October 29, 2012

waktu muda-muda lah katakan :P

assalamuaalaikum to all dreamers out there,

kenapa kah kenapakah kau nampak muram bah?
senyum itu sedekah,
so jangan mahalkan bagi murah,
insyaallah dapat berkat dari allah :D

see pantun yang tak berapa nak cantik tunggang langgang kiri depan kanan belakang.
so saya nak tunjuk dekat anda semua bakat terpendam ehemmm...ehemmm *batuk poyo bajet goood-goood*. okay saya dulu ada myspace. jangan anda-anda nak tipu takde mespes. kalau dulu sape takde mesepes sungguh tak kool kot.hahaha buat lawak di petang hari.
okay saya ada mespes since darjah hempat? anda gimana?


aku memula buat fake profile. okay jangan nak pelempang ya. namanya Airina. Letak gambar Fazura okay nak kasi hot and up lagi kan.
memandangkan aku hot so negro-negro asal mana add. ai pun teruja tak pernah dapat kawan bangsa asing. Siap chat wa cakap lu. Dia komen gambar aku *okay gambar fazura tapi buat-buat cam gambar aku*
ingat lagi orang yangggggg firstttt komen melayu lelaki belakang dia ada kereta merah.
okay apa yang cool nya anda tangkap gambar dengan kereta anda?
dia komen
"nice cloth. where do you bought it"
aku gelabah. di speaking. oh help me help me. dengan bantuan mak saya yang sporting a.k.a bersukan
mak aku reply kan
"it's a designer cloth"

actually tak berapa ingat sangat lah kan. tapi aku happy-pergi-bertuah. mak aku tak kesah waktu awal-awal tu.
so saya teruskan dengan penyamaran. sangat boring okay . Negro tu asyik puji gambar-gambar tu.
ahhh, fazura kau memang cun.
Lepas aku masuk CUIS , taubat jap since ramai tanya
"OH Nana yang baik,cute,cun,hot meletopssss weh aku nak mespes kau......"

so di situ tragedi Fazura transform jadi kucing or what--so-ever. tukar nama and bla.. blaa...
so aku ada mespes aku yang original not spicy anymore. aku tak tahu apa jadi negro peminat setia airina tu. tengok gambar aku yang sebenar muntah lima baldi.
okay disitu saya kaki stalk. .... wah sejarah lama tu. maluu maluu cover jap.
lepas waktu form 1 mesepes dah tak hot. semua beralih ke fesbuk. aku masih kekal di mesepes jap.
okay disini saya meluahkan bakat terpendam. ecehhhhhhh :P


kalau anda rasa anda mahu main mespes lagi sila click sini untuk add

so itu zaman tuk kaduk dulu di mana aku peminat tegar Miley Cyrus. wuahahahaha over noks. siap buat fansite untuk dia. Waktu tu orang dah tak wujud kat mespes aku pulak masih setia so buat la mespes it is miley. hapdate pasal dia la, album baru dia. tengok betapa setia. wahahah kalah peminat kepop tau.
dulu aku adala suka editing-editing ni. sekarang bizi ecehh kalah PM so dah lama tak asah. wahh. okay presenting editing nana selepas 2 tahun tak hedit menghedit

*menjerit sampai jiran bangla sebelah dengar*

so saya dah kembali hedit menghedit memandangkan takde benda yang nak buat. agak tak berapa lawa. aku sebenarnya suka hedit gambar orang memandangkan gambar sendiri tak berapa nak cun.*suara ayu*
mari kita tamatkan kesah kite

semalam punya semalam aku buat kuah kacang. ofkos kena ada akak sebagai motivator or sebenarnya sebagai pemerhati bantu aku buat kuah kacang dan juga personal assistant tolong berbgai-bagai. seeeeeeeee jadi walaupun kuah tak banyak minyak sangat. berkhasiat tauwww. resepi turun temurun.

this picture made my day. sumpah aku gelak giler
credit 

okay enough of the merepeks kerepeks. dada didi dudu

adios

p/s: operasi cinderella pack