May 29, 2012

OH MY LIFE ?!

assalamuaalaikum w.b.t. to my baby,lalinggg,awesome and gorgeous

 wassup y'all? how's your holiday? well i'm just fine. great. right? let me admit, this holiday is kindaa boringgg. i must find something that can cheer me up or something that make me feel less boring staying home. any idea? stadayyyyyyy or in real vocab, S-T-U-D-Y. oh wake up la nana. PMR is right next behind you *that's kinda creepy* and all you do is typing,typing,typing. oh man, wake up. ahhhhhhh, i felt like i wanna swim in tasik Kiblah. wahhh the greenery view of that tasik . ohkay let's talk in malay, shall we? hehehe tetiba mood aku typing english bagai. hamboi kemain kau enon omputih.
tadi aku buat satu post. yup post gila panjang and tetibetetibetetibeteitbe komputer aku crash!! Hilang semua
argfhhhhbfhebguoitrhgrghrughughurgh *melompat atas meja bertukar jadi hulk*
geramammamamamamam aku rasa nak ahh tembak semua yang ada . dengan adik , Jmaru,jiran sebelah,jiran atas yang tengah goreng ikan masin bau bapak kuat , erm,ntah laa sesape yang lalu-lalang dekat beranda aku maybe jadi mangsa.
romantiknyewwwwwww romantiknyeeewwwww auwwwwuwu *melalak cam serigala bagai*
ohkay just some short post. semalam tengok MIB 3 . weh lawak gila weh. nak nangis pun ada wehhheh. will smith agak cute wehhhehwh walaupun dah tua. weeheheheh alien dia bapak seram wehehhheheh.
*weird face*
jangan lupa berjemaah tengok cite tu. langsung takde scene kiss-kiss muaahah.
aku bagi 9.5/10 bintang. lagi 0.5 sebab cina depan aku dok mesej-mesej. last-last dia tidur. tak paham aku :P


 just a reminder for myself and others
aku terfikir-fikir gak result exam acane-acane larh keluarnya nanti. merah tak?
YA ALLAH TAK NAK!!!!!!
cukup lah math dengan science aku rasa macam nak nangis :'[
soalan dia bapak ahh. kakak aku kata nanti lagi hard waktu pmr sebab bentuk soalan lain.
meh,meh, punch me now

le pmr is near. ai'na be prepared.
mentally and physically
and make sure you past it with flying colour
or else,get ready la..


9gag.com adalah website yang boleh buat usus aku putus lapan. lawak kot.

hey,i just met you,
and this is crazy,
but here my school address,
come and register , maybe.

visit here if you want to become one of the Kiblah Student
http://www.sekolahkiblah.com.my/utama.html
promote jap.hewhew

bakal pengetua kiblah 20 tahun akan datang :D
hokay itu sahaja.
lala

adios

p/s: Jmaru kirim salam sayng. dia tanya takde orang nak derma dia KFC ker ?(tuan dia pun nak jugak)