. aku pegi dekat banin *feeling alaala kiblah* . okay naim,faiz n fikri. hai naim awak pakai fair n lovely ke? aku tanya dorang tengok cite apa,muka tak layan. dua tahun tak jumpa muka sama je. lantak la kan.last-last tengok cite

nanti la cite pasal movie ni
okay movie ni banyak *muah2 cyunk kamooo* waktu scene tu Sobia like tutup muka dia dengan air n popcorn. Jiha pulak pegi cakap dekat popcorn tu " muka popcorn ni macam spongebob.hahahahha" aku pulak nak tertidur. seriyes tak best mana
pun cite ni. baik baca novel. price 59.50 but it worth it. boleh baca banyakbanyak kali kan. tengok wayang setakat tengok jacob bukak baju banyak kali baik tapayah. naseb badan kau tough dik oiii. kalau tak aku bako je cinema.
habis tengok wayang pegi makan aiskrim and singgah rumah jiha kejap.and then balik tumpang kereta sobia. seriyes penat. *penat balik jalan kaki.bas rapid yang salalu ulangalik tu tak ada. siap kau bas nanti aku saman *
benda yang aku perasan lepas dua tahun tak jumpa
-najiha rupa dia sama je. tu yang pelik. hahaha.. dia asyik buat lawak je. sampai aku dengan sobia and jiha kena marah dalam panggung sebab gelak banyabanyak. sobia LOLLOLOL makin tinggi weh. makin cun.biasala budak mix kan :)

tangkap gambar tak banyak sangat. malas lohh :P . tapi gambar budak laki tak ada. heww heww dorang kan lelaki melayu terakhir malu nak masuk gambar:P *sepak lapanpulohlapankali *
actually, dorang duduk selang dua row dengan kitorang . bapak jauh. hehehe nak mengelakkan maksiat --''
tapi suara faiz seriyes terkentut aku dengar. garau wehh. fiqri aku tak dengar sangat .dia macam tak cakap banyak. naim , well suara sama je. apakes komen pasal suara ni? dorang semua tinggi dari aku. tak boleh jadi ni. faiz rendah sikit dari aku *huww naseb baik*
tapi best la jumpa. walaupun geng banin macam tak layan kitorang sangat . kfine ! *nada merajuk lisa surirumah *
eh kalau nak keluar lagi ajak saya yeaa. aku sudi je menyemak-menyemak dekat situ :)

okay blah dulu. saya mengundur diri semuaaaaaaaaaaaaaaa

# The Twilight Saga - Breaking Dawn Part 1
adios :)