March 04, 2012

10 days without malaysia #2

assalamuaalaikum to all malaysian :D

gambar candid yang aku rasa cute
okeyh ini entri bersambung. seriyesly malas nak tulis tapi demi pembaca terchintaaaaaa ku alahhh ayunk jadi aku tulis.
padahal takde orang baca pon :P

aku tepek gambar je ye. malas nak tulis. ngantuk.

 hai semua. sila tengok saya. bukan tong sampah sebelah tu.
*background al-Safa Tower.
 seriyesly dekat sini BANYAK gila burung merpati. best. aku selalu bagi makan *eleleeee tunjuk aku ni baik penyayang dekat haiwan.
 okay gambar ni macam lawak.
me: i nak merajok. sampai hati youuuuu
my sister: ala yang. dun worry. balik ni i masak la merpati masak sambal yang you nak tu.
heh kena baling leseung batu dengan kakak aku nanti
 adik : siapa la orang gila sebelah aku ni. better lariiiiii.
sheeshh :D
 hotel-hotel 5 stars. tak bukan hotel aku. hotel aku takde bintang pun . but comfortable.
 aku semua benda kalau boleh nak tangkap gambar
 Last day. sobb..sobb. nak buat tawaf wida'.
 saja nak menayang lubang hidung saiz xxxxl
 Laut merah. on the way to airport. singgah jap.
 beautiful scenery. beautiful tiang. beautiful laut. half beautiful girl
 doa mintak jodoh. hoke tipu :P
 goodbye Arab Saudi
 pilih mana yang berkenan.

that all darling. tetibe rindu warga kiblah. pekabo la korang semua. sekurang-kurangnya abeng rindu aku pun cukuplah. hik hok.
2 minggu cuti bebbbbbbbbbbbbb:D
masyuk la. balik terus periksa .
OH
NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAMTIK LA AKU MACAM NIE! CEPAT AMBIK BOM , BOM KIBLAH. BIAR SEMUA TAK AMBIK PERIKSA. HUAUAHAUHAUHAUHAUHA


adios :D