November 21, 2011

Korea,Novel and boyssss

Assalamuaalaikum to good girl and naughty boy :)
hei,hei anda semuaaaaaa.pekabar? saya sihat.masih single-mingle-jingle lagi.takde brain tumor.belum lagi mimpi klon SJ. tak bunuh Jmaru lagi.
apa aku buat sampai tak hapdate blog?lohhhh rindu sayeee kewwwww???tau laa tak menghadap blog comel ni sehari tak sahh kan :D *perahsantan sila sepak tujuh kali*
yee, aku sibuk dengan keluar sana sini.oh yee,aku dah fallllllllllll in lovvveeeee dengan cerita KOREA. yeahhh,dah lama aku stop ushausha cite korea.tah macam mana terklik website korea waktu tengah online facebook.dah jodoh nak buat macam mannaaa :P
http://www.maaduu.com/
best kot.wajib try tengok cerita korea.sekali tengok mat-mat guava a.k.a jambu air ni sure-sure korang terus nak tengok.
 tengok comelcomel hahahahhahahaha. muka macam kucing aku comelllllll :]
weh gatal nak mam la mu ni.okeyhh cerita korea yang aku berjaya habiskan ialahhh---SPY MYEONG-WOL.
Tahniah kerana berjaya buat cik Nurul Aina Tajaharis tidur dekatdekat azan subuh.okey sinopsis cerita-->
An elite North Korean spy, Han Myung Wol, and her partner, Choi Ryu, infiltrates South Korea on a mission to disrupt the Hallyu Wave by kidnapping one of their top stars, Kang Woo. Despite her proficiency at her job, Myung Wol's one weakness is her uncontrollable curiosity. Hijinks ensue when she falls in love with Kang Woo instead.
tak paham sila pegi jumpa uncle kesayangan saya,pakcik google translate okay :)
cerita ni best laaaaaaaaa. okay typical korean story of koss. cerita ni hero wajib HENSEM-KAYAKAYAKAYAKAYAHARTAGILABANYAK-EGO-POPULAR-CUTEEEEEE-DEGIL-ROMANTIIIKKKKKNAKDEAD-CUTEEE

ceritanya beginiiinini >>

Myeong-wol( Han Ye Seul )ialah seorang spy yang hebat dekat Korea Utara.memang terer laaa weh.tapi satu masalah.dia buat sesuatu tanpa berfikir.*macam aku looo* dia hampir kena buang kerja sebagai spy.tapi dia merayu gila merayu akhirnya dapatla jadi spy semula.Ketua dia Choi Ryu (Lee Jin Wook) bagi dia chance tapi dia kena selesaikan satu misi.misi dia ialah untuk dapatkan buku SaHap daripada seseorang ni.Dia kena dapatkan buku SaHap daripada bintang popular Korea Selatan , Kang Woo (Eric Mun).Pihak atasan (Korea Utara) nak si Myeong Wol ni berpura-pura kahwin dengan si Kang Woo ni supaya boleh dapatkan buku SaHap ni. Myeong-Wol ni kena buat Kang Woo jatuh cinta dengan dia . Tapi dia tak boleh jatuh cinta dengan Kang Woo ni.Kalau tak kena bunuh. tapi last-last Myeong Wol ni betul-betul jatuh cinta dengan Kang Woo.Ketua dia,Choi Ryu dapat tahu yang Myeong-Wol jatuh cinta dengan musuh dorang.dia marah habis-habisan .Myeong-Wol tak tahu yang ketua dia pun tankap cintan dekat dia.Macam-macam benda jadi.Tapi last-last Kang Woo tahu jugak yang Myeong-Wol tu sebenarnya spy.Malas nak tulis.pegi tengok sendiri lowww apa jadi lepas tu.


episode:18
tengok laa dekat : maaduu.com
pelakon: semua hensem+cute
rating aku : 7 SJ out of 10 SJ

mulut kau busuk.please tutup kay.silalala guna fresh n white.nafas bau suresure macam beruang nanti :)

disebabkan kau kata mulut aku busuk,aku akan tembak kau dengan pistol ni. BALASAN.huahuahuahua
weh,walaupun nafas kau bau macam qada' hajat tapi aku sanggup XOXOXO dengan kau *18181818 bhahahaha
weh,tolong jangan jadi bajetdepankameramuntahmuntahmuntah aku tak.
yeah,we're kahwin rempit instead of kahwin lari :P

lalalaaa aku dah merepek kot.aku paling suka Episod 13. lelehleleh dah keluar muka gatal aku.tengok laa kalau nak tau ada apa. AKU SUGGEST TAK PAYAH PUN TAK APA. :P
----------------------------------------

lepasni aku nak review novel>>

tengoklaa kalau rajin aku reviewwwww  yaaa :D
Cinta Aku Seadanya -Murni Aqila
Cinta Kontrak-Nurul Ain Syuhada


masalah dah banyak selesai.Syukur Alhamdulillah :D
saya heppyyyyyyyyy cangatcangat.

adios

p/s:biarlah aku kaki jiwang. weh besar nanti kau pun akan terjebak jugak dengan benda jiwanjiwang niiiiiii :P