November 24, 2012

dreamer can dream :-)

assalamuaalaikum to all dreamers out there :D

that's why i read novel a lot :)

somehow it's like a pain-killer. super-duper-uper panadol or paracetamol that can ditch my pain away just like that . *poofff* tengok muka crush dalam fb, bukak novel, bayangkan dia sebagai hero. tu baru gila :P henceforth , verangans timeee. that's the bad side of novel.
nana kan kuat berangan. lagi-lagi time nak tidur. anda bayangkan, everytime,i repeat, everytime before sleep rasa nak berangan, fikir pasal future, hal dunia, pasal gaza and israel,pasal besok nak makan apa, besok nak cakap apa. teringat apa yang di buat sepanjang hari. end up tak boleh tidur. have you ever feel like that?
kenkadang nak lempang diri sendiri. woih tidur stop pikir pasal benda serabut otak. aku try baca doa bebanyak, zikir, and nyanyi ke, cakap sensorang *saya dan habit seperti buddyz,takkan boleh dipisahkan*

bermimpilah sebanyak mana yang  mungkin walaupun anda tahu mimpi yang anda mimpikan itu takkan mungkin berlaku di dunia realiti ini. ntah pepatah rekaan hak cipta rembat mana tah. kenkadang bukannya elok pun khayal bebanyak. merosakkan minda, menyakitkan hati,menyerabutkan otak dan menebalkan eye bags bawah mata kiut ni.

still, aku suka berangan

adios