February 16, 2012

kucing hot depan rumah

assalamuaalaikum to all genius bijak pandai sekaliannnn

aku nak korang carik something yang misteri dalam gambar ni

okeyh apa yang misteriiiiii dalam gambar ni

nope , bukan pasu pasu yang bersepah tu.
nope , bukan kerusi merah retak tunggu masa nak patah tu
nope , bukan mak tam yang tengah best landing atas pasu tu.
nope , bukan photographer yang misteri
nope , bukan tayar fixie a.k.a basikal cabok dekat belakang tu.

jawapannnyaaanyaa









GOTCHA!!!!
EHEHEHEHE penyewa pasu yang dah 2 minggu tak bayar.
okayh  comell gilerww kangg :D

 KUCING SEPARA MUDA KERJA 24 HOUR TIDUR. HEH KAU DAH TAK HOT DAH LAA JMARU :p
kesian jmaru setiap pagi akan duduk depan pintu rumah sebab nak main dengan askar-askar maktam tu. tapi bapak aku tak bagi. takut kotor. jadi jmaru just duduk main jari dia celah-celah pintu. kuis-kuis bawah pintu dengan harapan orang luar layan dia tapi nan hadoo je la. dia menanti depan pintu :C

okay shortpost jew :D

adios