February 10, 2013

No gewdiks di tempat awam

assalamuaalaikum to yalls

saya mengadap lappy naik berair mata tapi keje sekolah belom siap watdeheven malas bla,bla,bla,bla.
Okaylah sebenarnya tengah sedih. JMARU HILANG BAPAK AH KENAPA KAU HILANG BUKAN NAK TUNGGU AKU BALIK DULU KE HAPE.TERUS BLAH TAK BAGI SALAM CISS TAK KENANG BUDI BALIKLAH MARU OI AKU RINDU SETENGAH MATI PADAMU KU INGIN KAU TAHU AKU RADJA EH...

the reason is why i'm typing caps lock are sebab entah ler, aku sedih mengenangkan maru yang missing in action begitu sahaja.
Dia hidup dah setahun setengah dengan aku and then dia dissapear just like that.
Ingat lagi baru je balik dari SEMERA tiba-tiba ayah bagi news kata Maru hilang.
Ya Allah frustnya tahap tertonggeng bergolek .
Sedih kot.
Aku ingat lagi peristiwa apa entah orang yang aku rapat kutuk aku, Maru tempat aku cerita. Almost all of my secret i spill at him. Sekarang dia hilang,mana tau dia citer rahsia tu kat kucing lain, kantoi aku :P

What i'm going to say is, Maru if you happen to read this, believe me my cat, i love you so much deep down inside. aku hanya berdoa sesiapa yang terjumpa dia dan bawak balik dia, jagalah dia dengan baik sebab maru tu memang kucing baik, tak buat masalah sangat walaupun selalu muntah dekat ruang tamu tapi takpe aku lapkan. harap tuan dia yang baru tak ganas-ganas ngan dia. take care dia with heart and soul. Pesan aku,jangan bagi dia makanan basah, he doesn't like it. ayam goreng ke hape, dia tak lalu sangat. he prefer dry food.
Pastu di suka di garu di bahagian lemak di leher.
adussss, macam pakwe aku dah maru ni.

dahlah malas nak tulis pepanjang. nanti aku terfeeling sensorang pulak. aku ni sensitip sikit :P










okay aku tak tahu apa kejadah letak muka aku yang rentung macam bontot kuali ni. picture taken during sukan Kiblah 2012. waktu tu aku sedih tahap terabyte ah. *kalah perbarisan :P

dahla nak study add math
okay statement poyo je lebih
sebenarnya nak tengok Marathon Hannah montana.

pulanglah maru eh

adios