October 17, 2012

aku ada adam levine, kau ada?!?!

assalamuaalaikum to all my fans. muahhhhhhh hugss sikit.
terima kasih sebab luangkan sedikit masa anda yang amat berharga tuuu untuk ushar belog saya . muahahaa rasa bebanggas sangat :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

"Good And Broken"

Are you overloaded?
Candy coated
Your life's imploding now

There's a risk worth taking
A pain worth aching
On this hollow ground

We can let go
Don't hold on to all of life's hardest parts
When we think of stopping
Let's keep on rocking
To the rhythm of our hearts

We can
Break out of here
Jump on over there
Where the air is clearer
We can
Forget the pace
Win in our own race
Become a broken chain
We are broken chains
Good and broken

Find the magic, go and grab it
Your fate is in your hands
Come on, find a reason
To believe in, just tell yourself

Get off your seat
On your feet
Raise your hands
Feel the beat
Let it go
Loose control
Feel it in your soul

Don't you know
What you can do
If you have faith in you
Let's not be invisible
There's no red light in life
Just go

 ya saya mengaku malam tadi saya pecah masuk Mekdi curik berger tapi saya buat sebab saya sayng bini saya kat rumah tu. emm, album tak laku sekarang.tulah ekonomi merosot. anak nak susu. ciannn
em, kekadang selesai satu masalah datang masalah baru. tapi kalau hidup takde masalah lagilah super boring. yelah hidup best jeeeeee. *okay sebenarnya nakkk sesangat*
pmr punya result?

senyum and doa. i'd do my best.
adam kata kalau dapat A dia akan tak buat apa-apa. ye lah ekonomi merosot.
okay what are you crapping about cik nana

 so, saya tengah menyampah dengan seseorang ni. dia selalu buat saya rasa down sesangat.tapi ntah sayaa ni gedik kut. ntah saya saya saya rasa lagi best tak yah layan.

ntah la saya rasa nak minat balik kat shahz jaszle tapi dia dah nak kawen.

so

terjun klcc

adios