April 20, 2013

kalau malas jangan hidup dekat dunia

assalamuaalaikum to uolsssssssss

malas.

one word describe everything
malas buat hw
malas belajar
malas basuh baju
malas sidai baju
malas masak
malas kemas rumah
malas makan. okay yang ni tipu habis
malas nak berjalan
malas bukak mata
malas nak gerakkan jantung
mati

cikgu aku kata orang malas ni tak boleh hidup lama dekat dunia. orang malas adalah overpopulated species yang perlu dihapuskan. termasuklah yang tengah menaip ni dan yang tengah membaca blog ni.
ughh, somebody slap me plisss/
im in a big trouble

bio still tak paham apa lagi.dalam kelas aku blur cam siput sedut. slow and aku rasa siput pun malu dapat sedara macam aku *sigh*
ujian makin hampir and i haven't prepared anything yet.
cikgu berdegar-degar kata "budak 4 azam top class in semera. we need student that's hardworking and bla..bla.. "
yow, i think im in a wrong class la.

im terrified la :(

oh ya about my syarahan thingy. aku kalah wakakakakakakak tengok muka aku pun tahu sangat dah .
lawan sekolah yang hebat buat aku rasa kerdil dan kecik . literally lah kan. physically memang tak ah.

but as for me,ianya adalah satu experience yang sangat best and alhamdulillah apa yang aku idamkan tahun lepas tercapai eventhough tak lepas ke peringkat yang lebih tinggi/
slowly and slowly ALLAH will help to guide me to the right path.

dua minggu lagu p.p. sem 1. waha bahagianya. seronoknya. wahaaaa

okaylah bye uolsssss

love yaaa
adios