March 30, 2013

Khairul fahmi che mat in real life sangat cun dan sama tinggi dengan aku.hahaha kuajaknya aku.

Assalamuaalaikum

Eh, maaf lah blog bersawang. Bukannya ada pembaca setia punkan. Balik-balik aku yang baca sensorang. Haha sedih.

I just get back from seremban and guess what? Baca tajuk yang over tu pun dah tau aku jumpa khairul fahmi. Eleh bajets gilerw.

Kisahnya cenggini...
Aku ikut ayah and adik aku ke seremban atas sebab?
KELANTAN VS ATM

My dad and bro are the biggest fan. Gila biggest becoz every game kelantan lawan sape sape , they will go.
But sometime tak pegi. Tengok pada keadaan kalau waktu cuti ke, they'll go
Aku ngada ikut. Act, nak pegi u kakak aku belajar but last minute cancel so better go with my papa and bro right?

Arrive at klana resorts, we check in and after check in, nak masuk bilik we walk next to a hall.
Ada sign tertulis 'Kelantan Football Team'
Dalam tu ada makanan and waiter bla,bla,bla
Apalagi eksaited mak nokss

After we put our stuff in the hotel room, we went out to look for food. *super hungryyyy*

Balik dari makan, lalu hall tu tetibe we saw, TRW tengah makan. Lagi asdfghjkl lah kan.

Kitorang masuk bilik and grab our stuff pastu keluar tunggu kat lobi

After few minutes, tetiba ayah aku nampak coach dia, boyan hondak (aku eja berdasarkan cara aku sebut nama dia wawawa)
Lol, mesti satu team nak keluar. Waktu dalam pukul 6.10 camtu. Dorang pegi stadium awal untuk prepare and everything.
Pastu keluar dari lif, satu grup pemain bola trw. Me and my brother are speechless
Yelahkan tengok dalam poster, dari jauh jew kan. Depan mata,haruslah ternganga macam gorila mampak pisang kan.

Adik aku suruh tangkap gambar but as a girl n a muslimah , MALU LAH ITTEWWW . TAKMOLAH DAHLA SATU GRUP JALAN RAMAI-RAMAI KOT. AKU SORANG GIRL TANGKAP..
grup pemain tu pandang kitorang. I mean, hahaha dorang mesti pelik tgk kitorang ternganga. Jakun kot.
Pastu dorang naik bas. Terlepas.
Tapi adik aku tanya "mana khairul fahmi?" Lol soalan cepumas
Tiba-tiba someone keluar dari lif, an angel, a hero,a greek god. Okay melampaulah tu.
Dia keluar dari lif holding a laptop bag and beg pink adidas. I mean that's so .. Erm watevs lahkan.
Adik aku paksa 'kak na pegilah. Dia sorang je'
Aku still ternganga . Last last dia pegi depan lobi. Tiba-tiba ada fans datang tangkap gambar. Aku pun tetibe semangat membara tarik tangan adik aku approach dia.

Aku tanya 'boleh tangkap gambar sekali?'

Dengan sopan,lemah lembut,ayu, "boleh"

Hahaahhaahhaah aku sengih like kerang busuk masam.
Bahgia kot. Pastu aku cakap "terima kasih"
"Sama-sama" and then he walk away.

Aku dekat situ macam gorila terlebih makan pisang. Sengih je.

Okay tu je . Oh ya, aku dah nak sama tinggi ngan Dia. Aku tinggi kening dia. Haha tu yang aku nak bajet sesangat tu. Statement poyo. Maaflah siapa yang tak suka tu.

Okay besok nak balik asrama. Ba-ha-gia-nya-

Akhir kata , doakan jodoh aku dengan khairul fahmi bertaut. Haha mati kena kejar dengan Leuniey karang.

Adios

P/s: pray for my syarahan :/