January 03, 2012

syurga udang

assalamuaalaikum to dudes and girlsss sekalian,

eh, aku memang gedik suka buat intro dudess bebagai. lantak la kan :P

actually aku happpppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyy sangat.
first,alhamdulillah aku dapat no.3 kbsm and probably no.6 untuk mksk. entahla mksk tak bagitahu lagi tapi pleaseeeeeee la lulus untuk usuluddin and qawaid :D

second aku nak tepek gambar comelllllll Jmaru waktu keluar rumah for the first time (except tempat lepak dia dekat tesco and beranda rumah aku). i mean dia memang gila la dengan rumput-rumput tu. dia main kejar-kejar dengan rama-rama. jakun sungguh :P hekk tapi comel la pulak.
 aku bebas!!! (walaupun sangkarku pink jambu hakikatnya aku ni jantan)

and just now, aku and family pergi bowling. okay lama tak stretch otot-otot and lemak bertepek satu badan ni. ada video aku dapat strike kebetulan. selalunya LONGKANG je aku. ni heweehw. boleh tayang depan semua. .

and waktu main tu , aku saja kacau adik aku. entah kebenda tiba-tiba mamat tu emo. tumbuk aku banyak kali dekat lengan. cishshsshshsh sakit tak payah cerita :P

and after that pergi nelayan membantai udang sampai lebam.


kau tengok  membukit udang tu. cess mana perut tu tak kembang melantakss jew :P
hoyeahh, baru tadiiiiii dalam pukul 11 gitu aku buat peanut butter cupcakesssss.perhh sedap(ciss puji makanan sendiri)
http://allrecipes.com/recipe/peanut-butter-cupcakes/
 ni la hasilnya
ghupe buruk rasaaa nyaa it's finger lickin good - menipu :P
okay ini hanyalah post syok sendiri.lantak hangpa la :>

adios