December 08, 2011

talking koreeeaaaaa

asalamuaalaikum to korean drama addict and malay drama addict :B

hyun bin and ha ji won
hai semua. i mean my lovely stalker :P hehehe bajet ade orang stalk kau :D okeh saya busy carik tusyen. hewehe persediaan pmr la katakannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. leyley 3 tahun nak habis sekolah. can't wait
hoyeahh, dekat twitter ada something yang aku baca seriyes buat aku terasa gilaaaaaa! yeah, maybe dia dah tak suka dengan perangai aku yang ' annoying ' and suka buat lawak antara-puak yang cam hampeh tu pasal tweet something like sindir or in kamus oxford 'sarcasm'. lol takpe laa. biarlaa dia ada hak untuk tak suka dekat aku dah. maybe dah bosan kawan dengan orang yang gatal , bajet hanis zalikha , asyik tayang cerita famili , banggan dengan kakak sendiri  :] hmmm.... i hope she didn't read this post because nanti lagi dia salah faham. i don't know why all of sudden cakap macam tu. nak kata gurau , heww takde laa pulak 'jk' or 'lol' ke hapee. takpe, aku tak kesah. biar laa dia salah faham. aku tak tahu apa yang jadi . dia terasa dengan aku keww?ke buat salah ke?cakap wehhh. jangan simpan. mak aku cakap orang selalu guna selalu sindir-menyindir orang yang coward.baik straight to the titik kan :) cerita slow-slow. jangan melulu je.
oh oke tu je nak luah kan :) haha gempakss je malam buta ni kan

adios