December 04, 2012

impression?

assalamuaalaikum to all human being,an-naas and manusia sekalian,

have you ever feel the need to impress someone?
have you ever feel to make someone  like you, so you change yourself, so that the person will accept you?
have you ever try to stop from doing what you're doing with yourself but you can't?
just because you need to impress the person?

*sorry if my english are kinda bad.OH MY ENGLISH* i really need to see Mr.Middleton.

just because you worry that someone will ditch you away if you didn't do these and that?ahh, big problem gal. BIG
Instead worrying about that, how about you just slap the person in da face. and walk away like a
boss! how i wish that.
but we are under laws, beside slapping the person in the face, is not working. believe me.
Bolayan je dia. Ahaks be yourself. Nak jadi be yourself tu payah. Kejap rasa macam nak tiru artis tu. i mean be the person you suppose to be. Got it? Aku pun tak paham
ahah!
you got the point. lalala sebenarnya teringat dolu-dolu. tengok tarikh, 4/12/2012.
teringat pada tarikh 4/12/2011 . from that day. kekadang tengok tarikh hari ni, teringat tarikh yang sama tahun lepas. adakah aku orang yang sama, ataupun lebih baik, atau sebaliknya?
Life is like cup of a hot coffee. If you drink too fast, it will hurt your lips, if you let it cold first, tarak umppphh laa. there's a way too drink it. like your life. sometimes it hurts you, sometimes it make you feel like you wanna live forever . Immortal . huh camne lah nak hidup besar nanti kan? Nak melalui satu hari pun banyak cabarannya. Apatah lagi, satu bulan,satu tahun,satu dekad mahupun satu abad.
Hidup lagi ke tak, itu persoalannya?

Kenkadang aku ingat lagi, someone that i trust and i love, stab me . not front, not left nor right. but at the back. wuuuuuuu, sedih teringat, kata-katanya yang buat aku nangis. wahaha baby betul lah kan.
tapi, yelah kan, you expect that person,is the nicest person on earth, but at the end, dialah yang buat kau paling banyak menangis. You cannot put too much trust on someone. at the end, dialah pembunuh yang sebenar. serial killer yang menanti mangsa seterusnya. yang hanya menunggu masa untuk tikam kau dengan kuat. Berdarah? apa dia kesah. janji dia puas.
Well, dia takde lah tikam betul-betul, jadi kes polis takke naya?? Kata-katanya yang menikam perlahan.
oklah aku penat macam baru lepas jogging 10 round bukit jalil.
tidorr

adios