November 15, 2011

girlssssssssssssss

Assalamuaalaikum to sweet talker everibadi
hahaha,sebenarnya brain tumor yang aku sibuk aku cakap ada tu actually is a false alarm.dey,buat shock je kan.Aku tanya someone and the someone said aku sakit kepala sebab aku online sampai pagi buta and besoknya bangun awal.as example, kau tidur pukul tiga and bangun pukul sembilan besoknya.tidur kejap and tak cukup.mesti sakit kepala gila-gila bila bangun.not that you have brain tumor laa idiot.cey,waktu aku baca artikel tu semalam mengalir air mata pretending like i'm facing nazak,
"Ya Allah i'm gonna die.maybe tomorrow,maybe after this.dey,dey nehi Nauzzubillah.Shahz Jaszle marry me first before i die"


yep since aku sihat walafiat lagi no brain tumor or bla..bla.. aku nak celebrate dengan Jmaru .nak goreng fries and buat birthday cake banyakbanyak *seriyesly ape kaitan dengan birthday cake.wut eva. at least Jmaru kenyang makan tuna dia.aku habiskan satu tin untuk dia semata-mata majilis kesyukuran takde brain tumor :)
Alhamdulillah, listen here Mrs.Jaszle, kalau baca buku tak payah nak obses sampai penyakit dia pun kau nak ikut sekali feeling ala-ala nak menghayati cerita. okey aku selalu bayangkan aku heroin dalam satu cerita tu.sometimes aku cakap sorang-sorang sampai Jmaru naik heran fikir kau meroyan ke wahai perempuan.kesimpulannya jangan berangan kau kena kawin paksa, kucing pun rasa nak bagi kaki jee.
malam tadi aku kemas bilik.first time aku alih almari semua katil rak abis.memang aku mekap cukup-cukup bilik aku.memang cun abis ahh.macam perempuan.semua cantik.cuma cara dia menjaga diri tu yang mencatikkan seseorang.Tapi tak semestinya kau kena pakai bedak tebal 10 inci nak bagi cantik!!! no tak penting.it just show the real monster in you.macam bilik aku tu.tak guna kalau bilik cat lawa-lawa pinku biru kuning merah rainbow me gustah ke kalau tak kemas.bersepah sana sini.bela lipas bawah katil.perempuan jangan terlampau pentingkan perhiasan.yang penting kekemasan okay.perhiasan nombor dua.tak guna kau pakai eyeshadow 1000 warna kalau tak mandi seminggu.jangan terasa.i'm just saying it :P
waktu kemas bilik tu,baru aku ingat yang barang-barang dari kiblah aku langsung tak kemas.citt,teruk punya perempuan .agak lipas tu dah beranak sepuluh baru kau nak kemas beg balik kampung.and then i suddenly found two letter from My Best friend.hayyi terkejut jugak.actually aku tak terkejut pun farahin punya letter,sebab aku dah baca awal-awal.waktu dekat kiblah lagi.hish farahin no suprise at all.tapi terkejut jumpa surat ieman.hahaha thanks my best buddy.ye laa aku baru perasan surat and keychain tu wujud dalam beg lepas aku kemas.
thanks :D
hahahaa,garang gila muka angry bird.muka iras Mr.A. oh sorryy kau dah tak berharap pada dia.that's okay.Lee Min Ho single-mingle-giggle tu ada :P ehh terinduuuuu pulak Minah POYO  ni '--'
ahahahaa sekarang aku mau mandi .bau aku mengalahkan jamban JMARU .seriyesly.bilik dah kemas,aku sorang jeww yang tak kemas ni.macam mana nak jadi bini Mithali niiiiii?

JMARU IN DA HAUSSS
adiosssssssssssss

p/s:lagu blog ombak rindu.seriyesly dengar lagu buat aku nak nangis.hushhh..jiwangzz amatlaa kau ni