May 29, 2013

lame

assalamuaalaikum uolsss
]

sdih wuwuwuw blog aku tak tahu apa cer. sunyi sepi krikk,kirii

sejak ada micro blog ni. tak layan dah blogger dah. haha poyo
dun know why but im addicted to twitter. bukak kejap bukak. tak post apepon just online.
scroll looking for newest hapdate.
sungguh sadis tengok blog view. blog view bulan mac sama dengan blog view bulan may.
takde orang bukak dah keww? lantak lah . better no viewer.

as i wanted to spill some secret in here. nak buat novel dooooo.
hahah poyo dulu buat novel sekerat jalan. tak ada ending. tergantung. si heroin frust menonggeng je. lari pegi luar negara.
and now im starting on a new novel. new kind of genre. ala-ala psychotic gituu but still on a same theme, love. wakaka dah jiwang buat cara jiwang dak.

tengah buat research dekat tenet on how to detect whether seseorang tu ada mental disorder ke pe bende.

im on ma way dude.

oh ya. aku baru habis jawab ppt 1. and the result is not fully ready yet. tapi dapat result add math and math mod. woi add math naik satu peratus je woi . kawan aku semua naikberpuluh ganda aku , satu jew. hmm, what can i do right? dah selow to selow lah nana :(
tapi math mod naik berganda. ALHAMDULILLAH :D

nak buat macam mana kan. aku risau satu je. turun kelas. bukan turun satu kelas jew hokay. turun sekali selang empat kelas tau. mana nak letak muka hot aku ni. hahah fikir air muka je kan. ilmu tak pulak dipikirnya.hmmmm.... aku slowly grab back diri aku. pick up myself and form the new me. aku sedar waktu ppt 1 aku main.; lagi-lagi waktu prep. ada je benda nak gelak atiqah muhji laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. dengan si zaaza and haira tu. tiga manusia yang suka buat lawak bagi kaki. belum lagi form four lain. hahaha
alhamdulillah bahagia di sana. walaupun banyak masalah itu adalah biasa kerana hidup tanpa masalah tak berseri lah kan hidup, right?

and after cuti ada sajak peringkat zon. syarahan tahan lagi . ni sajak beewww

dahlah haritu sajak hari guru memalukan kaum hawa je aku. qamarish , my duet, cool and chillax but me? over noks. siap suara kuat. aku agak cikgu-cikgu yang dengar bukannya terharu dengan isi sajask tu silap-silap nak baling kerusi. aku rasa pengetua dengar pun tunggu masa nak naik pentas rampas mic ketuk kepala aku.
aku tanya ustazah siti
 "okay tak?"

"qamarish buat okay. awak je over. hik hik hik"

okay gelak gedik tu saja je aku tambah. saja nak lebih-lebih. maap buk.
panas hati mak okay dengar.
dah la majoriti cikgu cakap qamarish buat sedap and good, me? overrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

haha mamtik la lepas cuti ni aku buat sajak. tah-tah halfway buat sajak dah kena halau dengan juri.

pray the best for me!!!