May 27, 2012

sunny sunday

assalamuaalaikum to everibadiiiii

korang pernah tak ada tempat impian? alaa tempat yang korang teringin pergi tapi tak cukup duit,tak cukup umur,tak cukup matang. seperti aku,
yup aku ni kuat berangan bhaii. aku ni teringin nak pegi tu laa ni laa.
paris popular because of their food and fashion. and aku adalah food lover. tengok ratatouille ? ala tikus pandai masak tu?? background cerita tu berlatar-blakang kan paris.ya aku suka gila tengok kartun tu. dia masak leleh ai liur wokk.

sabar nana 20 tahun lagi kalau kau kumpul rm100 sebulan sure boleh pergi 
oh nana keep dreaming.keep praying. hope that one day you can go there maybe.. with your beloved hubby. kan ieman? hew
eh apa khabar shahz jaszle ? sorry i dah patah hati ngan youu. huhuhuhu *nangis gedik nak mampos*

tadi pegi melawat kakak aku. dah masuk u. eh dah besar kakak aku ni. loh , bila turn aku. kadang-kadang aku rasa cam takut pulak. camne besar nanti aku hidup. hidup ke tak?kaya ke tak?kawin ke tak?kurus ke tak? yang penting berjaya ke tak? jadi muslim yang terbaik tak?
wah, future planning. rasa hebat pulak .kui. perasan ==''

sometimes aku rasa aku ni masih  1 tahun baru. everything i do kena ada guide. tak boleh pimpin diri sendiri. oh maii pliss la . aku rasa macam nak tembak shahz jaszle dengan senapang gajah. aku pun tak tau kenapa. enon eh enon kau ni.

emotional memalam ni buat aku nak makan je .


heh cepat shahz jaszle tembak aku dengan senapang gajah.
fuhhh

adios

p/s: geografi folio dah nak siap. sejarah bila lagi???????????????????????????????????????????????????