June 05, 2012

Hoore-Hoore!!

assalamuaalaikum............





ALIA !!!! PAKWE KAU BERLAKON DALAM NI. CEPAT!
WADUHH WAJIB TENGOK WAYANG NIEH. EH AKU MALAS LAH
APA KATE BELI CETAK ROMPAK JEW!
HAHAHA STRESS KAN BACA HURUF BESAR NI. YA AKU MEMANG SUKA BAGI ORANG STRESS . HOBI KOT.


aksi tahan muntah
aku tak tahu kenapa belakang kepala aku keluar sparkle-sparkle gitu. ala-ala fallen angel gitu. nak vampire powns boleh.

seiyesly, lagu This Love aku buat oral PMR. teacher bagi markah 12/15. omaii sepanjang 3 tahun aku buat oral baru first dapat markah atas 10. i lap you mama roy :] thank you adam levine lagu yang bapak best.
and waktu aku buat oral, cik Adlin Syazwani dengan baek hatinya record video aku nyanyi.
hantar video dekat youtube,terus meletup. perasan ddowwhwhh. seiyes aku rasa macam sedap je aku nyanyi. bila dengar balik sumpah tak jadi aku letak dekat Youtube. aurat weh,lagipun aku macam watak Giant dalam doraemon bajet suara sedap. padahal,..

adios

p/s: aku nak hafal pidato, facebook jangan ganggu hidup aku pelishh