July 07, 2012

it's official

assalamuaalaikum to all people lalalalalalalalala




gedik jap hokey. taylor swift mood time

haishh tua dah aku. nape cam rasa aku baru celebrate birthday aku umur 5 tahun.
sekarang 15. tua sangattt tututututututuuuuuu :P

but celebrating it , how i don't care much actually.
last time i make a  party , i mean ada cake and makan-makan darjah 5 okieys. itu pun kek penyek. sebab rushing that time , aku terdrop kek tu. so kek penyek lah jadinya. wah betapa sadisnya kek penyek.

okay birthday ni bukan aku tunggu-tunggu sangat pon. aku teringat hari ni birthday aku bila aku bukak fb. wow banyak noti. terasa feymes-ames jap. sekali request game-requestgame hep jap! ada orang wish hb. so is my b'day.
dah tua.
harap-harap ada orang hantar kek secret recipe sebijik.
oh harap-harap.






happy birthday to me, please ignore this photo,please ignore this photo,pleaseeeeeeee ignore this photo.* sing with birthday song rhythm 
 omai, tak siap kh. and pidato. bila teringat pidato perut aku senak-senak-senak nak nak senak.
you got it? arhgh rasa macam nak berry but tak boleh .

kerusi merah beruang merah. got it. translate it.


adios