November 11, 2011

Something 'bout love

Assalamuaalaikum to hotzz guy and Gedikss girl ,



macam biasa aku letak video over-over sebagai pembuka selera korang.lepas layan jiwang baru syok nak baca belog aku kannnn :)
sebenarnya aku tak da post.sekarang ni 11.11.11. tarikh ni kira ada ong la.saja nak post.ye la hari ong kan.mana tau shahZ Jaszle baca post aku ni,bertambah-tambah ong la aku.
Aku takde ide untuk blog.hari tu aku dah tulis 2 bab.lepastu aku delete.aku rasa tak ada feel.kena ambik feel dulu.tengok video shahz jaszle sampai lebam bijik mata baru aku ada feel kot.hmm..
feel free tu visit MY TULESAN-NANA
okay semua.Kita hidup untuk jiwang-.jiwang untuk hidup
sah kena hantar Hospital Bahagia ni

adios

p/s:ong ialah nasib baik.cina punya language