January 01, 2013

2013 *new start

assalamuaalaikum to yallssss

tadi masak kek pukul 11.30 malam 2012
siap kek pukul 12.15 2013
oh no kek tahun lepas.
i'm dead!!i'm dead!!

Oh kay trollololol
dah masuk tahun baru yang kedua.
Tahun baru yang pertama which is MAAL HIJRAH
1434
kenkadang diri sendiri lupa. allahh...
DUN FORGET THAT MA FRENGS

so i got you a special photos

photo taken lepas makan dekat restoran cina muslim sumpah giler sedap Ya ALLAH memang terangkat.
Nanti i cerciter-citer kaysss


my new year resolution:

To be a better person than i was before.

LEPASTU NAK KURUS QWERTYUIOPWAS

resolution yang kedua, enggak tahu bila mau di tunaikan deh, so doa kalian amat saya hargai deh.

memalam nilah mat rewmpitss semua nak buat gathering depan rumah aku.
Hamboi, pilih la stadium merdeka ke shah alam ke litar sepang ke.
hamboi, depan rumah aku dia bukak litar sepang lumba motor race cup bunyi sape lebih rempitss.
hamboi, kang aku turun bawah, weng sekali enjin dia,terangkat bulu roma terus bertaubat balik rumah tolong mak masak.
hamboi, kau nakberhamboi berape kali??

kan dah merepeks.

oh ya awal-awal entry ada cakap pasal kek.
mak rasa eksaited nokss nak citew pasal kek.
dah beli alat masak baru.
Beli pengacau and loyang baru yang tulah aku nak bebelskan sebab loyang mcam chef pakai alaaa yang boleh bukak tepi.
MAK EKSAITED BOKSS

so dia ada bagi yang bunga punya set. ala kek yang berlubang tengah tu.
tapi aku malas upload.
alah kek yang tradisional tu.
Kalau kat kampung aku ada.
tapi besar punya. selalu guna waktu raya.
i olsss duduk tepi perhatikan kutip ilmu.
sikitlagi nak terjun dalam loyang besar gedabak tu.

tadiada dengar ceramah from Al-fadil Ustaz Mohd Faisal waktu ambang 2013 dekat masjid saidina hamzah
dia ada cakap sumthing yang terdengar tadi bikin ana sentapsssss.
okay lemme highlight the ceramah.

~Lalai- Perkara harus yang dilakukan secara berlebihan
4 perkara harus yang kita lakukan dengan kadar yang tidak melebihi batas
A) makan dan minum (hhuhuhuhuhuhuu i lap food, so kurangkan eh, yang lain napsu syerakoh)
B) Berborak ( im not a chatter much, tapi bila cakap, aura bebelisme tu terkeluar jugak ah)
C) Seks (okay highlight for the matures audience onlyyy)
D) Berhibur ( youtube,facebook,BLOGGING, nyanyi, televisyen,and more)
Berkat- Hasil selepas sesuatu pekerjaan di lakukan.
Semua orang dapat rezeki, rezeki dari segi kepandaian, rezeki dari segi wang,rezeki dari segi-bersegi-segi.
tapi daripada hasil usaha itu, ada BERKAT TAK DALAM TU?
musykillah, right?
so put your niat only for ALLAH.
okaylah tu highlight for da ceramah. sorry ayat berbelitss sikit.

ngantuk. mau tidur

adios

p/s: eyebag hoyeahhh *shuffle breakdance*