March 25, 2012

cinta manusia tak kekal la

assalamuaalaikum to adik , kakak,abang and saudara anak cucu adam sekalian

apa kabaqqq?!?!!
saya sihat je. masih lagi lepak-lepak depan komputer.
okayh alhamdulillah result keluar untuk SPM. Kakak aku amik result , aku yang berdebar macam hape je. macam aku pulak yang sibuk bertarung amik SPM. padahal sibuk hasut setiap minggu 'jom outing..jomm,,. takpayah study lek luuuu selaluu'
7 a , 1b , 2 c
seriyesly waktu call kat kiblah tanya result aku bedebar cam nak meletup terbabommm jantung ni tau.
okey tuuuuu :]
okay je. sekarang cerita pasal nurul ai'na tajaharis. baru habis tazkirah and ujian penilaian bla..
pmr dekat buat dunno eh everibadi. lagi-lagi budak sorang tuu.
ustaz zahar baru balik umrah. wah saya harap ustaz doakan saya comel selalu dan 9aaaaaaa :] lagi satu kiblah ada public phone. maju wehh maju !! aku hari-hari call . kacau orang tu kacau orang nii. senang kata tunggu hujung bulan putus wayar telefon tu.
aku makan banyak sedappp. kiblah makanan sedap giler lohh. lagi-lagi keli, peh . dulu-dulu hari selang-selang ada. tapi sekarang jarang tak selalu.lagi patin. omaiiiissiiiii feveret nombor 1 aku . budak geliiiss taknak makan.kata hanyir bagai. hamboi kau. tempah la hotel 5 stars . takpe okay gak. sekarang selalu makan ayam and /UDANG!!!!!! tetibe rasa kasih sayang pada pengetua kiblah. hihiihih
alhamdulillah sekarang dah banyak majuu gituu. jamban tak jauh dari surau. sebelah je banggg. best woo. sekarang amp ada tag. siap ada muka setepek atas kad. woo. hot sangat lah kan :P
sekarang abeng ada anak saudara baru. tapi dia suka ajar anak sedara baby dia benda pelik. memang bapak mithali betul.
sekarang saya nak pergi balik kiblahh

adiosssss