March 11, 2012

hai nama saya siti nurhaliza boleh panggil nyonya kasim mansur

assalamuaalaikum to all budak baik,budak alim,budak bajets,budak wangi,budak busuk and budak budak

okey takde tujuan nak tulis sebenarnya ni. aku lebih banyak pikir pasal nak pmr. stresssssssssssssssssssssssssssssssssssss tak sangatlah.
lambat lagi laa *angkat-angkat kening.
padahal lagi

Daisypath Vacation tickers

COUNTDOWN PEE-EMM-ARHHHHHHH

arr rasa nak menjerit sampai roboh kondo ni.
arr rasa nak menjerit sampai jiran sebelah angkut beg pindah rumah tak balik-balik dah
arr rasa nak menjerit sampai jiran sebelah malas pindah rumah terus call polis .
arr rasa nak menjerit sampai abeng dekat kiblah dengar.
arr rasa nak jerit sampai gugur bulu jmaru jadi togel jew/
arr rasa nak menjerit sampai pancit tayar fixie a.k.a basikal cabok aku tu.
arr rasa nak patahkan je keyboard nii.
arr rasa nak patahkan je pensil. key board tak boleh patah. mahal.
arr rasa nak arr rasa nak arr rasa nak arr rasa nak *gagap jap.

tetibe rasa nak dengar lagu demi lovato je
 kenapa malam ni aku rasa macam nak call ambulan bawak aku pegi hospital terus letak dekat ICU hahhhhhh???

sebab aku tak stress cuma sakit jiwa sikit. aku sedar sikap aku macam berubah. aku tak macam dulu. dulu aku suka gila buat lawak tapi aku prefer untuk serius doplohempatjam. dulu aku tak suka ushar banin. sekarang aku lagi tak suka *heh menipu sangat haihh*
sekarang aku tak suka fasha sandha , dulu aku suka *sumpah aku tak tipu* sekarang aku tak suka buli dayah , tapi dulu suka gilerr! * ni lagi pelik* sekarang semua kucing benci aku , dulu suka siap gesel-gesel gedik nak mati *ehem-ehem jmaruss*


helo Tanjung Rambutan . ada sorang minah sakit meroyan nak sembelih kucing sendiri. ada tempat kosong lagi tak?
aku tengah sedih ni. okey masalah selalunya berpunca dari hati. kalau hati kotor selalunya masalah senang hinggap. antara punca hati kotor ialah cepat buruk sangka and suka tinggal solat. aku adalah salah satu spesis tu. Ya Allah tolong aku. susah nak awalkan solat. waktu nak azan maghrib tulah aku baru nak solat asar. sometime tak sempat tinggal je. patutla otak selalu serabut hati tak tenang.

so kurangkan la mengusha dan tingkatkan prestasi.
doa bebanyak dan jangan kuat berangan je. ingat tu cik nurul ai'na tajaharis. dah jadi amp ni jangan nak malas sangat ya :P

aku ingat kenangan awal-awal kiblah dulu. macam mana dulu selalu bawak magi makan dengan ieman and farahin dalam bilik stor. kacau dayah hari-hari. kena marah k.gurl sebab tak tegang cadar. selalu tak turun tugas ampaian *hikhok.pemalas deyh. jual nasik lemak dekat koop.kenangan susun selipar masam dorm c.lap tingkap *benda tu pun nak rindu. gosh. padahal hari-hari kutuk k.umi marah bagi tugas susun selipar masam dorm c. peliks.

farahin gedik and ieman poyo.
 lama tak dengar cite dorang berdua. kalau ada masa call 017777777777777 . hoke. korang mesej fb tau. lama tak gosip hot-hot gitueww.
seiyes. rasa nak nikah dengan shahz jaszle jew. also known as shahrizal. lantak la. asal kau cintakan i cukuplah. tu je yang i mampu ucapkan.
tampar lima puloh das.


bajet kaki tinggi lettuww
hari tu tengok PABM with Nur Adling Syazwani and some other kiblah student. memey best aahh lagi-lagi mamatinggisumpahlawakplushensemsiott . dia boleh pulak start dia punya pidato dengan
"saya bukan penjual karpet"
"saya bukan pekerja kedai mamak 24 jam"

alahai bang. sumpah aku dok ingat bende tu jew. aku pon terpilih jugak untuk pidato tapi peringkat Kiblah je leww. alhamdulillah. maybe aku star pidato

"saya bukan penyanyi lagu biarlah rahsia tu"
"saya bukan isteri shahrizal jaszle jasmin .kitorang cerai 2 tahun lepas. nak tau tak sebab hape. dia menggatal dengan hendon buat roti canai ade ke. bla...bla..bla.."

last-last tak jadi pidato sebok buat sesi umpat menganyam ketupat tentang kehidupan rumah tangga.

ada ustaz baru nama Ramadhani. okey sekarang ustaz saya rasa ustaz ni cute la. boleyh mintak no. :P saya janji saya akan kacau ustaz selalu.
ekh gatal kau.karang semua orang baling selipar masam  dekat kau baru tau


okeyh habis sesi menganyam mereyam sekalian. sila tidur.

adios

p/s: hokey tak lagu baru kosong. aku tau korang jeles. buek :P