November 30, 2012

friendly friday

Assalamuaalaikummmm


salam jumaat from nana gojesss. boys,don't forget to perform your jumaah prayer :)
jangan stalk belog nana je.
haha. gedik :P

adios

November 28, 2012

koreang

WARNING: post ni mengandungi gambar-gambar hot gila yang mungkin menyebabkan anda menangis atau pengsan.lagi satu, nana banyak perasan dalam post ni. kalau anda rasa takut kena serangan jantung atau kencing manis disebabkan ayat-ayat dibawah, sila berhenti baca. okay, tak caye sudah. Malam ni justin bieber tunggu tepi tingkap. sayonara

assalamuaalaikum to all malaysian,american,dutch??, japanese and if you're korean,kirim salam kat hyun bin,

hwagghhhh, penat wokeh. beberapa hari dah aku tidur lambat disebabkan keghairahannnnn menonton drama-daram korea. i'm addicted. saya mau gila.. first citer full house. okay tu dah masuk 4 kali ulang tengok. lepas ni aku nak ulang tengok lagi sekali. wuah dah gila kan. itulah drama korea paling feveret. adakah ianya sebab ada Bi (Rain) yang bada taf8pack tu? eh tak, aku tengok sebab, emm, rumah dia lawa. okey sebab ada si Hujan tu lah aku tengok. well most of it :D

kenapakah dua makhluk ni nampak kiut even though dorang muka rilax? sedangkan aku buat muka rilax macam tu macam kucing nak beranak? apakah
 Han Ji-eun, an aspiring script writer, lives in a house called "Full House" built by her late father. One day, her two best friends trick her into believing she has won a free vacation. While she is away, they sell her house. On the plane, she meets a famous actor named Lee Young-jae. Through comedic events, they get acquainted during her vacation and when she returns, she discovers her house has been sold to him.
Though they don't get along with each other as she is messy and he has a bad temper and likes cleanliness, they agreed to live with each other. At first, Ji-eun works as his maid in order to buy her house back, but because of Young-jae's wish to make the love of his life and Kang Hye-won jealous, they get married. They set up a contract for the marriage to last six months. During that time, complications arise and Ji-Eun and Young-Jae become attracted to each other.
baiklah abang-abang teruna dan gadis-gadis meletop sekalian, pepandailah anda faham wokeh. tarak paham tekan ctrl+c pastu bukak google translate paste jew.aku rasa mesti paham kan. sejujurnya aku malas nak cerita . pemalas punya anak dara.
cerita dia lawak lagi-lagi waktu part si rain tu jeles. dia jeles bapak kelam-kabut habis. si jie un tu plak, jenis pemalas (wah boleh geng), kuat makan dan bersemangat. hape lagi pergi terjah viki.com or dramacrazy or maaduu? ye ke eja camtu. entah website nama pelik.
ohya ni citer 2004. aku rasa ramai tahu kot. tengok lagi sekali. kakak nana galakkan. yelah cuti sekolah ni aktiviti dia debabkan badan je. ikutlah nasihat bakal perdana menteri kesihatan ni.mari kita tengok reramai citer korea.
tengok tak full house take 2? ya allah hero dia, pengsan hidup balik pengsan balik aku tengok. mungkin disebabkan rambut dia? tapi in real life (bukan rambut camtu) hensem wokeh. hikhik. *lempang seribukali* alaa hero you're beautiful. aku tengok iklan je,drama tak pernah. best ke?
pastu first aku tengok drama ni waktu darjah 3 ke empat. wah kecik-kecik sudah pandai usyar oppa koreang yang hansam ehh :P

okay berdasarkan poster anda tahu citer apakah right?

TAMAN RAHSIA OR DALAM BAHASA HANGULLL 시크릿 가든 ATAU DALAM BAHASA ARAB , AKU RASA EM, DAJAJATUN. okay enough of the merepek.

The drama tells the story of Gil Ra Im (Ha Ji-won), a poor and humble stunt woman whose beauty and body are the object of envy amongst top actresses, and Kim Joo Won (Hyun Bin), an arrogant and eccentric CEO who maintains the image of seeming perfection. Their accidental meeting, when Joo Won mistakes Ra Im for actress Park Chae Rin, marks the beginning of a tense, bickering relationship, through which Joo Won tries to hide a growing attraction to Ra Im that both confuses and disturbs him. To complicate matters further, a strange sequence of events results in them swapping bodies.
ginilah kisahnya, Gil Ra Im seorang stuntwoman dan Kim Joo Won tu CEO sebuah mall. satu insiden yang menyebabkan dorang berjumpa dan kenal dan blaa..bla.... KJW tu jatuh cinta lagi jengg.. jengg. lagi lagi dia jatuh cinta. satu hari, dorang pergi Pulau Jeju yang feymes ames tu, KJW dan Oska (cousin kwj) tu main lumba basikal. si GRI tu pun tumpang sekaki main. cane ntah gri tu sesat.KJW ofkos sebagai jejaka idaman korea, carilah si gri . akhirnya jumpa.si GRI dan KJW tu masuk hutan mana ntah, pastu jumpa sorang makcik , at the end korang tahu makcik tu sape, makan kat kedai makcik tu dan diberi sebotol air arak sebotol sorang.dorang balik je, malam tu minum dan pada waktu malam tu jugaknya hujan lebat. Roh dorang tertukar.wah,makin syok. macam-macam peristiwa berlaku. memang ada part sumpah lawak nak mati tapi ada satu part sedih nak mati. lelaki tu pun ada satu penyakit yang pelik. Dia selalu makan ubat. dannnnnn ayah si GRI tu ada kaitan dengan KWJ, nak tahu pergilah terjah wokey.
tapi citer ni macam kisah dua darjatlah. The Prince And The Pauper.di mana mak si lelaki tak terima perempuan sebab pilihan anaknya tak setaraf. mak dia over kot. sikit-sikit, OMO, OMO,OMO.huhu wujud ke kat dunia realiti ni? aku pun tak tahu lah. at the end mesti korang expect mak dia akan terima, haha salah. kesian. mak si KJW tetap tak terima GRI, tapi dorang live happily ever after. kalau tak happy, memang aku kejar pengarah dia satu kampung.
oh ya cerita ni romantikus giler.
mungkin aku akan tengok untuk kali kedua. lepas SPM kot?

hoyeah aku suka lakonan hyun bin sejak citer my lovely samsoon. well, cara dia bawak watak dia secara cool and bersahaja and mungkin sebab dia hensem? waha gediks mu nih.aku su Ha Ji Won ni sebab well, dia nampak muda walaupun sebenarnya 34 TAHUN. uhuk, comel kan. aku umur 15 dah macam 51. wuuuuu.

 okay bye-bye mamat malaysia, amerika , uk,australia, aku nak couple ngan korea. dulu aku kemain ngorat korang wat tak tau!! sayonaraaaa

kau tunggu hyun bin! amboi kemain kau ngorat awek aku. tunggu bawak senapang gajah aku . ugutan nii!!
 abang pasrah andai itu takdirnya. huhu abang nak nyanyi payphonelah. i'm at the payphone , trying to call nana, all my creditcard i spent on you
 PENGSAN. 
Tapi sejujurmya sebelum ni Hyun Bin sudah berpunya. sila scroll balik ke atas dan anda tengok dua orang buat muka rilax tu. ye di sedang berdating dengan orang tu. Bukan si Hujan tu ye, tapi sebelahnhya. ahaks, cute couple tapi sayangnya tak silap aku sebelum si Binnie, nama manja aku bagi dekat hyun bin, hik belum couple ada nama manja dah, masuk askar , dorang clash. akhirnya binnie kau dengar suara hatiku.
info tambahan. setiap lelaki korea yang telah taman sekolah tinggi diwajibkan masuk military selama 21 bulan kalau tak silap.  oh ya Binnie ku akan tamat military minggu depan. ai tunggu u dekat Incheon International Airport ye darling. hua hua.

okay nak tengok Boys Over Flower. mamat-mamat jambu menunggu.ini masuk kali ke 2 tengok.  tatata

adios

NANAAAAA, KITORANG MENANTIMU!!


November 26, 2012

mari menjiwangkan diri

assalamuaalaikum to boys,girls,lelaki,perempuan,banin,banat

so, saya masih lagi tak habis tengok citer korea. ohhh tolonglah cure kan saya punya addiction. parahhhhhhhhhhh sangat ni !





lagu ni macam slow jiwang walaupun aku tak paham kebende yang dia dok nyanyi. nasib baik ada subs. ohh okay baru aku paham. wooo
kenapa ngan aku ni?
huuhuhuhuhuhuhuhuuuhuhuhuhuhu

shahz jaszle nape kau tak jiwang cam ni?
kau memang.

eh, adios

p/s:tak habis tengok lagi. aku dah start untuk stress ni. banyak sangat ke problemnya?

p/ss: hyun bin bapak lah. agh, kenapa aku tak lahir kat korea.

p/sss: aku tak de benda nak cakap. bui bui!

November 25, 2012

malasnyaaaaaaaaaa

assalamuaalaikum sayang baby mucuks

nak post ke tak?
entah lah . aku rasa giler malas okayh nak post pasal singapore tu. masih dalam draft and tak siap.
macam orang bace je. wikkkkkkkkkkkk
tengok ah.

ntah kenapa budak baju kotak-kotak tu nampak bam-bam semacam.

November 24, 2012

dreamer can dream :-)

assalamuaalaikum to all dreamers out there :D

that's why i read novel a lot :)

somehow it's like a pain-killer. super-duper-uper panadol or paracetamol that can ditch my pain away just like that . *poofff* tengok muka crush dalam fb, bukak novel, bayangkan dia sebagai hero. tu baru gila :P henceforth , verangans timeee. that's the bad side of novel.
nana kan kuat berangan. lagi-lagi time nak tidur. anda bayangkan, everytime,i repeat, everytime before sleep rasa nak berangan, fikir pasal future, hal dunia, pasal gaza and israel,pasal besok nak makan apa, besok nak cakap apa. teringat apa yang di buat sepanjang hari. end up tak boleh tidur. have you ever feel like that?
kenkadang nak lempang diri sendiri. woih tidur stop pikir pasal benda serabut otak. aku try baca doa bebanyak, zikir, and nyanyi ke, cakap sensorang *saya dan habit seperti buddyz,takkan boleh dipisahkan*

bermimpilah sebanyak mana yang  mungkin walaupun anda tahu mimpi yang anda mimpikan itu takkan mungkin berlaku di dunia realiti ini. ntah pepatah rekaan hak cipta rembat mana tah. kenkadang bukannya elok pun khayal bebanyak. merosakkan minda, menyakitkan hati,menyerabutkan otak dan menebalkan eye bags bawah mata kiut ni.

still, aku suka berangan

adios

November 22, 2012

Hyun Bin is my new pakwe??

assalamuaalaikum

kenapa aku tertengok cerita korea?
kenapa?
adakah sebab orang lain duk sibuk post status dia dah habis tengok berapa episod bla..blaaa.... hero hensem tahap nazak lahh
aku terpengaruh
oh tidak
terjun tingkap

hensem tak? hensem tak? alah aku tahu air liur meleleleleh depan skrin. aku tahulah korang :PP *unless korang laki aku risau lah jugak*

aku hanya kenal Kim Hyoon Jung, Lee Min Ho and Hyun bin . artis-artis korea laki. pompuan , Song Hye Kyo sorang. banyak-banyak group kepop tu, sekor pun aku tak kenal. adakah aku yang tak ikut perkembangan semasa or aku memang tak suka muka jambu air dorang tu? *eleh kalau lalu depan mata 5-10 kali aku tenung*
ntahlah.
oppa saranghae.oppa kamsahamnida.oppa opah kau la . nipun terpengaruh novel. duk sarang sarang dalam novel tu.

aku tak paham kenapa ada sesetangah orang, diulangi sesetengah orang lah kan dedicated their whole precious time for kepop. diulangi sesetengah orang. kang ada kepopers yang mengamuk datang bakar rumah aku. nana suka buat lawak.
boleh la kalau sikit-sikit kan. tapi dia makan apa, oppah dia tweet apa, dia pegi mana semuanya dia hapdate. kengkadang aku tengok, sedeyh sikit laa. it's okay kalau nak cerita tentang grup or artis or pelakon kegemaran dia, tapi kalau sampai macam tu sekali? 24 hours. belum tambah aku belog walking, satu belog penuh kpop.
bahaya bila kita terlalu obses. jadikan mereka sebagai idola.Bukan mereka yang patut kita agung-agungkan.
patutnya idola contoh yang terbaik sekali adalah Rasullah S.A.W.

tak salah kan nak kepop kepop and watching they olss punya drama. macam aku ecehh. tengah tengok playful kiss *baru episod satu dah kecoh luu*
tapi hadkan lah ya. :D
hah yang beliebers ke apa-apa lah kan, anda nak jadi peminat tegar-segar-bugar tu boleh, H-A-D-K-A-N. aaronators ke, eh?
minat artis apa pon walau dia dari Malaysia sekalipun , apa yang kak nana cakap tadi, hadkan

-pesanan ikhlas dari Pengerusi persatuan mesyuarat tingkap Batu 5

adios


November 21, 2012

tick tock ma friend, TICK TOCK

assalamuaalaikum to my dearest akhawat sekaliann


November 19, 2012

baru perasan kan

assalamuaalaikum,

the moment when you realize your childhood friend turns out to be the hottest guy ever.happen to you? happened to me..
and then you just stalking his facebook , wishing that he will post something on your wall or maybe cubit a.k.a poke or just oh i don't know , like my status ?. oh i wish that was gonna happen. well, it never did actually , :P
so, the conclusion is, he never remember anything about you. i'm the only one who's been crazy about him. kill me with a gun or just i don't know, slap ma face very berry  harddddddddd !
oh bummer :C

aku ni gatal meroyan ke pehal nya kan?

adios

November 18, 2012

Pemalas punyew owanggg !ittteww getams gilerw nie

Assalamuaalaikum
Typo all the way. Nana aktiviti hariannya adalah mengembangkan badan. Return from singapore after 5 days there. Lomah otot den ni hah. Kita makan dulu ek

November 17, 2012

Im thinking

Assalamuaalaikummm :)
Ondaway to pak munawer

Sampai sudah ke malaysiaa ku yang tercinta ohhh darlingku

November 10, 2012

freaky friday

assalamuaalaikum


November 09, 2012

Penenang jiwa yang menggemukkan

Assalamuaalaikummmmmm

Layak masuk Masterchef 33333 dah ni *even though a little bit rentung* wah wah

Adios

November 08, 2012

guess..guess..guess.

assalamuaalaikum sweetheart,baby bushuk and gediks-gediks sekalian

guess where i'll be going next week ?

so eksaited maaa

the land of lion *betul ke?*
mampos ah taram je :P

adios

kengkadang hidup kita kena jiwang

assalamuaalaikum to uolssssssss

iolss sehat selalu. well iollss been super-busy-kalah-PM lah katakan.
last sunday , i went to UK education fair. lots of interesting info there.
well aku nak sekolah UK tahun depan. baii kiblahh.
bye uolsss. ai nak blah .

tipu je. seiyes tipu. unless there's someone sudi-sudi nak support , kecik lubang hidung saya tadahkan.

kenapa tajuk macam mintak pelempang laju laju. actually aku beli novel lagi. nak jerit hoyeh hoyeh hoyehhhhh. *buat tarian gangnam* eh,eh, tak elok u.

NAWWAL HUSNA, baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian, dia dikejutkan dengan berita peminangannya. Demi ummi dan babah, Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia.
“Jangan menyesal, little girl. Awak ingat taktik awak tu bagus sangat? Awak nak sangat kahwin dengan saya? Okey, saya akan bagi tahu mama yang saya setuju. Cik Nawwal Husna, awak akan jadi isteri saya. Awak ingat awak dah menang? I promise you, for every day of our married life, you will regret what you have done today.” – Zahrain Alimin
Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak-kakaknya,yang lebih dikenali sebagai Master-ji dan Side-kick.

“Buat apa kalau Puan Sri berkenan, tapi tuan punya badan tidak!” – Nawwal Husna
“Una tak pernah terfikir ke, kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una, kenapa Una tak buat anaknya pun berkenan kat Una?” - Najla
Berjayakah Nawwal Husna memikat suaminya si mamat ketul ais beku, Zahrain Alimin? Bolehkah ketul ais beku ini dicairkan?

“Sayang... Abang tak tahu bila abang jatuh cinta dengan sayang, sebab abang sibuk sangat hendak membenci sayang. Benci, benci, benci, tup-tup, in love. Bila jatuhnya pun abang tak tahu,” - Zahrain Alimin

Apabila mereka sudah menemui cinta itu, wujud pula penghalang dek rasa cemburu dan fitnah. Berjayakah mereka mempertahankan rasa cinta yang baru hendak bercambah? Ikuti cabaran dan usaha Nawwal Husna untuk membina rumah tangga bahagia!
wokey mari kita bagi review beramai-ramai.
bagi aku 4 over 5 stars
.ecehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh biar jerit sampai bintang. siyes bagi aku komen ye.
okay, macam biasa penulis mengetengahkan kawen mak ayah planning.watak perempuannya cute (wajeb), ceria (kalau cute mesti satu set dengan ceria. one package) , pandai masak (siyes hampir semua benua punya masakan dia boleh masak),  clever, suka travel ( unique, iloikeee okayh) and much more la ciri-ciri isteri mithali tahap maximumnya. kalau pompuan mesti la ada lakinya, kalau tak takde tajuknya jadi projek memikat suami. projek memikat kucing jantan auww hensem belakang rumah mungkin? na, sumpah lawak na. Ciri-ciri si lelaki, okay ianya tidak lari dari 'typical' attitudes dalam novel melayu lain. mungkin-mungkin itu imaginasi penulis. mamat tu ego,tak nak mengalah,poyo,gatal,miang keladi betik, hensem tahap andrew garfield pun jeles, kaya lapan keturunan tak habis makan dan seumpanya. jalan cerita okay. clear tak tunggang langgang . aku baca pun syok sengeh pikir biler turn aku kan :PPPPPPPPPPP *jelir lidah panjang-panjang*
cuma dorang kalau merajuk fuhh fly jauh kemain. nun ke hong kong , nun ke Jogja. aku merajuk paling koman masuk bilik meroyan sensorang . gilewrs nana itteww tak sukew kay.
cite ni best bekoz dia ada kawan yang baik and understanding and family yang supportive. lagi-lagi kakak-kakak si Nawwal. bagi tips nak pikat suami. sumthing yang rare dalam novel. dia kena kawen takdelah over emo sampai melalak. Nawwal ni patuh ngan mak abah dia. after kawen pun takde lah dia diam takde move, dia cuba untuk pikat suami dia . tak kuang hajar sangat. unlike some other novel, yang aku baca. adalah sikit.
okay back to the novel, dia ada kakak ipar yang bengis bak snow queen, ohoh normal kalau sis-in-law camgitu. baru thrilling siket baca bila ada watak antagonis nikan.
emm, penulis dia ada imagination yang tinggi . if you know what i mean ;)
nak tahu baca kay.
abang edward i lap you, i lap you gegila
 ieman post kat wall aku. rindu ecehhh, nak jumpa , jauh terpisah lima lautan antartik. *padahal dia puchong aku key-ell jew* bak kata mia sara yang cute tahap selena gojez " kalau ada jodoh, kita jumpa lagi" mana tau tetibe aku kawen ngan mr.a , kau kawen ngan scandal aku. ecehh imaginasi melampau uolss. insyaallah kita akan jumpa. :)
warna peveret owang tuu
 aku rasa rindu pada si dia. wah na windu sapew tu na?
okay nak fly sensorang. tatatata.

adios

p/s: listening to secondhand serenade playlist while reading SayaFaiz belog. i guess not a really good idea though.

November 06, 2012

I got nerve

Assalamuaalaikum darlssss

Sebelum pergi UK education fair.
Aku hapdate pasal tu after disss wokehh

Kamu Cantik Sekali, Sayangnya

assalamuaalaikum to akhawat sekaliaaannn

Saudari, kamu cantik sekali

Tapi hanya di mata manusia. Sedangkan yang Maha Kuasa tak pernah memandang rupa atau pun bentuk tubuh kita. Namun Dia melihat pada hati dan amal-amal yang dilakukan hamba-Nya.


Saudari, kamu cantik sekali

Tapi cantik luaran tak akan pernah abadi. Saat ini kita boleh berbangga dengan kemolekan wajah ataupun bentuk tubuh. Namun beberapa waktu nanti, saat wajah telah keriput, rambut pun kusut dan berubah warna putih, tubuh tak lagi tegap, membongkok dimakan usia, tak akan ada lagi yang boleh dibanggakan. Lebih-lebih jika telah memasuki liang lahad, tentu tiada manusia yang mahu mendekat.



Saudari, kamu cantik sekali

Tapi kecantikan hanyalah pemberian dan untuk apa dibangga-banggakan? Sesungguhnya kecantikan patut disyukuri dengan cara yang baik. Mensyukuri kecantikan bukanlah dengan cara mempamerkan gambar atau membandingkan rupa, sedangkan hakikatnya wajah itu bukan milik kita.

Tidakkah engkau rimas bila banyak mata lelaki yang memandang berhari-hari? Tidakkah engkau malu ketika wajahmu dinikmati tanpa kebenaran engkau sendiri yang menayang gambar. Ataukah rasa malu itu telah punah musnah? Betapa sayangnya jika demikian sedangkan ia sebahagian dari keimanan.



Saudari, kamu cantik sekali

Tapi apa manfaat pujian dan kekaguman seseorang? Adakah ia akan menambah pahala dari-Nya? Adakah darjatmu akan meninggi di sisi Ilahi setelah dipuji? Tiada yang menjamin wahai ukhti. Mungkin malah sebaliknya, wajah cantik itu menjadikanmu tiada harga di hadapan-Nya, kerana kamu tak mampu memelihara sesuai dengan ketentuan-Nya.



Saudari, kamu cantik sekali

Kecantikan itu harta berharga bukan barang murah yang boleh dinikmati dengan mudah. Dimana nilainya jika setiap mata begitu leluasa memandang cantiknya rupa. Dimana harganya dan kehormatan sebagai hamba Tuhan jika setiap orang, baik ia seorang kafir, musyrik atau munafik begitu mudah menikmati wajah para muslimah?



Saudari, kamu cantik sekali

Alangkah indah jika kecantikan luaran itu dipadu dengan kecantikan hatimu. Apalah erti cantik rupawan bila tak memiliki keimanan. Apalah guna tubuh molek memikat bila tiada rasa malu yang lekat. Cantikkan dirimu dengan cahayaNya. Cahaya yang bersinar dari hati benderang penuh keimanan. Hati yang taat sentiasa patuh pada syariat. Hati yang taqwa, yang selalu menjalankan perintah dan menjauhi larangan-Nya. Hati yang sederhana, yang tak berlebihan dalam segala urusan dunia.



Maka tampillah cantik di hadapan Penciptamu kerana itu lebih bererti daripada menampilkan kecantikan pada manusia yang bukan muhrimmu. Tampillah cantik di hadapan suamimu, kerana itu adalah sebahagian dari jihadmu. Mengabdi pada manusia yang kamu kasihi demi keredhaan Ilahi.
 
Tampillah cantik, cantik iman, cantik batin, cantik hati, kerana itu lebih abadi.

Kopi Pasta from : PEN PATAH 


November 03, 2012

Adammmm aku datang!!!!!!

assalamuaalaikum to freaks,weirdo and nerds out there,
 apekehenya aku buat tajuk pelik bin tak betul.
entah la tuannya pon tak betol.
rasa macam nak post sumthing tapi tak tau nak post ape

adios


tired and exhausted

assalamuaalaikum peeps!

owh saya dah balek. two days feels like two century.
walau papepon awhsome dan sangat best la majlis aspuri. even though penat giler rasa macam jadi buruh construction angkat simen *penat weh semput wehh* tetapi rasa penat hilang bila seronok right? majlis semalam walopun aku tak berapa join just tolong masak and do those stuffs like sapu,mop,cuci-cuci, habiskan leftover majelisssss tapi seronok kays. senyum rindu kiblah sensorang. aku rindu kiblah?!!!? hahaha nana le krazi gal.
best okay bila hari last duduk beku dalam lab computer. semua f'3 berkampung siap ada masa check in-check out. yang paling best siang tadi penat giler tido sampai tengahari and after that yelah last day skolah pasang lagu kuat-kuat.
owh hidup macam orang bujang , iffah cakaplah :P
bukan aku memang bujang ke? singlewwwwwwwww

okay tidur lama giler siang tadi and sekarang aku terkebil-kebil macam ghost bird depan lappy. neeeeedddddd nasi lemak and ayam goreng. awwwwhhwwhhwhwhwhwwhhwhww omnomnomnom

okays aku nak tidoqqqqqqqqqq hitam bawah mata makin menular. kejadian haruslah dihentikan dengan serta-merta. sila call 999 untuk carik pasal . sekian terima kasih.

oh no, bahasa rasmi

adios