November 28, 2013

sweet sixteen, bitter seventeen

assalamuaalaikum to all human, vampire, werewolves and robert pattinson

"so hi semua" *handwave macam gila*
"aku kan..." *gosok-gosok bulu leher*
"nak ...." *buat muka bersalah*
"pergi...." *buat muka bersalah sambil mengalir air mata. lap-lap sikit hingus.dramatic habis*

BANDUNG *LAUGH SO HARD AND AIRMATA BERTEBARAN DI MERATA TEMPAT*
So besok pergi bandung  yeay. tapi sebelum tu..

aku ada kerja addmath melambak. First yeay please give a big applause to Teacher Loges . She's my new tuition teacher. So dia ada bagi kerja wow fantastic. Belum lagi Model Lasak and kerja madam tan. :D :D :D :D

takpe it is for my own sake kan?
Practise makes perfect. Dahla aku fail memanjang. yap aku mengaku aku tak pernah lulus even single 40 marks atas pagar pun tak pernah.
so im slowly lah gaining points in every examination.
aghhh nak gigit telinga my cat for no reason.

that monster bite my ear. 

so 2013 dah nak habis in a month lagi. Like whatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.
okay mengikut kalendar Islam sudah tahun baru tapi mengikut kelendar masihi masih belum bermulan tahun baru dan bila tahun baru bermula , maknanya im in form five and SPM DUDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

and last night i was dreaming, im in SMAMAIWP. i dont even know what im doing there. Tiba-tiba ustazah saodah datang (superweird)  and she said " awak masuk syarahan spontan aina. ok bye"
dia blah macam tu je? what help me lahhh

syarahan spontan is a nightmare (you have to be spontaneous and memorize at least a few hadith and ayatul quran). in real life i will seriyesly freaking out. oh tak aku dalam mimpi tak freak out bahkan releks je until hari pertandingan . Dan pada hari pertandingan aku dah prepared bagai (bila masa pulak aku prepared?!!?)
and tiba-tiba scene bertukar aku dekat tepi longkang curam (double-triple weird). aku nak tergelincir jatuh and all of sudden ramai kawan aku tiba-tiba muncul and try to help me. tapi tak boleh coz im too heavyyyyy. :"PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP and last-last aku berjaya naik.

and then i woke up and realize it was eleven a.m.!!!! haha terkejut lah sangat tapi seriyesly tak sihat bangun lambat-lambat. walaupun saya adalah si fatty tapi jagalah sikit kesihatan sebab siapa lagi yang nak sayang diri kita ni kalau bukan diri sendiri. love urself first before you love somebody . wakaka kakak aku pernah suruh aku jadi dietitian. aku tahu sebenarnya tu perli. okay steady na
Dietitians are experts in food and nutrition ("dietetics"). They advise people on what to eat in order to lead a healthy lifestyle or achieve a specific health-related goal. They work in a variety of settings from clinical to community and public policy to media communications.

and then i found this interesting image from this blog PeejBurhan

okay interesting. anda tak suka atau takut dengan kucing? is alright. normal thingggg. but you being bad towards cat is a big no-no. Kucing adalah haiwan biasa yang nak hidup seperti kita di atas bumi ni seperti kita jugak. Mungkin dia nakal a bit or sometimes tapi mereka perlukan kasih sayang. Kucing curik ikan? Maybe dia lapar. Ajar dia makan friskies or kalau dia memang gila dekat ikan goreng, simpan a few pieces for the cat. tak banyak pun takpa.
aku pun tak paham sangat kucing ni tapi apa yang aku tahu aku sayang kucing aku wkaakakak

makcik aku bela 13 ekor kucing. okay ni sayang sangatsss

you may also read some interesting story from this blog. pasal kucing yooo. kucing kucing kucing everywhere. go and read : CrazyCatLady 


and aku deactivate twitter sebab dun know im too lazy to type anything ke twit pape ke. instagram pulak. nanti aku reactivate balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkalau rajin
okay

adios!