December 05, 2011

bila saya rasa saya nak rasa

assalamuaalaikum to malaysian and world-ian sekalian

okay tiba-tiba dekat tangan ada tag tulis mykad :P pendatang asing maybe. hehehe sila buat paluan kompang everyone ...........
:D SAYA PERGI TIMES SQUARE NEW YORK JALAN IMBI.
hehhehe bajet nyewwwww baru pergi times square jeew
ofkos it's been a year .dah setahun tak pergi.rindu wehhhh. hahaha gila banyak duit kau sibuk meronggeng kat sana. tak laa saya pergi main dekat cosmo world :D sungguh budak-budak. ingat lagi waktu kecik dulu tak cukup tinggi, nak masuk mainan untuk adult tak boleh. heh sekarang 169 cm semua game kau nak jahanamkan pon boleyyy :D
hey saya bersama dua lelaki yang ada kaitan hidup dan mati. heww adik and my papa. kakak tengah spm.takleh kacau.nanti naik roller coaster habis lupa semua.terus meroyan kang.my mom pulak sheeshhh dia naik pusingpusing karang terus tak masak seminggu pening jewwww.so hanya lelaki dalam family*including half-girl half boy dalam family --that's me* lololol
aku nak review times square punya gameee :D
sekali tengok macam sheeshh lego punya game BUT NO!ini real laa
dia ada 2 section. Adult section and kids section. aku ofkos main adult section. gila hapeee aku main kids punya. silap haribulan jahanam mechine tu patah seribu*shilamzah*
Ooort’s Express

 benda ni biasa-biasa je. asyik pusing-pusing . memang laju habis ahh. sikit lagi aku nak tidur tunggu bila nak habis benda ni pusing *rolling eyes*
Spinning Orbit

sumpah aku buat kerja berani mati.waktu benda tu tengah pusing-pusing dekat atas tu aku pegi tangkap gambar. seriyes hampir-hampir terlepas kamera :P lewl kamera tu memang dah retak sejuta .

Space Attack
 gila benda alah ni memang seram nak mampos. dia pusing-pusing sampai terbalik satu badan.aku almost muntah naik ni. orang belakang aku memang dah muntah tepi tu :P

Supersonic Odyssey
 roller coaster yang seminit je aku naik.seriyes gila laju. tapi papa aku cakap dia nak tertidur waktu naik benda tu.lol aku nak terkencing dia boleh tidur :P
Botanic Drive

 well game yang adik n papa aku naik ni sebenarnya untuk budak-budak. dia macam keretapi yang jalan slow-slow to pusing keliling tempat main budak-budak tu. bapak aku sabar je . ye laa adik aku super excited nak naik :P
DNA Mixer

benda ni yang paling aku eksaited skali. tapi semua takut nak naik .even my papa kata "pa tobat tak nak naik" and adik aku pulak "kak na je naik.agik malass"*cover sebenarnya takut* actually papa aku dah naik benda alah ni and dia demam 3 hari. benda ni seriyes seriauu. budak sebelah aku nangis wehh. gambar tu waktu aku sorang baru naik. waktu naik tu dia pusing seriyes tudung aku almost tercabut.nasib sempat tahan *fuhh..aurat tuu*
ehsan website berjaya times square
bila balik makan dekat wendy's .jangan risau wendy's jamin halal.aku dah bukak website jakim approve. ye laaa kan ada orang cakap tak halal.pegi lah check website halal jakim :D
 http://www.halal.gov.my/v3/index.php/ms/direktori-halal-malaysia/126-direktori-halal-malaysia
 hahaha cair iman korang tengok. sedapppppppp. tapi ni bukan aku sorang laaa.share with my dad and adik :D aku recomend korang pegi sini . seriyesssss sedapp :DDDDD
tapi jangan makan selalu fast food .tak elok .
okay lepas tu terus balik.seriyes penatttttt tapi syok. ye laa last time pegi waktu akhir tahun :P


http://www.timessquarekl.com/themepark/


                                                                              



adik aku and my moksu. cariklaa saya dalam gambar :P
*sulking*


kfine saya nak merajukkkkk.
pehhhhh mata aku biru wokkk.


adios


p/s: :') nak umi sangat-sangat sekarang. umi na tau umi baca blog na.