December 17, 2011

aku kalau bab jiwang ni , aku memang rasa nak makan nasi je

assalamuaaikum


ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! comelnyaaaaaaaaaaaa

oh okay aku dah tak buat kot intro merepek like
assalamuaalaikum janda hangat,duda meletopss,makciks,pakcikzz,anak beruk,anak ikan blaa...bla...
ye la kan makin tua dah kena la matured sikit *angkat-angkat kening*
hewwwww, lagipun janda mana yang nak baca belog aku ni. hahaha terasa Fasha Sandah :P . tetibe.

oekh,aku seriyesly rasa nak jerit dekat semua orang yang buat lagu dekat Malaysia ni, stop buat lagu jiwangggggggggggggggggggg memanjang.hahaha emoo aku.
aku kan single.terasa diri ini forever alone :P hahaha takpe aku nyanyi sambil nari-nari dengan  Jmaru kucingku terchintakss.dia kan jantan.so kira aku ni dah ada boyphrengg laa :D hahahaha

in a relationshit with Jmaru Bujang Trang-tang-tang 
Aku kesian dengan Jmaru . dia takde teman tapi mesra dah dekat rumah.i mean dulu ada Jmon. even though Jmon tu selalu gigit telinga Jmaru sampai berdarah bagai , tapi Jmaru layankan jeww. haha romantikss jugak kau ni kan Jmaru walaupun si Jmon tu kucing ala-ala tomboyyyy :P
arwah Jmon with her beloved tuan :D aku baik tauuu , kalau makan aku suapkan.tak tipuuuuuuuuuuu
tapi Jmon hilang since bulan puasa macam tu la. i mean papa aku lepaskan Jmon tu keluar rumah.Umi aku pesan suruh bagi kucing ni keluar.belajar carik makan sendiri.ye laa Jmon tu since baby papa aku simpan dalam rumah.Dik Mat jumpa dalam longkang.heww macam iklan sabun basuh baju tu kebenda namanya aku tak ingat.After that , Jmon hilang and tak pulang-pulang. Aduyai,gila bersosial betul,rumah pun tak ingat dah :P
seriyes umi aku kata Jmon tu comel.maybe orang hambek kutip bawak balik rumah.hamboiiiiii sedap mak enon kau je ye.aku sumpah sapa yang ambik Jmon tu , kucing tu malam-malam datang berak bawah katil kau. hahaha I WANT YOU TU SUFFER!!!!!!!
giloks kejam deyy aku ni :P
kepada Jmon yang tengah membaca post ni, kembalilah ke jalan yang benar iaitu jalan rumah aku
fyi,jmon tu betina :D
--------
back to jmaru story. hahaha aku harap la kau setia dengan aku . jangan jadi macam kucing sekor tu *ehem2*.

gila tau , kadangkala aku boleh dancing like gilaks with Jmaru. oh Jmaru you are the apple of my eye.
hahaha berak cirits Jmaru dengar.
aku harap aku kiss Jmaru dia tukar jadi prince hencemmm.lepaastu prince tu cakap
oh ni la wanita cantikurustinggi yang selama ini membuang taikku dekat pasir,yang memberi makan,yang lap hingus aku waktu selselma.ahhh,jom kahwin
akhirnya prince tu dibunuh oleh Shahz Jaszle sebab kacau bini orang.

hai prince charming mata biru.wait??!!?!?! Jmaru mata hijau.KAU NI SAPEEEE??????
OKEH TU JEWWW.aku nak letak gambar yang boleh raise your semangat :P hahahahahahhahaha aku eksaited sebab aku download banyak gila novel MEG CABOT. besttttt. korang boleh download e-book if you guys have KINDLE. okay nanti Kindle lain cite.aku malas nak tulis dah.nak putussssssssssssss jari wehhhhhh.

 doakan nenek aku sihat :)

adiossssss

p/s:aku seriyes rasa nak makan :/