July 21, 2012

PmR

assalamuaalaikum







July 08, 2012

hanya aku cinta kau seorang *hacks

assalamuaalaikumwarahmatullahitaalawabarakatuh,

huih kemain panjang salam aku bagi.


Allah always there for you

salam sayang dari retissss kampung kuala lanar 
thanks allah because you still give me a chances to walk on your earth,to breath in your air,to see this beautiful-gojes-awesome world and i pray that i don't need  to go back to kiblahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ahhh teringat tasik kiblah.



kumpulan rocker dari kiblah.cuba carik mana satu aku.
nak nombor dorang, silalah contact 999. insyaallah tak dapat.

adios

July 07, 2012

it's official

assalamuaalaikum to all people lalalalalalalalala




gedik jap hokey. taylor swift mood time

haishh tua dah aku. nape cam rasa aku baru celebrate birthday aku umur 5 tahun.
sekarang 15. tua sangattt tututututututuuuuuu :P

but celebrating it , how i don't care much actually.
last time i make a  party , i mean ada cake and makan-makan darjah 5 okieys. itu pun kek penyek. sebab rushing that time , aku terdrop kek tu. so kek penyek lah jadinya. wah betapa sadisnya kek penyek.

okay birthday ni bukan aku tunggu-tunggu sangat pon. aku teringat hari ni birthday aku bila aku bukak fb. wow banyak noti. terasa feymes-ames jap. sekali request game-requestgame hep jap! ada orang wish hb. so is my b'day.
dah tua.
harap-harap ada orang hantar kek secret recipe sebijik.
oh harap-harap.






happy birthday to me, please ignore this photo,please ignore this photo,pleaseeeeeeee ignore this photo.* sing with birthday song rhythm 
 omai, tak siap kh. and pidato. bila teringat pidato perut aku senak-senak-senak nak nak senak.
you got it? arhgh rasa macam nak berry but tak boleh .

kerusi merah beruang merah. got it. translate it.


adios

July 06, 2012

tampor satgi kangg

assalam....assalam...assalamuaalaikum

kucing baru nama CitCit. kuat makan,kuat mengiau and kuat menyakitkan hati aku, aku tampor satgi kang :P
walupapepun kau comel gila.

adios