November 17, 2011

dream

(banyak benda pelik aku tulis.jangan terpengaruh plisss)

assalamuaalaikum to kids,teen,adult and old people pretending they're young
malam tadi mimpi pelik.yeah lepas borak macam gila dengan ex-darjah 6 tu,aku ngantuk terus pergi tidur.sebelum tidur macam berangan.one of them ialah berangan of kos  la babybuchukasamhaktuih aku ,shahz jaszle :P
malam tu doa-doa dia masuk mimpi aku.weh,kalau boleh nak buat solat hajat.ye laa sepanjang jadi peminat sejati dia,tak pernah mimpi *sheesh,gatal kau PMR belum lepas,spender pun bapak belikan ada hati nak gatalgatal.
watever,lalala aku nak cerita mimpi ni jewww.


first,waktu tu budak Kiblah ramairamai.i don't know what are they doing but tempat ianya lain daripada SEKOLAH. i mean pernah tengok Princess Diaries 2? tengok ballroom dia.macam tu laa i don't know what.maybe surau dia ke *sebab tu je la tempat paling besar dekat Kiblah.
thanks pakcik google :D
there's alot of people.tapi ada dua tangga tepi.kira macam lampu tu kiri and kanan ada tangga .imagine sendiri.bawah lampu ni ada big stage. yang pelik budak kiblah banat pakai tudung pink and baju muslimah pink.macam orang umno pun ada.banin,ntah laaa lantakla mak enon dorang.aku tak perasan pulak.ada kerusi banyakbanyak.macam ada konsert.maybe konsert greyson chance :P seriyesly aku pelik gila mimpi ni.tapi semua ignore aku.tak layan.dorang borak-borak.f'2 banat pun pun tak layan aku.nak majukk laaa.*gedik gila babun ka.Pengacara dia pulak klon SJ.adeleewww. yeah.baru aku tahu Kiblahilton yang baru ni dia buat setiap minggu ada banat akan nyanyi atas pentas*What the haalll ?
yeah,weird dream.eh jap belum habis.asrama banat ada lif. fuhhh...best kot tak payah kau penat-penat panjat tangga exercise.lagi-lagi bawak baldi baju seminggu tak basuh.seriyes penat kau bawak naik tangga. eh back to dream.aku penyanyi terpilih untuk nyanyi minggu ni.aku kena nyanyi lagu RUANG RINDU. fuhh jiwang siot. waktu tu dekat dalam asrama.aku lupa macam mana rupa asrama.tapi waktu tu time aku kena nyanyi tu sampai.aku turun bawah dengan lif.tiba-tiba lif tu bawak aku ke tingkat lain. aku nak pergi ballroom/surau/tapakperhimpunan watever la kan tiba-tiba lif tu bawak aku pergi tempat lain.aku keluar tempat lain.sheeshh masuk lif balik.tengok aku tekan butang apa ntah.bawak aku ke tempat lain.tak silap aku lambat 10 minit pergi .merepek tempat yang lif tu bawak.tiba-tiba aku sampai dekat ballroom/surau/tapakperhimpunan .aku tengok semua bersurai.likee ehh sedih lohh.aku baru nak nyanyi.aku jerit dekat klon SJ, dia pengacara :D

"eh,turn saya nak nyanyi!!saya dah practise"


"awak lambat semua malas nak tunggu"


aku marah gila.ceh,mana pergi sifat malu aku.lantak laa.aku pergi dekat stage and amik microfon . aku pegi nyanyi lagu tu.padahal takde orang.fuhh,aku SS jugak kan .suddenly dengar orang nyanyi sama-sama.ehh,terkejut jugak klon SJ nyanyi samasama .heyho sukaa laa :)
tiba-tiba
"Kak Na jom main badminton kakna dah janji"
orang yang sama hancurkan/kacaukan/jahanamkan mimpi aku tuu
MOHD AMEERUL TAJAHARIS.
hey kau aku mimpi best tawwww.jangan kacau boleyy?ya mimpi pelik kan.aku nak dengan real SJ not the klon.but klon ok apa pandai ngaji,suara sedap cuma dah ada anak tu je =_="
yeahh.. aku ada baca ni semalam . sebab tu aku beria-ria nak mimpi tuuu :P

Dreams are common in most people whether kids or adults. When you dream about someone that you like, there are high chances that you were thinking about that person before you went to sleep. It is also possible that you might have been with the person for a  few hours. When you dream about someone that you like, it does not necessarily have to be at night. You can dream about the person even during the day. This means that there are different types of dreams that take place at different times.

When you dream about someone that you like, it also shows that there is some bond between you and the person. This bond can be in several ways such as love.  It is possible to dream about your loved ones such as parents, siblings, marriage partner or someone you are in love with. You can also dream about your friend who is valuable in your life.

The dream shows that you have some feelings toward the person. The feelings does not necessary refer to sexual feelings, but unique feeling that make you feel attached to the person. Such feelings are witnessed in the case of parents, loved ones, friends or some important people in your life.  This dream is also a revelation of your fascination about the person in the dream. This though will depend with what you are dreaming about the person.  You can dream negatively or positively about someone thus the interpretation will be based on the actual dream. When you dream about someone that you like more often, it is good to let your friends know of the dream and maybe they can help you come up an interpretation. It is also good to get in touch with the person you dreamt about so as to find a solution to the dream. There are chances that he or she might have dreamt about you too.
eh,kalau korang faham kannn.tak faham pergi google translate.seriyes aku melompat baca benda alah ni semalam.okay selama ni kalau aku mimpi ajnabi maknanya dorang minat aku.sehheeheeeeeeee A-W-E-S-O-M-E hahaha SS doh anak no.dua tajaharis ni. like tuuuuuut je.kalau nak tahu lebih banyak pasal mimpi tu click ni
http://www.google.com.my/search?rlz=1C1CHNU_enMY325MY325&gcx=w&ix=c1&q=when%20we%20dream%20someone%20they%20is%20thinking%20of%20us&um=1&hl=en&biw=1024&bih=653&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw
mimpi memang best.tapi agak bahaya.maknanya klon SJ ppunt teringatkan aku?? wahh,ini sudah hebat.ada bini pun teringatkan aku :D
Dear Nana,
      Mimpi tu Mainan Syaitonnirrajim.baguslaa kalau kau percaya.
                                                                                   Sincerely,
ketua Syaitannirrojim,IBLIS :) 

dah laa sebelum aku merepek lagi teruk baik aku blahh.
adiossss

p/s: nasib bukan mimpi basah :P GATAL