June 09, 2014

peperiksaan pertengahan tahun

assalamuaalaikum dah lama giler kotss tak menulis
siap private blog. per cer nananaaanananan

aku sekarang tengah prepare untuk death.
Yep every moment in ur life are counted.
for afterlife. after you dead. so im preparing for death

kalau kau jumpa kawan lama,dia tanya 'So watcha doin' right now, bro?'

'Im preparing for death la kawan'

so much for creepy answer
. haha lets talk about something else. For Example, my exam result!!

my face when i open saps
sangat devastated dan sedih dan geram(dengan diri sendiri opkos) and all mixed up into one brain. ye one brain and that is my brain. Okay waktu exam ayah aku kawin, so i just can't swallowed it well. Sebelum tu lagi. Banyak probs aku. Aku langsung tak prepare utk exam and aku duk fikir trip to kemboja je. Jadi macam otak sedikit mix up gituuueeww. And aku tak tahu apa masalah aku yang sebenar sampai result aku menjunam macam tu sekali.

Cikgu cakap- awak tertekan sebab ayah awak kawin.  Awak tahu tak ada orang lagi teruk nasib dia dari awak, ayah dkt jail etc etc. Awak kena bersabar. Exam lepas ni buat lebih baik... Masalah dekat asrama tu buat tak peduli je. Sekarang awak biarkan je dorang tu. fokus pada exam

mak and kakak aku cakap- na, dah dah la aktiviti koko tu. na tumpu pada exam je sekarang. Papa kawin lain takpe , asal dia masih lagi beri nafkah dan jaga kita dengan baik cukup.

aku cakap- WELL I DON'T EXACTLY KNOW WHAT MY PROBLEM IS BUT THANKS FOR THE THOUGHTS ANWAY.

ya aku sendiri tak tahu apa problem aku. Aku nangis dekat cikgu sebab aku tak tahu problem apa yang ada dkt otak aku sampai result aku jatuh teruk. Sakai jugak aku ni. Aku ceritalah semua masalah aku dekat cikgu dan kakak dan mak aku tapi sebenarnya aku sendiri tak tahu what's clouding my mind right now.

Hmmm kifarah dosa aku selama ni kot. Aku dah cuba sehabis baik tapi allah yang tentukan semuanya.

Sabar ek na.

p/s: i really wanted to cry but too much crying swelled my eyes and swelled eyes doesn't look good on me. alasan hah