June 06, 2012

another wonderful Wednesday

assalamuaalaikum to semua abang,kakak,adik,ibu,ayah,atuk,nenek,budaksekolah,perdanamenteri

imagine Najib reading my belog right now *arhgghghgh tarik rambut buat aksi 18sg*
silat,kungfu,bla,,

kenapa saya happy? kenapa saya perlu happy?kenapa tiba-tiba rasa happy? apa maksud happy? kenapa aku post dekat FB adam Levine dia tak balas-balas? ha kan dah tak happy tetibe

okay aku baru habiskan dua kepak ayam berkolesterol tapi dah sedap sangat nak buat macam manakan.
and one cup of icebelendut strawberry. aku rasa pasar malam taman batu permai punya ICE BELENDUT adalah yang paling awesome bagi aku . Orang Kelantan jangan jewless *angkat kening gaya kakak Anuar Zain*

percaya tak aku tengok wayang 3-D. heh bajet lah macam dia orang first tengok 3-D.
sorrrryyyy gua jakun tapi gua memang suka 3-D so lu jangan bikin panas dekat belog gua. gua panggil Najib baru tahu. lu jangan tak tahu dia baca belog gua taww . Gua nampak muka lu jeles. sabar.

tapi sekarang aku bukan nak cakap pasal PM kesayangan tetapi pasal aaku nak PM3. atau maksud lain Preview Madagascar 3

actually decide nak tengok The Avengers. sekali pukul 5 daaaaaa. aku and my umi and my bro agak hangattt jugaklah memandangkan dekat website bigcinema kata ada pukul 3. okay ubah plan. tengok Madagascar.
SUMPAH LAWAK SIOT TERCEKIKCEKIK GELAK WEH DAH LAH WAYANG TU ADA DALAM 10-11 ORANG MEMANG MAXIMUM SPEAKER BERGEMA SUARA AKU GELAK.HOOO HILANG KEJANTANAN GUA.


Ben Stiller as the Lion.
rasa nak lempang je King Julien *betul ke aku eja tembak jelah* and awek dia bear tu. boleh main rempit.rempit pulak. so shuweet. rasa nak lempang sekali lagi jew.

i give 4.9/5 stars
aku terpaksa amik 0.1 memandangkan popcorn aku habis waktu tengah cite tu. arghh kuatnya aku sedut popcorn tu :P

and aku nak gila tengok HOORE-HOORE. ada sesapa nak ajak aku. jomsss. *reminder,reminder PMR on the way darlss*

Nana pun terpaksa mengundur diri. dia tak ingat besok ada tusyen MATH!! alhamdulillah finally aku jumpa pon.



from Maria Elena twittahh. sorry Kak Mars ai pinjam your picto. 

go to sleep or you'll end up tidur pukul 6 pagi macam semalam. woww. i have a great pair of eye .

adios