December 11, 2011

saya jumpa Aaron Aziz !!!!!!

assalamuaalaikum to single-mingle and taken-chicken people*nak bagi rhythm*.oh yaa duda hangat and janda meletopss sekalian
ye saya sorang-sorang depan computer lepas nangis limaharilimalam sebab kalah main One Million Money Drop . yang parahnya aku dapat nombor 8027. heww takk tahu pulak rakyat Malaysia ni ramai yang join game ni. aku pikir aku je yang semangat satu malaysia. okay jangan parah sangat , walau macam mana pun aku tetap tak suka AC Mizal. tetibe.

so this morning,aku tengah tidur and suddenly bapak aku kata "na BAU APA NI!"
aku terkezut berukss maknyeh la bila papa tanya. aku pikir aku kencing atas tilam ke hape. okeyh bau gila vavi busyukkkkk. aku pening. mana datang bau tu.aku tengok jam .okeyh tujuh setengah .patut rasa-rasa pening kepehal la aku bangun gila awal ni.
bapak aku suruh bangun check bau kebenda tu. bau hangat semacam. check punya check,kfine Jmaru cirit dekat bawah surat kabar tepi katil aku.aku baca surat khabar semalam and tinggalkan tepi katil. tak tau la pulak Jmaru buat jamban rasmi dia surat khabar tu.heshhhhhhhhhhh! papa aku kata balasan tak bangun subuh.:P kfine . aku terus qada' dekat ruang tamu.yang bestnya Jmaru boleh pulak ala-ala feeling nak semayang sekali ,dia pegi duduk dekat tempat sujud. aku pun undur sikit dekat belakang. redha la kucing ni memang nak bertaubat lepas berak dalam bilik aku. and after that aku separuh hati rela separuh lagi rasa nak belasah Jmaru and letak tempe dalam Friskies dia :P aku dengan 50/50 cuci taik tu.seriyes bau dia kalah bau Loji Kiblah. seriyesly.nasib aku dah memey tererrrr bab cuci taik kucing *isterimithalee*

macam mana lah kucing yang secomel kau ni boleh berak terlampau wangi ah!?!?!?!?!?!
kesimpulannya tadi saya keluar pergi kiblah terjumpa klon SJ and almost terlanggar dia.hahaha dia pandang and cakap 'eh' dia pandang lama-lama and dia cakap 'nilah jodoh aku jumpa dalam mimpi tu' .kfine takde pon. dia blah macam tu,
the conclusion of the day nya  saya keluar satu hari makannnnnnnnnnnn jewww :P
and lagi satu, semua percaya ke aku jumpa aaron aziz :P
aku kan suka sakitkan hati orang :D
credit : Kakyong.com

okayssss sian abang jaszle parah masuk hospital . tula pasal. dia taknak  tweet pulak ni

SHAHZJASZLE :i was admitted at hospital 'cause my wife @miss_ainaaa doesn't let me add another cawangan and after that she throw a kuali at me #poligami #myoldwife            


---------------------------------------------------------------------

faktalelakiyangakurekasendiri:
Waktu awal-awal kahwin :badan tegap hensem siottttttt
5 Tahun Anniversary : boroi gila kalah 10 bulan mengandung

faktaperempuanyangakurasasendiri:
waktu awal-awal kahwin : slim siotttttt
5 Tahun Anniversary : still slim (slimworld+drRozmemey+jamumakdara+takmakan nasi 5 tahun+anak lapan)

kfine aku diam :P baru 14 tahun dah kecoh wakluuu

adios

p/s:HAPPY BIRTHDAY KAK KU YANG TERCYUNKKK NUR AMEERA NABILA.MOGA KAHWIN LEPAS DAPAT KEPUTUSAN SPM YAAAAAAAAAAA.SAYA GURAU JANGAN MARAH EHH KAK :D
hai saya tengah bakar lemang and rebus ketupat. walaupun nampak palsu , korang buat-buat terliur je leww :P