November 03, 2012

tired and exhausted

assalamuaalaikum peeps!

owh saya dah balek. two days feels like two century.
walau papepon awhsome dan sangat best la majlis aspuri. even though penat giler rasa macam jadi buruh construction angkat simen *penat weh semput wehh* tetapi rasa penat hilang bila seronok right? majlis semalam walopun aku tak berapa join just tolong masak and do those stuffs like sapu,mop,cuci-cuci, habiskan leftover majelisssss tapi seronok kays. senyum rindu kiblah sensorang. aku rindu kiblah?!!!? hahaha nana le krazi gal.
best okay bila hari last duduk beku dalam lab computer. semua f'3 berkampung siap ada masa check in-check out. yang paling best siang tadi penat giler tido sampai tengahari and after that yelah last day skolah pasang lagu kuat-kuat.
owh hidup macam orang bujang , iffah cakaplah :P
bukan aku memang bujang ke? singlewwwwwwwww

okay tidur lama giler siang tadi and sekarang aku terkebil-kebil macam ghost bird depan lappy. neeeeedddddd nasi lemak and ayam goreng. awwwwhhwwhhwhwhwhwwhhwhww omnomnomnom

okays aku nak tidoqqqqqqqqqq hitam bawah mata makin menular. kejadian haruslah dihentikan dengan serta-merta. sila call 999 untuk carik pasal . sekian terima kasih.

oh no, bahasa rasmi

adios