June 05, 2013

bore

assalamuaalaikum to viewers yang masih setia with this hopeless punya blog

weh, makin suci doo blog aku ni. putih seputih kain yang aku bakal pakai di akhir hayat aku nanti. eheks. terserius pulak.

okay aku nak marah blogger sesangat. meletup dah ni seriyes giler. tak pepasal dah takleh coding pakai layout baru ni. aaagahahggahagaahhgah dah la aku ni bukan dasat sangat. so what can i say, bye bye colorful striking sakit mata punya blog. helo putih. why i choose white? simple tak semak. baru aku sedar blog aku ni semak jugak selama ni. hiks :P bajet semua orang puji lawa.

my head is running wild. everything is not in place. aku pening sakit jiwa stress nak nangis sikit banyak kurang everything. aku dah boleh target bulan mana okey untuk aku or not. what im thinking is june is soooo not for me.

haha apalah, itukan bukan ketentuan diri sendiri. everything is from ALLAH. whatever happens, rely to ALLAH. aku je yang macam hape.

pedih sakit nak nangis. itulah manusia. lemah kerdil. sekuat-kuat manusia pun, ALLAH twist sikit hati dia, dia terjatuh terngadah mengalir air mata.
jangan berjalan riyak di atas muka bumi ni. rasa semua kita ada. ALLAH tak pandang seinci pun. iman teguh, takut ALLAH. itu yang dicari.

aku takut ditinggalkan kesepian. aku takut takde tempat bergantung. aku takut nanti aku kesedihan. aku lupa ALLAH ada. aku lupa dalam kubur nanti aku sorang-sorang jugak. aku lupa.. aku lupa...

dahla feeling memalam buta bukan bawak faedah. baik aku baca novel.
haaa kan mai dah. addmath tak siap lagi, math mod seinci pun tak pandang.

adios