January 28, 2012

SURAT UNTUK HUSBAND YANG CURANG.

assalamuaalaikum to boys,girls,man,woman and miera liyana yang sedang stalking blog aku


                                                                         
BBMESSENGER
salam,
siap abang! balik ni tidur luar! ayang tak nak masak soplohtahunsoplohbulansoploharisoplohminitsoplohjamsoplohsaat! ayang menciii. pegi suruh tortoise abang tu masak. mesti dia nak masak air pun tak pass :P 
abunk </3 -- hati ayang terbelah dua. baik abang carik hospital sambung hati ayang semula. kalau boleh hospital mahal tahap vvvvvvvvip taww.
okeh. kalau nak pujuk ayang belikan ferrari sebijik. ayang terima je seadanya.Tapi,ayang tak kisah abang nak poligami. tapi biar ayang buat tuntuTan harta sepencarian. RM 5 JUTA. abang ada bran?
heh.


love you alwaysssssss NEVER


babymiloaina<3


                                                                          
surat paling sedih
adios